• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mucizem benimle;hem de umutların tükendiği anda:))

25. haftamıza girdik sağlıkla..
Yaşadığım mucizem annesine varlığını çoktan hissettirdi bile.
doğduğu gün gelecek mi sabırsızlıkla bekliyoruz
tabi sağlıkla zamanında gelsin oğlum..

maşallahhh bebişlerimizee :)):nazar:seninle hemen hemen aynı zamanda hamile kalmışız 1 2 hafta arayla sende temmuz annesi olucann kısmetse inş .bekliyoruz hemde nası bi sabırsızlkla... hayırlısıyla saglıcakla inş...ben zaten 9 yıldır bekliyorum :)ne kaldıki şurda demi:))

:nazar::nazar:maşallah bebişlerimize.))
evet haklısın ne kaldı ki şurda
sen benden daha çok beklemişsin rabbim bize çok bekletmedi
özlemle beklememiz çok normal heyecanımız sevgimizi abartmamız değil mi?
sağlıkla gelsinler inşallah:emir_bebek:

az kaldı annecim ..bu zamana kadar çabuk geçti ama geçmiyor artık..
sağlıkla zamanında gel annecim daha dün hamile kalmanın mücadelesini verirken yakında kucağımda olacaksın inşallah...

11.07.2011

hoşgeldin mucizem
denizim
ailemize hayatımıza daha da anlam kattın annecim
ömrün uzun ,sağlıklı ve hayırlı bir evlat olursun inşallah

11.07.2011

hoşgeldin mucizem
denizim

Allah sağlıklı uzun ömür versin..anne babasına bağışlasın..bizlerede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..:71:

11.07.2011

hoşgeldin mucizem
denizim

denizcim beni hatırladın mı bilmem cnm.endolular olarak bir zamanlar görüşüyoduk ve senin mucizen bana nasıl umut vermişti anlatamam :))
ben de senden kısa bir süre sonra aynı mucizenin tadına vardım cnm çok şükür.kısmetse inş.ben de meleğime kavuşacağım günleri sayıyorum şimdi :))
tebrik ederim cnm Allah analı babalı büyütsün.mutluluğunuz daim olsun inş.:))

Deniz size kocaman bir :nazar: MAAŞALLAH:nazar: Bebeğin ömürlü sağlıklı bahtı güzel olsun ,
benimde 4 yıldır özlemim dinmedi,o ay neler yaptın ,neler kullandın ,ayrıntılı yazarmısın belki bizede fir faydası olur teşekkür şimdiden....

Allah sağlıklı uzun ömür versin..anne babasına bağışlasın..bizlerede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..:71:
aminn canım çok sağol Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
denizcim beni hatırladın mı bilmem cnm.endolular olarak bir zamanlar görüşüyoduk ve senin mucizen bana nasıl umut vermişti anlatamam :))
ben de senden kısa bir süre sonra aynı mucizenin tadına vardım cnm çok şükür.kısmetse inş.ben de meleğime kavuşacağım günleri sayıyorum şimdi :))
tebrik ederim cnm Allah analı babalı büyütsün.mutluluğunuz daim olsun inş.:))
evet canım hatırladım çok teşekkür ederim
o günler geçmek bilmiyor hele son zamanlar ama sağlıkla kucağına alacağını düşünerek sabrediyorsun
ben saya saya bitiremedim 12 günlük olduk bile
Allah sana da sağ salim kucağına almayı nasip etsin analı babalı büyütsün inşallah
Deniz size kocaman bir :nazar: MAAŞALLAH:nazar: Bebeğin ömürlü sağlıklı bahtı güzel olsun ,
benimde 4 yıldır özlemim dinmedi,o ay neler yaptın ,neler kullandın ,ayrıntılı yazarmısın belki bizede fir faydası olur teşekkür şimdiden....

aminnn çok teşekkürler darısı sizin başınıza
oğlumla hep dua ediyoruz olmayan teyzelerimiz bize kardeş getirsin diye
o ay sadece yumurtlama günlerinde pressed kullanmıştık 2 kere
ama daha önceki aylarda kullanmıştım hiç ümidim yoktu açıkcası
tedavi zamanını bekliyordum ama Rabbim mucizesini gönderdi bana
inşallah darısı sizin başınıza

ne günlerdi diyorum şimdi ama yaşananlar hiç kolay değildi çok şükür Denizim 20 aylık oldu bile bunları yaşadığım da inanamazdım bugunlere gelebileceğime..Rabbim her ne sebepten olursa olsun çocucuğu olmayan bütün arkadaşlarıma şifa versin inşallah..

Back