transfer sonrası 12.günde beta hcg değerim:(

Canım bn bugün gttim ohss olmuşsun yumurtlarım aşırı büyümüş cuma sadece yumurta toplancak transfer diğer aya kaldı bakalim moralim bozuldu açıkçası

Canım bozma moralini Allah büyük vardır bu işte bir hayır bu süreç biliyorsun sabır Allah yardımcımız olsun bende yarın Dr kontrole gidicem senin durumunda olanlarda çok oluyor sıkıntı yapma rahat ol biraz canimmmm

Değer baya büyümüş ama bu süreç bana da hep öyle dediler stres yok ama gelde yapma canım Allah yardımcimiz olsun

E niye bizde oldu peki ya bile bile yapıyorlar bunu benim yaşım 29
E2 düşürecek şeyleri araştırsana neten İbrahim Saraçoğlu dan falan yanlış bilmiyorsam var öyle gıdalar keşke anlaşmak ben bu sürece gelinceye kadar İzmir'de kaç prof değiştirdim anlatamam psikoloji bitti resmen canim nerede yaşıyorsun araştır bence

Samsunda yaşıyorum açıkçası çok korkuyorum.arastrmak lazim bncede ya netten bakarim neler iyi geliyormuş diye ama smdi yumurta toplancak birşey olurmu diye korkuyorum

Yok olmaz be canım topluyorlar değerler normal dönünce transfer yapılıyor korkma ama ben yanlış bilmiyorsam tüp bebek öncesi E2 FSH amh değerlerine bakılması gerek ve hata hsg rahim filmi falan çekiliyor ondan snr ama bazı Dr göre tedavi şekli başka demek

Merhaba arkadaslar benimde 3. Denemem .Bende 4 haziranda 5.gun 2 adet blast transferi oldum 12 haziranda merak edip
kan testi verdim sonuc 305 cikti
ertesi gun 478
3. Gun 870
18.haziran da (yani dun ise) 5200 cikti .
27 haziranda kese ve kalp atisini duymak icin gidecegiz insallah hersey yolundadir.Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin insallah.Tek tavsiyem belirti aramayin bende hic birsey olmadi ne goguslerde hassaslik ,bulanti ,kasik agrisi vsvs halada belirtim yok .

Merhabalar 2. tüp bebek denememiz.İlki kimyasal gebelikle sonuçlandı. İkinci denenmemizde, Transferin 12. günündeyiz . İki blastokist transfer edilmişti . Bu sabah ilk kan testimiz yapıldı değer 1036 . Doktorumuz sağlıklı bi değer olduğu bilgisini verdi .Bir dahaki gelişinizde keseyi görmeyi planlıyoruz dendi. 22 Şubat ta gideceğiz . Dualarınız bizimle olsun ☺️
tekrar hamilelik takvimi gozukuyor sormam da sakinca yoktur insallah bi sikinti mi olmustu

merhaba arkadaşlar;ben 22 mayısta tüp bebek yaptırdım daha doğrusu transfer günüm 22 mayıs,bugün transferin 12.günü ve bir umutladevlet hastanesine gittik test yaptırdık ve değerim 38 kusur çıktı.aslında bu değere göre hamileyim ama bu değer çok düşük,normalde 60-70 lerde falan olması gerekiyor,ağlaya ağlaya eve geldim herkesin transfer sonrası kan değerlerini araştırıyorum,genelde 12.gün değerleri 60-100 arası.salı günü ikiye katlanmışmı diye tekrar baktırıcam ama umudum tükendi.benim durumumda olanarkadaşlar tutsa bile genelde düşük yapmış,şu an moralim çok bozuk.sanırım bu bebiş ya tutunmuştu şimdi benden vazgeçiyor,yada sağlıksız bir hamilelik yaşıycam ve sonu yine düşükolacak.nedense içimde hiç umut yok.salı günü gittiğimde biliyorum değerim düşük çıkacak.varmı aranızda benim gibi 12.gün kan değeri böyle düşük olup ama sonra sağlıklı bir bebek doğuran.umuda ihtiyacım var.
Merhabalar,
cok uzun zaman olmus son degerler yazilali :KK43:
28Mayis2019 tarihinde 2 tane 3. gün embriyo transferim gerceklesti
13. gün degerim 1187,40
15. gün degerim ise 2607,36
21Temmuzda ultrason randevum var, cogul gebelik olmasini umut ediyorum :)

Arkadaslar merhaba bugun 12. Günüm degerim 1200 cikti gecen sene 5.gun embriyosu dondurmustuk 1 tane onu transfer ettiler deger cok yuksek geldi bana kimyasal gebelik mi acaba boyle yuksek olan varmidir persembe 2.yi yaptiricam ama bilmiyorum endiseliyim

X