- Konu Sahibi yamukprenses
arkadaşlar bugünki test sonucum da 158.89 çıktı. 10. gün 40, 12. gün 71, 14. gün 158. inşallah hepimizin için hayırlısı olur.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar merhaba,benim transferim 2 aralikta yapildi 2 embriyo ile.10.gun pembe-kahve akinti,11. 12. Gun hafif kanamam oldu.teste gittim bhcg 16 cikti.dr dusuk olabilir diye kanamayi durdurmak icin progestan igne verdi sabah aksam ve pazartesi kontrole gel dedi.ben meraktan dun,yani 13. gun tekrar test yaptirdim,bhcg 26 oldu..ne uzulebiliyorum ne sevinebiliyorum.sizin degerleriniz nedir,benim gibi dusuk degerli olan var mi?
canım üzülme en azından yükseliyor iki katı yükselmesi yeterli
senin yarında test yaptırman lazım ki değerin iki günde ikiye katlanmış mı ama yükseliş normal bence
kendini ve meleğini üzme
inşallah yaına çok yükselmiş olur:26:
Tüp bebekte ilk denemem Hakan Yarali'ya gittik 25 kasımda transferim yapıldı
10.gün 38
11.gün 72
13.gün 122
15.gün 288
17.gün 672
19.gün 1940
bir iki defa hafif kahvemsi lekelemem oldu bir sıkıntı gözükmüyor cuma günü kese görmeye gidicez hayırlısı Rabbim isteyen herkese hayırlı birer evlat verir insallah
Kizlar 10.gun betahcg degerim 15. Tek embriyo transfer edildi. Pazartesi tekrarlicaz tahlili ama pek umudum yok olmadi galiba
Kızlar merhaba 13 şubatta 2 blast transferim oldu ve 5.gün bhcg 14,7 6.gün 29,22 9.gün 231 ve bugün 12.günümüz 848,4 sonucum...çok şükürrrr 2 hafta sonra kese ve kalp atımına gidicez Allah herkese nasip etsin olanlara da devamını getirsin inşallah
Merhaba maşallah değerler çok güzel merak ettim keseyi görmüsünüzdür ikiz bebek mi sizinki.Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin
MErhaba canım ,
Değerlerim yüksekti ama tek gebelik kalp atışını da dinledim,keseyi bebeğimi de 5+6 da gördüm.şuan 8+5 günlüğümTakip edemedim eğer hamileyseniz sağlıkla kucağınıza alın.
Canim ikizmismi senin mesajida cok olmus yazali amamerhabalar yeni katıldım ben tüp bebek yaptırdım 10.gün sonucum 375,12 gün 814 bir daha ver demedi drum şimdi kese için bekliyorum beklemek zor benim gibi olan var mı
Slmmm degerin baya yuksekmis benimde oyle ikizmi oldu senin merak ettim sevgilerKızlar merhaba 13 şubatta 2 blast transferim oldu ve 5.gün bhcg 14,7 6.gün 29,22 9.gün 231 ve bugün 12.günümüz 848,4 sonucum...çok şükürrrr 2 hafta sonra kese ve kalp atımına gidicez Allah herkese nasip etsin olanlara da devamını getirsin inşallah
merhaba arkadaşlar;ben 22 mayısta tüp bebek yaptırdım daha doğrusu transfer günüm 22 mayıs,bugün transferin 12.günü ve bir umutladevlet hastanesine gittik test yaptırdık ve değerim 38 kusur çıktı.aslında bu değere göre hamileyim ama bu değer çok düşük,normalde 60-70 lerde falan olması gerekiyor,ağlaya ağlaya eve geldim herkesin transfer sonrası kan değerlerini araştırıyorum,genelde 12.gün değerleri 60-100 arası.salı günü ikiye katlanmışmı diye tekrar baktırıcam ama umudum tükendi.benim durumumda olanarkadaşlar tutsa bile genelde düşük yapmış,şu an moralim çok bozuk.sanırım bu bebiş ya tutunmuştu şimdi benden vazgeçiyor,yada sağlıksız bir hamilelik yaşıycam ve sonu yine düşükolacak.nedense içimde hiç umut yok.salı günü gittiğimde biliyorum değerim düşük çıkacak.varmı aranızda benim gibi 12.gün kan değeri böyle düşük olup ama sonra sağlıklı bir bebek doğuran.umuda ihtiyacım var.
merhaba maalesef düşükle sonuçlandı ama buna takılmayın çünkü aynı durumu yaşayıp hamileliği devam eden arkadaşlar da var burada,benim eşimde morfoloji problemi çıktı,sanırım bizim sorunumuz bu,herşeyin hayırlısı arkadaşım,üzmeyin kendinizi,nasıl olsa herşey olacağına varıyor.İnşaallah hamileliğiniz devam eder ve yavrunuzu kucağınıza alırsınızMerhaba sonucunuz ne oldu acaba, bende su anda aynı durumu yaşıyorum.
merhaba maalesef düşükle sonuçlandı ama buna takılmayın çünkü aynı durumu yaşayıp hamileliği devam eden arkadaşlar da var burada,benim eşimde morfoloji problemi çıktı,sanırım bizim sorunumuz bu,herşeyin hayırlısı arkadaşım,üzmeyin kendinizi,nasıl olsa herşey olacağına varıyor.İnşaallah hamileliğiniz devam eder ve yavrunuzu kucağınıza alırsınız
rica ederim bu dönemi iyi biliyorum,insan ufacık bir umut arıyor,ben çok yaşadım,her tuvalete gidişimde kanamam var mı diye baktım,benim gibi arkadaşları çok aradım internette sırf iyi bie haber bir umut için,üzülmeyin ve herşeye hazırlıklı olun,iyiye de kötüye de,güçlü olun.size tavsiyem bol bol dinlenin,sevgiler.İnşallah, cevabiniz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim