transfer sonrası 12.günde beta hcg değerim:(

ama benim dondurulmus tek 1 tane transfer yapıldı doktor test vs istemeddi 2 hafta sınra 6 temmuza gün verdi bende korkuyorum noluyor die
Seda bak topikten alıntı yaptım bi atkadas yazmıs

6. haftada tek yumurta ikizi olduğunu öğrendik aynı kesede birinin gelişimi geri ve kalbi atmıyordu diğerini de etkilemiş oldu

Seninde böle olabilirmi tek yumurta ikizi

VALLA DEĞERİM 1882 doğru 14cü gün 1tane dondurulmuş embiriyo transfer edildi 14gun dede test bu cıktı doktorda 6temmuza randevu verdi hamile gbi beslen dik et agır kaldırma dedi hayırlı olsun dei bende anlamadım 6temmusda gidicem bakalım hayırlısıyla ikiz olurmu bilmemde inşallah olur tek yada cıft farktmes valla :)

Seda bak topikten alıntı yaptım bi atkadas yazmıs

6. haftada tek yumurta ikizi olduğunu öğrendik aynı kesede birinin gelişimi geri ve kalbi atmıyordu diğerini de etkilemiş oldu

Seninde böle olabilirmi tek yumurta ikizi

VALLA DEĞERİM 1882 doğru 14cü gün 1tane dondurulmuş embiriyo transfer edildi 14gun dede test bu cıktı doktorda 6temmuza randevu verdi hamile gbi beslen dik et agır kaldırma dedi hayırlı olsun dei bende anlamadım 6temmusda gidicem bakalım hayırlısıyla ikiz olurmu bilmemde inşallah olur tek yada cıft farktmes valla :)
Ayy merak ettim bilgi ver mutlaka

Mrb bende tup bebek yaptrdm 12. Gnde beta hcg degerim 345 cikti 14. Gunde ise 875 migde bulntlarm ve kasık agrim var 17. Gunm suan 10 gn sonra muayeneye gdcem bu kasık agrısı ve bulantı normal mi acaba?

Son düzenleme:
Merhaba arkdaslar bende 12 gün önce aşılama oldum bugün kan testi yaptim. 0.100 cıktı yani negatif sizce biraz daha mı beklemeyelim birde progestan verdi doktor bana normalde adet olmam lazım olmadim.hap geciktrmemi yaptı ki acaba

Merhabalar 2. tüp bebek denememiz.İlki kimyasal gebelikle sonuçlandı. İkinci denenmemizde, Transferin 12. günündeyiz . İki blastokist transfer edilmişti . Bu sabah ilk kan testimiz yapıldı değer 1036 . Doktorumuz sağlıklı bi değer olduğu bilgisini verdi .Bir dahaki gelişinizde keseyi görmeyi planlıyoruz dendi. 22 Şubat ta gideceğiz . Dualarınız bizimle olsun ☺️

Mrb kızlar ben tüp bebek transferi oldum dayanamadım 8 gün yaptırdım negatif çıktı 10 gün tekrar yaptırmama gerek varmı ltf cvp verin bana :KK43:((

Canım erken yapmissin biraz daha bekle 12 gün falan yap insan erken yapıyor dimo meraktan bnde aşılama olmuştum 3 ay önce meraktan senin gbo 8 günde yaptim sonra tekrar yaptim çıkmamıştı smdi tüp bebek yaptrcaz cuma yumurta toplancak..allahim ıns seninde tutat

Evet erken yaptım Dr öyle dedi 12gun tekrar yapılacak erken yaptın dedi ama ben tabi o negatif görünce yıkıldım

İğne ile tedavi edecek ise Dr hemen hemen öyle oluyor ben 6 gün iğne snr çatlatma 36saat snr yumurta toplandı 4gun snr transfer oldu 15 günü buldu snr bekleme süreci rabbim yardimcimiztanım yardımcımız olsun @Tuqche_89 böyle işte canim

X