Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Transfer sonrası dayanmayıp test yapanlar
- Konu Sahibi Mayamay
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Mart 2019
- 4.553
- 2.457
- 83
Sonucunuzu merak ettim 5. Gün embriyosu biraz daha erken belli oluyor galiba bende 12. Günü beklemeden yapmistim testEvet 17.08 çıktı. Sanırım 2 gün sonra yinelemeliyim. Artacak mı diye. 5.gün embriyosunda 5. Gündeyim çünkü aslunda de um 24 ünde yap testi demişri
- 30 Mart 2019
- 4.553
- 2.457
- 83
Benimde silik cizgi cikmisti 9. Gunde umarim olumludurTransferden sonraki 6.gün idrar test yaptım silik çizgi çıktı sizce varmıdır birşey çok heycanlandım
- 6 Haziran 2014
- 530
- 839
- 208
Aslinda gayet net gozukuo bnmde 5.gun testim boyle cikti bgn 8. Gunum kanda baktirmadim siz kan testi yaptrdinizmi insallah simdiden hayirli olsun diyelimBenimde 5. Gün empriyosuydu bugün 7. Günüm dayanamayıp test yaptım böyle çıktı umarım bebişim benledir
Yok bende bakktırmadım Cuma’ya kadar bekleyim diyorum.dr attım görüntüsünü sevinebilirmiyim diye sevinmelisin dedi ama emin olamadığım için içimde hala korku var ... seninde şimdiden hayırlı olsunAslinda gayet net gozukuo bnmde 5.gun testim boyle cikti bgn 8. Gunum kanda baktirmadim siz kan testi yaptrdinizmi insallah simdiden hayirli olsun diyelim
- 6 Haziran 2014
- 530
- 839
- 208
Ayyy bak simdi bnde heyecan yaptim doktor sevinmelisin dedigine gore rabbim gönlümüzün muradini versin insallahYok bende bakktırmadım Cuma’ya kadar bekleyim diyorum.dr attım görüntüsünü sevinebilirmiyim diye sevinmelisin dedi ama emin olamadığım için içimde hala korku var ... seninde şimdiden hayırlı olsun