• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mucizem benimle;hem de umutların tükendiği anda:))

cnm aglayarak okudum hıkayenı sankı benım basıma gelmıs gıbı rabbım hayırlısıyla kucagına almayıda nasıp etsın inşll allahım bızlerede bu guzel mutlulugu yasatsın
ağlama canım benim
inşallah sizlerin haberini almak bana nasip olsun
ALLAHIM sağ salim kucağına almayı nasip etsin miniğini..annesi ve babasıyla uzun sağlıklı ve mutlu bir hayat sürsün inşallah..ALLAHIM ONU SİZE BAĞIŞLASIN....(hemşeriyiz sanırım bende izmirliyim..şimdiden kutlarım...)
aminn cümelemizinkini inşallah.evet canım hemşehriyiz..:))
canım çok sevindim yaa mucize olmuş aslında kist hastalık hepsi bahane rabbim ol diyosa oluyor kistler bile geride kalıyor allah kucağına da almayı nasip etsin
evet hepsi bahane aslında
inşallah sonuna kadar sürer
hamile kalmakla bitmiyor derlerdi inanmaz keşke hamile olsam ne dert edeceğim derdim ama öyle olmuyor işte
denizcim Allah tamamina erdirsin.. insallah kucagina saglicakla alicaksin... darisi bizlerin basina...
aminnnn ..inşallah imoje ..nasılsın ?sen ne durumdasın geçen seneden beri pek konuşamadık

ne kadar sevindim anlatamam..endometriosis konusunda yazdıklarını hatırlıyorum,bende endoluyum birkaç kez konuşmuştuk..endolu aradaşlar için büyük bir umut oldun..Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Deniz bebek sıkı sıkı tutunsun annesine İnşallah...bu arada benim oğllarımdan birinin adı da Deniz:)

allah bağışlasın denizini ev diğer oğlunu:))
rabbim bana da nasip etsin kız ya da erkek denizimi versin inşallah..

35 deniz canım sanki benmişim gibi çokkkkk sevindim.zaten bugunde bir garibim ağlamak istiyorum.zaten ağlıyorumda şimdi.canımmmmmmmm allah kucagına nasip etsin...........saglıklı hamilelik geçir inş.valla bir umut oldun seninle yazışmıymıydık unuttum ama bende 17 yıldır çabalıyorum.bende artık bu sayfayı kapattım desem de kalibimin bir kenarında o acım duruyor rabbim neolur herkesin kucagına nasip etsin.................allahım bu acıyı kimse bilmez bizden başka birbirimize dua edel,m olurmu............o güzel haberlerinin devamını bekliyoruz denizcim...sevgiler

ağlama canım benim
inşallah sizlerin haberini almak bana nasip olsun

aminn cümelemizinkini inşallah.evet canım hemşehriyiz..:))

evet hepsi bahane aslında
inşallah sonuna kadar sürer
hamile kalmakla bitmiyor derlerdi inanmaz keşke hamile olsam ne dert edeceğim derdim ama öyle olmuyor işte

aminnnn ..inşallah imoje ..nasılsın ?sen ne durumdasın geçen seneden beri pek konuşamadık

ne olsun hayatim son tedavide yumoslarim dollenmedi. transfer tarihini beklerken tedavim iptal oldu. bende ocak yada subatta dusunuyorumkismet artik.. ama suna gercekten inan sana cok kalpten sevindim... su uc ayi atlat, kendini asla yorma... benim icinde dua et bitanem... dedigin gibi bizii birbirimizden daha iyi anlayan yoktur...

denizcim çok ama çokkkkkkkkkkk sevindim okuyunca Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsinn inşalahhh.darısı bzlerin başına.sana kader arkadaşım demek istiyorum gerçekten nicklerimiz aynı hastalımızda şuanki kistimin büyüklüğüde ve aynı tüp bebek merkezinde yaptırmışık denemelerimizide.gerçi ben 2.negatifide geçen ay aldım ama yıkılmadım dahada güçlendim.doktorum sen normal yolla hamile kalablrsin dedi kaldımda daha önce.bende inşallah senin gibi başarcam.Allah büyükkkk dualarmızı rabbim elbet kabuledicek vakti var derlerya işte öle.rabimin güzel mücizesini sağlıkla taşı inşalahh sağlıkla al kucaagına sevgilerrrrrrrrrrr:nazar: değmesinn

sağolun kızlar ..hala inanamıyorum önemli olan hamile kalmak ama gerisi geliyor
nerde doğum yapacaksın kontroller iyi ellerde mi olacak zaten kist var doğumla bir ameliyat mı olacak kim yapacak soruları kafamda..
stres yapmıyorum ama insanın elinde değil tabi bunları düşünmemek

Son düzenleme:
evet kader arkadaşım herşeyimiz benziyor inşallah en kısa zamanda rabbim meleğini doğal yolla gönderir ve bütün sıkıntıların biter ...,
dualarım hep sizinle ..isteyen herekse versinn rabbim

