- 17 Eylül 2020
- 188
- 97
- 34
Eğer çatlatma iğnesi yapılmadıysa bariz belliAyy maşallah benimde transferimin 5.günü bugün dayanamadım idrar testi yaptım evde sonucu böyle.
Evet bakalım cuma günü doktora gidicem inşallah sağlıklı bir gebeliktirEğer çatlatma iğnesi yapılmadıysa bariz belli
Dünkü kaset testi atmadıysan onuda yüklermisin burayaKızlar merhaba benim bugun transfer gunu hariç 6.gunum erken gebelik testi silik cıktı dunde normal kaset test silik cıkmıstı. Normalde direk belli ele alınca testi ama fotoda cıkmıyor diye filtre uyguladım. Dondurulmus 5.gun embriyosu sadece estrofem ve progestan iğne yapıyorum olabilir mi acaba umutlansammı
Onda cok belli olmuyor fotoda. Ele alınca direk belli oluyor ama fotoda cıkaramadım yani özellikle bugunku hayalet cizgi felan değil yani sadece foto da cıkaramadımDünkü kaset testi atmadıysan onuda yüklermisin buraya
Hmm kan vermedin demiOnda cok belli olmuyor fotoda. Ele alınca direk belli oluyor ama fotoda cıkaramadım yani özellikle bugunku hayalet cizgi felan değil yani sadece foto da cıkaramadım
Yok erken diye vermek istemedim daha 6.gün bugünHmm kan vermedin demi
Bekle evet tutunmuş bebek bence benim 1.transferimde tek 5.gün embriyosu transfer edildi 5.gün böyle belli belirsizdi test kan verdim 21çıktı ve 2gün sonra 81oldu yükseldi yani 2aylıkken aniden kalbi durdu aldılar ama bence seninki var yani sağasağlim kucagınada alırsın inşallah benim ilki demekki rızkı yoktu dünyaya gelmediYok erken diye vermek istemedim daha 6.gün bugün
Sende en kısa zamanda sağlıkla kucağına al inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun . İnş az biraz umutlandım bakalımBekle evet tutunmuş bebek bence benim 1.transferimde tek 5.gün embriyosu transfer edildi 5.gün böyle belli belirsizdi test kan verdim 21çıktı ve 2gün sonra 81oldu yükseldi yani 2aylıkken aniden kalbi durdu aldılar ama bence seninki var yani sağasağlim kucagınada alırsın inşallah benim ilki demekki rızkı yoktu dünyaya gelmedi
Kendimden biliyorum ondan ben bu sefer 4.gün test yapmaya başladım 2adet transfer edildiği için ona güvendim. Bugün 7.günüm zatenSende en kısa zamanda sağlıkla kucağına al inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun . İnş az biraz umutlandım bakalım
Cok guzel bariz var masallah sağlıkla kucağına al.Kendimden biliyorum ondan ben bu sefer 4.gün test yapmaya başladım 2adet transfer edildiği için ona güvendim. Bugün 7.günüm zaten
Çok yeni işte ondan öyle tek bebekti demiCok guzel bariz var masallah sağlıkla kucağına al.
Ben işte hem dun hem bugun silik cıkınca kimyasal mı diye korkuyorum ama heralde yeni oldugu için öyle cıkıyodur
Evet tek embriyo dondurulmus beşinci gunÇok yeni işte ondan öyle tek bebekti demi
Tamam işte benimde ilk bebeğim öyleydi tek embriyo dondurulmuş 5.gündü aynı böyle varla yok gibi çizği çıktı 10.günden sonra net kırmızı iki çizği çıkar onu kendine stres yapmaEvet tek embriyo dondurulmus beşinci gun
Kızlar selamlar
İkinci tüp bebek denemem ile yeniden aranıza döndüm. İlk denemem de bir çok belirtim ( kasık ağrısı, bel ağrısı, şişkinlik, göğüs hassasiyeti ) olmasına rağmen sonucum Negatif sonuçlanmıştı. Çok şükür inancı olan insanlarız, Rabbimden herşey dedim 2 ay aradan sonra yeniden çıktım bu yola. Bugün transfer sonrası 5. Günüm.
2 Adet, dondurulmuş 5. gün embriyosu transfer edildi. Bunca zaman tüp bebek tedavisine başlamadan önceleri de, başladıktan sonrada sayısız idrar testi yapmışlığım var ama nasip olmamıştı, silik de olsa çift çizgi görmek. Görseli sizlerle de paylaştım, sizler de içinizden geçenleri benimle paylaşırsanız çok sevinirim
Sizceee?? Bu sefer var mı dersiniz
Beta hcg de artış olduğu kesin inşallah sağlıkla ilerlesinKızlar selamlar
İkinci tüp bebek denemem ile yeniden aranıza döndüm. İlk denemem de bir çok belirtim ( kasık ağrısı, bel ağrısı, şişkinlik, göğüs hassasiyeti ) olmasına rağmen sonucum Negatif sonuçlanmıştı. Çok şükür inancı olan insanlarız, Rabbimden herşey dedim 2 ay aradan sonra yeniden çıktım bu yola. Bugün transfer sonrası 5. Günüm.
2 Adet, dondurulmuş 5. gün embriyosu transfer edildi. Bunca zaman tüp bebek tedavisine başlamadan önceleri de, başladıktan sonrada sayısız idrar testi yapmışlığım var ama nasip olmamıştı, silik de olsa çift çizgi görmek. Görseli sizlerle de paylaştım, sizler de içinizden geçenleri benimle paylaşırsanız çok sevinirim
Sizceee?? Bu sefer var mı dersiniz?
Tamam ozaman çok teşekkür ederim gönlümü ferahlattın inşallah öyledir güzelce yükselir sağlıkla ilerler inşallah. 8.gün vericem kanTamam işte benimde ilk bebeğim öyleydi tek embriyo dondurulmuş 5.gündü aynı böyle varla yok gibi çizği çıktı 10.günden sonra net kırmızı iki çizği çıkar onu kendine stres yapma
Maşallah bariz var sağlıkla kucağına al değerlerin guzelce ilerlesin inşallahKızlar selamlar
Sizceee?? Bu sefer var mı dersiniz?
Cuma günü mü vereceksin kan sendeTamam ozaman çok teşekkür ederim gönlümü ferahlattın inşallah öyledir güzelce yükselir sağlıkla ilerler inşallah. 8.gün vericem kan
Cumartesi dıyodum ama muhtemel cuma günü veririm 8.gün oluyor zatenCuma günü mü vereceksin kan sende