transfer sonrası 12.günde beta hcg değerim:(

yamukprenses

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
9.220
14.625
merhaba arkadaşlar;ben 22 mayısta tüp bebek yaptırdım daha doğrusu transfer günüm 22 mayıs,bugün transferin 12.günü ve bir umutladevlet hastanesine gittik test yaptırdık ve değerim 38 kusur çıktı.aslında bu değere göre hamileyim ama bu değer çok düşük,normalde 60-70 lerde falan olması gerekiyor,ağlaya ağlaya eve geldim herkesin transfer sonrası kan değerlerini araştırıyorum,genelde 12.gün değerleri 60-100 arası.salı günü ikiye katlanmışmı diye tekrar baktırıcam ama umudum tükendi.benim durumumda olanarkadaşlar tutsa bile genelde düşük yapmış,şu an moralim çok bozuk.sanırım bu bebiş ya tutunmuştu şimdi benden vazgeçiyor,yada sağlıksız bir hamilelik yaşıycam ve sonu yine düşükolacak.nedense içimde hiç umut yok.salı günü gittiğimde biliyorum değerim düşük çıkacak.varmı aranızda benim gibi 12.gün kan değeri böyle düşük olup ama sonra sağlıklı bir bebek doğuran.umuda ihtiyacım var.

canım bana kalırsa ikiye katlaması daha önemli ben beta hcg ile sağlıklı ya da sağlıksız diye yorum yapılabileceğine hiç ama hiç inanmıyorum bence canını hiç sıkma sonuçta bebişin seninle ikiye katlasın hayırlısı ile 10 olmuş 100 olmuş takma kafana farzet ki bebişinin gücü anca bu kadar hormon salgılamaya yetiyordur bol sıvı ve protein tüketmeye çalış

canım bana kalırsa ikiye katlaması daha önemli ben beta hcg ile sağlıklı ya da sağlıksız diye yorum yapılabileceğine hiç ama hiç inanmıyorum bence canını hiç sıkma sonuçta bebişin seninle ikiye katlasın hayırlısı ile 10 olmuş 100 olmuş takma kafana farzet ki bebişinin gücü anca bu kadar hormon salgılamaya yetiyordur bol sıvı ve protein tüketmeye çalış

belki haklı olabilirsin canım ama ben bugün çok araştırdım,benim gibi 12.günde değeri böyle düşük olan arkadaşlar genelde ya dış gebelik yada düşük yapmış,değerleri artsa bile ilerleyen günlerde sorun çıkmış,şimdi önemli olan salı ve perşembe günü olacak değerler,ben ya hiç olmasın istiyorum yada olacaksa sorunsuz bir hamilelik olsun istiyorum.çünkü ilk normal yolla olan hamileliğimde hep kanamam olmuştu ve 16 haftalık düşük yapmıştım,tekrar aynı acıları yaşamak istemiyorum,ayrıca dış gebelikten korkuyorum.

bu konuyu açtıktan sonra 44 kişi bu konuyu okumuş tek bir kişi yazmamış.sanırım herkesin 12.değeriya negatif yada normal değerlerde.hiçmi yok aranızda 12gün kan değeri 30 larda olup sonra sağlıklı bir hamilelik yaşayıp bebişini kucağına alan.bana umut lazım...

inş. üzüntülerin boşuna olur ve bebeğini kucaklarsın...:) şu aralar üzülme bebeğin sana tutunma cabası içinde sen kuvvetli ol , bebeğin seninle kalacaktır...

sevgiler........

özelinide mesaj attımm.

14.gün 74 oldu.16.gün 215 oldu.birdahada yaptırmadım,bugün transferimin 26.günü ancak bugünde kahvemsi kanamam oldu.:KK43:

Benimde 12. gün 25,68 çıktı.Salı günü tekrarlanacak.Dr. hamilelik olabilir de olmayabilirde dedi. Değer çok düşük :KK43:( Senin değerine yakın benimkide, peki doktorun ne diyor? testi tekrarlamamanı doktorun mu istedi?

