- Konu Sahibi yamukprenses
Canım bn bugün gttim ohss olmuşsun yumurtlarım aşırı büyümüş cuma sadece yumurta toplancak transfer diğer aya kaldı bakalim moralim bozuldu açıkçası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bende olmadı benim sadece yaş 41 amh düşük 0.3 doğal yolla kalamiyorum kalsamda düşük ondan dolayı tüp bebek önerdiler ama diğer değerler normaldir canimSende de olmusmuydu canım senin en son kact e2 peki
E2 düşürecek şeyleri araştırsana neten İbrahim Saraçoğlu dan falan yanlış bilmiyorsam var öyle gıdalar keşke anlaşmak ben bu sürece gelinceye kadar İzmir'de kaç prof değiştirdim anlatamam psikoloji bitti resmen canim nerede yaşıyorsun araştır benceE niye bizde oldu peki ya bile bile yapıyorlar bunu benim yaşım 29
Takipte kal cnm 2 gün sonra 150ye yakın bir değer olursa güzel olur... Başta böyle olup Sonradan düzenli artış olabiliyor bazenMerhaba kızlar.2 tane blast embryo transferim var..10.gün 74 çıktı 13.günde 75 çıktı..böyle durumda olan var mı
Ayyy inşallah canım..yarın sabak kan vericem bakalımTakipte kal cnm 2 gün sonra 150ye yakın bir değer olursa güzel olur... Başta böyle olup Sonradan düzenli artış olabiliyor bazen
tekrar hamilelik takvimi gozukuyor sormam da sakinca yoktur insallah bi sikinti mi olmustuMerhabalar 2. tüp bebek denememiz.İlki kimyasal gebelikle sonuçlandı. İkinci denenmemizde, Transferin 12. günündeyiz . İki blastokist transfer edilmişti . Bu sabah ilk kan testimiz yapıldı değer 1036 . Doktorumuz sağlıklı bi değer olduğu bilgisini verdi .Bir dahaki gelişinizde keseyi görmeyi planlıyoruz dendi. 22 Şubat ta gideceğiz . Dualarınız bizimle olsun
Merhabalar,merhaba arkadaşlar;ben 22 mayısta tüp bebek yaptırdım daha doğrusu transfer günüm 22 mayıs,bugün transferin 12.günü ve bir umutladevlet hastanesine gittik test yaptırdık ve değerim 38 kusur çıktı.aslında bu değere göre hamileyim ama bu değer çok düşük,normalde 60-70 lerde falan olması gerekiyor,ağlaya ağlaya eve geldim herkesin transfer sonrası kan değerlerini araştırıyorum,genelde 12.gün değerleri 60-100 arası.salı günü ikiye katlanmışmı diye tekrar baktırıcam ama umudum tükendi.benim durumumda olanarkadaşlar tutsa bile genelde düşük yapmış,şu an moralim çok bozuk.sanırım bu bebiş ya tutunmuştu şimdi benden vazgeçiyor,yada sağlıksız bir hamilelik yaşıycam ve sonu yine düşükolacak.nedense içimde hiç umut yok.salı günü gittiğimde biliyorum değerim düşük çıkacak.varmı aranızda benim gibi 12.gün kan değeri böyle düşük olup ama sonra sağlıklı bir bebek doğuran.umuda ihtiyacım var.