transfer sonrası 12.günde beta hcg değerim:(

Evet insan kendini çok yanlız hissediyor, eşim zaten kendini parçalıyor ona bir şey belli edemiyorum . O uyudukdan sonra internete girip araştırma yapıyorum artık cildirmakdan korkuyorum, su sitenin her topigini her adımda tek tek okumusumdur. Halkımız da hayırlısi bu dördüncü denemem ama sanırım yine npozitifi goremiyicem kusura bakmayın size dertlendim gece gece mesajının o kadar ictendi ki gözlerim doldu okurken. Tekrar teşekkür ederim

Haddimi aşmış olmazsam merak ettim, Sizin şimdi ki durumunuz nedir?

Merhaba benimde test günümdü bugün 12. Gün 4. Gün embriyosu 2 adet ama sonuç 21 pazartesi tekrar test istediler olabiliyor bu şekilde geç tutunma olabilir dedi hemşire bekliyorum bakalım hakkımızda hayırlısı

12. gün 311
13. gün 908
15. gün >1364
şu an her şey yolundaysa salı gün 5+6 da doktora gidiceğim. inşallah kkese ve bebek ya da bebekleri görürüz.
ilk defa bu kadar yükseldi. bundan önce en fazla 47 omuştu. umudum var ama yine de emin olamıyorum. sanırım doğana kadar da olamayacağım

tekrar merhaba,kusura bakmayın mesajınızı yazdığınızda görmemişim,şimdi bu konuya bakınca yeni gördüm.

tabii ki her istediğinizde yazabilirsiniz konuşup dertleşebiliriz,çünkü bizi en iyi bizler anlarız,o minicik noktaların transfer anındaki hayallerimiz,bekleyiş,araştırmalar,gizlice ağlamalar,umutlar,Allaha yakarışlar,her tuvalete gidince kanamam var mı diye kontrol edişler,okula giderken kapıdan uğurlayacağım,okuldan gelince evi kaplayan onun en sevdiği pasta böreği,yemeği yapacağım hayalleri...hepsini biliyorum anlıyorum sizi.

ben hala bekliyorum arkadaşım hala bekliyorum...............
dilerim sizden güzel bir haber gelir

Merhaba lütfen bana sonraki durumunuzu anlatırmısınız sizinle sanki aynı durumdayım şaşkın üzgün ve suskunum. 3. Gün embriyosu 12. Gün 36 14.gün 22 umutlarım sönüyor... 17. Gün tekrar bakılcak yokmu bir ışık bu durumuma

Merhabalar sizin gebelik nasıl sonuçlandı merak ettim, ikiz miydi peki ?

Benim transferim 12 kasım idi 3. Gün embriyosu 10. Gün değerim 3.99 çıktı 12. Gün baktirsam bişey degisirmi

Merhabalar bende kasım 11.inde transfer oldum 10.gün 4 13.gün 12 ye yükseldi doktorum geç tıtunma olabilir dedi çok olumlu konuştu pazartesi tekrarlıycaz testi

merhaba benim transferim 16.02 da oldu 25.02 test yaptırdım yani 9. gün oluyor değerim 41.74 çıktı 27.02 de yani 11. gün tekrar yaptırdım 61,72 çıktı sizce nasıl bende umudumu kaybetmeye başladım sanki değerlerim çok düşük geldi

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun,tedaviniz inşallah mutlu sonla neticelenir. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki, öncelikle lütfen rahat olmaya çalışın.

Benim konuştuğum tüm doktorlar %60 yükselmenin yeterli olabileceğini söylemişti yani illaki 2 kat yükselmesine gerek yok.

İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz.Bol bol uzanın dinlenin.

Canım inşaallah meleğin seninledir. Beni doktorum da günlük %33 artış olması gerekir demişti yani iki günde yaklaşık %60 artmış olması yeterli bir durum diye biliyorum

MERHABA KIZLAR İLK ÖNCE HERKEZE İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALMASI DİLEĞİYLE..BNMDE 14GÜN TEST SONUCUM 1882 TESSTEN 2 HAFTA SONRA DOKTOR RANEVU VERDİ BAKALIM GİDECEM

Hadi ya 1882 değilmi yanlıs yazmadın bi an ikiz sandım valla :) hayırlı haberlerini bekliyorum canım keseyi hemen görürsün sen ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…