• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası 24 saat yolculuk 🙄

Papatya6565

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2023
575
246
23
28
Merhaba kızlar acilll fikirlerinize ihtiyacım var şimdi ben Van'dan Antalya'ya gidecem hayırlısıyla ikinci transfer olacak kendi arabamizla gitsek sıkıntı olurmu acaba yolculuk maksimum 24 saat olur uçakla hiç daha önce binmedim korkuyorum uçağa binsem korku tutsa arabayla gitsek yol uzak😑

İnşallah olumlu sonuclanır. Bende dün transfer oldum hastanede iki saat durduktan sonra yola cıktık bizim sekiz saatti yolumuz. Hemşire sekiz saate bile yolunuz uzun bi kaç gün kalında gidin dedi ama eşim çalışacagı için dönmek zorundaydık söyledim bunuda ozaman çok yavaş ve fazla mola vererek gidin dedi arka koltuğu ayarladı eşim uzanarak geldim ama çok yorucu oldu. Bide sizinki yaklasık 24 saat yani Allâh yardımcınız olsun

merhaba. aynı gün üç saatten fazla araba yolculuğu önermemişlerdi bana. sizde ertesi gün yola çıkacak gibi plan yaparsanız sorun olacağını sanmıyorum hayırlısı olsun

24 saat araba yolculuğu uygun olmaz bence. Uçakla sıkıntı olmuyor zaten doktorlar serbest bırakıyor.

Back