Transfer öncesi hazırlık

Yaa çok hosuma gitti kader arkadaşım o zaman embriyolarımıza güvenip bebeklerimizi bekleyelimm

Bende cuma günü muayene olup başlıycam. Adetin 18.-20. Günlerinde transfer olur demişti dr
Amin inşallah canım

Bende bugün gittim. 3 şubatta kontrole çağırdı. Transfer tarihi o gün belli olur sanırım.
Bana corasprin, dekort, cyclo progynova verdi
Bana sadece estrofem ya bu neye göre değişiyor bu kadar acaba iki gün olacak aramazda bakalım ne diyecek doktor APTT testiniz kaç çıkmıştı benim 20 lerde ama kan sulandırıcı vermedi anlamadım o yüzden

Bana sadece estrofem ya bu neye göre değişiyor bu kadar acaba iki gün olacak aramazda bakalım ne diyecek doktor APTT testiniz kaç çıkmıştı benim 20 lerde ama kan sulandırıcı vermedi anlamadım o yüzden
Ne testi o ben yaptırmadım. Bilmiyorum ki her doktorun farklı oluyor tedavi süreci

Evet oldum doktor verdi 2.gün başladım ikişer tane içiyorum sonra artacak. Sizde mi transfer olacaksınız ?
2 ocakta opu oldum. opudan sonra ilk adeti 10 gün kadar erken oldum. şimdi 2. adeti bekliyorum oda normal olursam 2 güne olacağım inşallah ama geçte olabilirim opudan sonra biraz dengesi bozuluyormuş geç olursamda 5-10 güne adet olacağım. sonrası transfer hazırlığı olacak . gördüğüm kadarıyla transfer öncesi hazırlıkta herkes farklı farklı ilaçlar kullanıyor bu durum benimde kafamı kurcaladı bıraz aslında

Benimde ilk regl erken gelmişti ikinci baya gecikti ve iki gün sürdü . Hayırlısı olsun umarım istediğimiz gibi pozitif olur sonuçlarımız bende anlayamıyorum bu kadar farklılığı bakalım sonuç ne olacak pazartesi kontrolüm var benimde gün belli olacak çok merak ediyorum

of bende adet olacak gibiyim şuan sanki yani gecikmeyecek gibi bu his bile heycanlandırıyor :) of pazartesimi günler durdu geçmiyor gibi ahaha allahım umutlarımızı boş cıkarmasın seviçlerimiz kırılmasın hayırla sonuçlansın inşallah

Merhaba embriyolarınızın kalitesi iyi ama nasıl dr bu kadar olumsuz düşündü şaşırdım. 5.günde blast olması beklenilir ama 6.gün de olabilir tutma ihtimalleri arasında çok fark yok. Benim embriyolarım da 6.gün donduruldu 5aa transferi olacağım embriyolog da gayet iyi dedi siz nerede tedavi gördünüz çok şaşırdım doktorun bu tavrına

Aminnn ya inşallah gerçekten bende heyecanlanmaya başladım pazartesi ne diyecek ne olacak bilmiyorum bide korkuyorum transferden benim rahim ters hani zor olursa diye de geriliyorum bakalım yaşayıp göreceğiz :) umarım sizinde hemen regl olurda başlarsınız ya

Merhaba bende anlamadım geç tamamladılar süreci o yüzden transferde tutunmaları için 12 saatleri var dedi geç geldiği için ikisi de bilmiyorum ben batı bahatta tedavi oluyorum çokta iyi aslında doktorum ama çok negatif konuştu sizin çok iyi maşallah benim 3Aa ve 4Aa iki embryo transfer edilecek belki ondan 5aa daha iyi sonuçta bilmiyorum ki ama biz şansımızı deneyeceğiz umarım olumlu olur hepimizin sonucu

Canım moralini asla bozma 3aa ile 5aa arasında bile çok fark yok. Gerçekten aşırı şaşırdım okuyunca hatta moralim bozuldu. Araştırmalar hatta 6.güne bile geldiği için sağlıklı olacağı düşünüldüğünü bile söylüyor. Yavaş gelişmesi sağlıksız olduğu anlamına gelmiyor. İnternetten de embriyolog falan takip ediyorum 5.ve 6.gün embriyolarının benzer gebelik oranları sağladığını söylüyorlar

Çok teşekkür ederim ya moral oldu canım bende o kadar şaşırdım ve üzüldüm ki belki umutlanmayım olmazsa üzülmeyim diye yapmıştır ama çok üzücü geçti zaman umarım pazartesi iyi konuşurda artık biraz olumlu düşüncede kalırım bi negatif düşünüp bi heyecanlanmaktan dengem bozuldu. Bide estrofem günde üç defa içmeye başlayacağım şimdi bile bi duygusallık başladı 8 günün sonunda etkilemeye başladı sende var mı bi etki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…