transfer sonrası 12.günde beta hcg değerim:(

rica ederim bu dönemi iyi biliyorum,insan ufacık bir umut arıyor,ben çok yaşadım,her tuvalete gidişimde kanamam var mı diye baktım,benim gibi arkadaşları çok aradım internette sırf iyi bie haber bir umut için,üzülmeyin ve herşeye hazırlıklı olun,iyiye de kötüye de,güçlü olun.size tavsiyem bol bol dinlenin,sevgiler.

Evet insan kendini çok yanlız hissediyor, eşim zaten kendini parçalıyor ona bir şey belli edemiyorum . O uyudukdan sonra internete girip araştırma yapıyorum artık cildirmakdan korkuyorum, su sitenin her topigini her adımda tek tek okumusumdur. Halkımız da hayırlısi bu dördüncü denemem ama sanırım yine npozitifi goremiyicem :KK43: kusura bakmayın size dertlendim gece gece :KK50: mesajının o kadar ictendi ki gözlerim doldu okurken. Tekrar teşekkür ederim

Haddimi aşmış olmazsam merak ettim, Sizin şimdi ki durumunuz nedir?

Merhaba benimde test günümdü bugün 12. Gün 4. Gün embriyosu 2 adet ama sonuç 21 pazartesi tekrar test istediler olabiliyor bu şekilde geç tutunma olabilir dedi hemşire bekliyorum bakalım hakkımızda hayırlısı

12. gün 311
13. gün 908
15. gün >1364
şu an her şey yolundaysa salı gün 5+6 da doktora gidiceğim. inşallah kkese ve bebek ya da bebekleri görürüz.
ilk defa bu kadar yükseldi. bundan önce en fazla 47 omuştu. umudum var ama yine de emin olamıyorum. sanırım doğana kadar da olamayacağım

Evet insan kendini çok yanlız hissediyor, eşim zaten kendini parçalıyor ona bir şey belli edemiyorum . O uyudukdan sonra internete girip araştırma yapıyorum artık cildirmakdan korkuyorum, su sitenin her topigini her adımda tek tek okumusumdur. Halkımız da hayırlısi bu dördüncü denemem ama sanırım yine npozitifi goremiyicem :KK43: kusura bakmayın size dertlendim gece gece :KK50: mesajının o kadar ictendi ki gözlerim doldu okurken. Tekrar teşekkür ederim

Haddimi aşmış olmazsam merak ettim, Sizin şimdi ki durumunuz nedir?
tekrar merhaba,kusura bakmayın mesajınızı yazdığınızda görmemişim,şimdi bu konuya bakınca yeni gördüm.

tabii ki her istediğinizde yazabilirsiniz konuşup dertleşebiliriz,çünkü bizi en iyi bizler anlarız,o minicik noktaların transfer anındaki hayallerimiz,bekleyiş,araştırmalar,gizlice ağlamalar,umutlar,Allaha yakarışlar,her tuvalete gidince kanamam var mı diye kontrol edişler,okula giderken kapıdan uğurlayacağım,okuldan gelince evi kaplayan onun en sevdiği pasta böreği,yemeği yapacağım hayalleri...hepsini biliyorum anlıyorum sizi.

ben hala bekliyorum arkadaşım hala bekliyorum...............
dilerim sizden güzel bir haber gelir:KK19:

merhaba arkadaşlar;ben 22 mayısta tüp bebek yaptırdım daha doğrusu transfer günüm 22 mayıs,bugün transferin 12.günü ve bir umutladevlet hastanesine gittik test yaptırdık ve değerim 38 kusur çıktı.aslında bu değere göre hamileyim ama bu değer çok düşük,normalde 60-70 lerde falan olması gerekiyor,ağlaya ağlaya eve geldim herkesin transfer sonrası kan değerlerini araştırıyorum,genelde 12.gün değerleri 60-100 arası.salı günü ikiye katlanmışmı diye tekrar baktırıcam ama umudum tükendi.benim durumumda olanarkadaşlar tutsa bile genelde düşük yapmış,şu an moralim çok bozuk.sanırım bu bebiş ya tutunmuştu şimdi benden vazgeçiyor,yada sağlıksız bir hamilelik yaşıycam ve sonu yine düşükolacak.nedense içimde hiç umut yok.salı günü gittiğimde biliyorum değerim düşük çıkacak.varmı aranızda benim gibi 12.gün kan değeri böyle düşük olup ama sonra sağlıklı bir bebek doğuran.umuda ihtiyacım var.
Merhaba lütfen bana sonraki durumunuzu anlatırmısınız sizinle sanki aynı durumdayım şaşkın üzgün ve suskunum. 3. Gün embriyosu 12. Gün 36 14.gün 22 umutlarım sönüyor... 17. Gün tekrar bakılcak yokmu bir ışık bu durumuma

12. gün 311
13. gün 908
15. gün >1364
şu an her şey yolundaysa salı gün 5+6 da doktora gidiceğim. inşallah kkese ve bebek ya da bebekleri görürüz.
ilk defa bu kadar yükseldi. bundan önce en fazla 47 omuştu. umudum var ama yine de emin olamıyorum. sanırım doğana kadar da olamayacağım
Merhabalar sizin gebelik nasıl sonuçlandı merak ettim, ikiz miydi peki ?

Merhabalar bende kasım 11.inde transfer oldum 10.gün 4 13.gün 12 ye yükseldi doktorum geç tıtunma olabilir dedi çok olumlu konuştu pazartesi tekrarlıycaz testi

merhaba benim transferim 16.02 da oldu 25.02 test yaptırdım yani 9. gün oluyor değerim 41.74 çıktı 27.02 de yani 11. gün tekrar yaptırdım 61,72 çıktı sizce nasıl bende umudumu kaybetmeye başladım sanki değerlerim çok düşük geldi

merhaba benim transferim 16.02 da oldu 25.02 test yaptırdım yani 9. gün oluyor değerim 41.74 çıktı 27.02 de yani 11. gün tekrar yaptırdım 61,72 çıktı sizce nasıl bende umudumu kaybetmeye başladım sanki değerlerim çok düşük geldi
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun,tedaviniz inşallah mutlu sonla neticelenir. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki, öncelikle lütfen rahat olmaya çalışın.

Benim konuştuğum tüm doktorlar %60 yükselmenin yeterli olabileceğini söylemişti yani illaki 2 kat yükselmesine gerek yok.

İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz.Bol bol uzanın dinlenin.

Canım inşaallah meleğin seninledir. Beni doktorum da günlük %33 artış olması gerekir demişti yani iki günde yaklaşık %60 artmış olması yeterli bir durum diye biliyorum

MERHABA KIZLAR İLK ÖNCE HERKEZE İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALMASI DİLEĞİYLE..BNMDE 14GÜN TEST SONUCUM 1882 TESSTEN 2 HAFTA SONRA DOKTOR RANEVU VERDİ BAKALIM GİDECEM

X