Benimde 12. gün 25,68 çıktı.Salı günü tekrarlanacak.Dr. hamilelik olabilir de olmayabilirde dedi. Değer çok düşük :KK43:( Senin değerine yakın benimkide, peki doktorun ne diyor? testi tekrarlamamanı doktorun mu istedi?

dr umutlu oldu hep,değerlerin %60 artması yeterliymiş.evet tekrarlamammı dr istedi.inşaallah senin devamı gelir,bu arada şunu anladım ki değrin yükselsin bebiş sana tutunsun istiyorsan bol bol dinlen,ben çalıştığımda hcg değerim 38 den 74 e çıkmıştı,2 gün evde dinlendiğimde 215 e yükselmişti,sanırım dinlenmek faydalı.

dr umutlu oldu hep,değerlerin %60 artması yeterliymiş.evet tekrarlamammı dr istedi.inşaallah senin devamı gelir,bu arada şunu anladım ki değrin yükselsin bebiş sana tutunsun istiyorsan bol bol dinlen,ben çalıştığımda hcg değerim 38 den 74 e çıkmıştı,2 gün evde dinlendiğimde 215 e yükselmişti,sanırım dinlenmek faydalı.

İnşallah bebeğin seninle hep kalır ve sağlıkla kucağına alırsın. Dinleniyorum bende, inşallah devamı gelir.

merhabalar yeni katıldım ben tüp bebek yaptırdım 10.gün sonucum 375,12 gün 814 bir daha ver demedi drum şimdi kese için bekliyorum beklemek zor benim gibi olan var mı

Transferden sonra beta hcg değerlerim
2 embriyo transfer edildi ama değerlere göre tek sanırım daha ultrasonda görmedik

10.gün beta hcg :65

12.gün beta hcg :95

14.gün beta hcg :142

16.gün beta hcg :349

18.gün beta hcg :754

allahıma çok şükür değerlerim sonradan düzeldi ve bebeğim artık benimle inşallah benim gibi umutsuz düşünenlere umut olur inşallah bu değerler.....

Yaa ben öleyim o zaman 15. gün değerim 33.85. 19. gün tekrar istediler ama ben cumartesi yani 17. gün gidip bir daha yaptırmayı düşünüorum. Düşerse 25 altına iner heralde yada ne bileyim hiç yükselmez. % 60artış normalmş sanırım ama inşallah benimki çok artar. Başka bir klinikte mi yaptırsam ki?

Transferden sonra beta hcg değerlerim
2 embriyo transfer edildi ama değerlere göre tek sanırım daha ultrasonda görmedik

10.gün beta hcg :65

12.gün beta hcg :95

14.gün beta hcg :142

16.gün beta hcg :349

18.gün beta hcg :754

allahıma çok şükür değerlerim sonradan düzeldi ve bebeğim artık benimle inşallah benim gibi umutsuz düşünenlere umut olur inşallah bu değerler.....
Cok guzelmısss:KK19:mas deyım ınan yuregıme su serptın benımde 12.gunum 100cıktı dusuk dedı hemsırem ıkı gun sonra tekrar gel dedı umudum kalmamıstı takı senın mesajını okuyana kadar rabbım ısterse hersekılde verıyor sana hayrlı olsun darısı da bana olsun ınsbenımkılerde senınkı gıbı duzelır

cok guzelmısss:KK19:mas deyım ınan yuregıme su serptın benımde 12.gunum 100cıktı dusuk dedı hemsırem ıkı gun sonra tekrar gel dedı umudum kalmamıstı takı senın mesajını okuyana kadar rabbım ısterse hersekılde verıyor sana hayrlı olsun darısı da bana olsun ınsbenımkılerde senınkı gıbı duzelır

benim şimdi 7 aylık oldu allah her isteyene nasip etsin inşallah

benim 10. gün tahlilim 41.25, bugün yani 12. gün 71.51 çıktı...moralim çok bozuldu. iki gün sonra tekrar test istediler, Allah'ım inş. tutmuştur...sizce bu değerler nasıl?

benim 10. gün tahlilim 41.25, bugün yani 12. gün 71.51 çıktı...moralim çok bozuldu. iki gün sonra tekrar test istediler, Allah'ım inş. tutmuştur...sizce bu değerler nasıl?

Yuzde 60 artıs var masallah ıyı gozukuyor. Uzulecek bırsey yokkı.hamilesin işte:) :) stres yapmana gerek yok.

kızlar bende aynı durumdayım 11. gün 9.87 13. gün 16.78 15. gün 33.70 17. gün 63.67 2 gün sonra tekrar yaptırıcam bakalım yükselir inşallah

aslında artış miktarların güzel hemen hemen hepsi 2 ye katlamış inşallah geç tutunmadır

X