Merhaba;
Öyle uzun bir hikayem var ki bir gün umut olmak adına hep yazmayı umdum ama herşey allak bullak..2002 de başladı aslında herşey daha 20 yaşındayken endometriosiz illetiyle tanıştım açık ameliyatla 3 tane kistim alındı..Ve sonra daha o yaşta hemen evlen çocuk sahibi olmalısın dedi doktor beyler..Doğum kontrol ilacı kullanmalısın ..25 yaşında evlendim ve 1 sene sonra 2008 de ilacı bıraktım ekim ayında hem de..Ne mutlu bana ki 2 sene sonra 2010 ekim ayında hamile kaldım ..İlacı bıraktıktan 6 ay sonra tekrar kist çıktığını öğrendim..önce rahim film sonrasında laparasokopi ve histeroskopi oldum..Peşin sıra gelen klomenle 2 aşılama ..İlk 6 ay önemliydi.Hamile kalmam kolaydı ama olmadı rabbim istemedi çünkü..Sonrasında bir tüp bebek yapıldı o da olmadı en çok umut ettiğim andı yıkılmıştım ama hiçbir zaman isyan edercesine yakarmadım hep istedim ama önce hayırlısını..Sonra 2010 nisan ve mayıs ta iğneli 2 aşılama daha oldu..Amacım prosedürü geçip raporlu tüp bebeğe başlamaktı..Onlarda olmadı zaten.Bana ekimde tüp bebeğe başalayacağız dedi doktorlar ama ben kabul etmedim manevi olarak yıkılmıştım olmayacağı kanısı beni yiyip bitirmişti..Hazır olmadığımı 2011 ocak ayında yaptıracağımı söyledim..Ve işe başladım çünkü 2008 de işten ayrıldıktan sonraki süreç hep hastanelerde ve beklemekle geçmişti...Ağustos ayından sonra bir meşgalem oldu; işim..Uykususz geceler bitmişti yorgun gelip uymak kafamın dolu olması mı bilmiyorum ama kendime hakim olmayı başardım bu 4 ayda...Sonra ekim ayında kist için kontrole gittim her zaman gittiğim hastane değildi ama..Muayeneden ağlaya ağlaya çıktım sol yumurtalığımda 3. kez çıkan 1,5 cm kistim vardı ve %99,9 çukulata kisti idi..Doktora eşimin sonuçlarını da gösterdim ve bana sizin doğal yolla olması imkansız beklemek boşuna kist büyümeden tedaviye başla dedi..Eşimin değerlerinde hareketlilik ve sayı düşüktü..Hatta ona ilaç alma çabasındaydım şu günlerde ki ocağa kadar 2 ay etkisi olsun diye..İnanamadığım şekilde şu anda mucizem benimle hem de günümden çok erken öğrendim.Kötü oldu biraz öğrenmem ama olsun rabbim inşallah koruyacak meleğimi ve bana bağışlacak..Son adet tarihim 15 ekim 1 gün kahverengi lekelenmem oldu adet olmam için erkendi ben geçen ay bana merhaba diyen kistimin bende yarattığı düzensizlik olduğu kanısına vardırm ve herkese adet oldum dedim..Sonra devam etmedi hiç böyle olmazdı kırmızıya dönerdi..Hamile olma ihtimali yoktu..İmkansızdı yanii.
Arkadaşımın ısrarıyla test aldım ve belirgin çift çizgi sonunda benimdi..Şimdi de karşımda duruyor:))Hemen kan testine gittim ve 27. günüm daha adetime 2 gün var 262 çıktı değerim..Sadece lekelenme korkutttu o da bitti ama..Birazdan doktor amcamıza kontrole gideceğiz daha birşey göremeyiz..Ama değerin yüksekliği sevindiriyor bizi..Yaşananları buraya dökmek kolay ama bunu ancak yaşayanlar bilir..Hep sevinçten ağlayarak okudum hamile haberlerini Rabbim bir gün banada nasip etsin istedim hep ,şimdi oldu ve tüp bebekle bile olma ihtimali düşük derken doğal yolla:))Yumurtalarım kalitesiz çıkıyordu çünkü..Birçok arkadaşım bilir topiklerde yazmıştım hep..Sol yumurtalığım ameliyatlardan dolayı işlevi azalmış durumdaydı geçen ayda kistim çıkmıştı..Daha ne anlatayım bilmiyorum ki..Haa birde vesile belki ama ben 2 defa preseed kullandım bu ay.Ovulasyonun olduğu günlerde tabiki..
Rabbimin sayesinde önce..Şimdi sizden isteğim benim ve denizim için dua eder misiniz?..Şu kritik günlerimizi alnımızın akıyla atlatalım ..
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..:48:

Cok zorlu , cok yorucu bir hikaye ... Ama iste MUTLU SON ...

Rabbim hicbir araciya , hicbir vesileye gerek kalmadan sana mucizesini yollamis ...

Ne mutlu sana canim benim ... :70:

Bebegini 9 ay saglikli bir sekilde tasiyip , hayirla , saglikla kucagina almani diliyorum...

Artik korkularini bir kenara birak .. Bu mucizenin tadini cikarmaya bak ..

Ona varolmayi nasip eden Yüce güc , korumasini da üstlenmistir muhakkak..

Kendine ve bebegine cok iyi bakk ...

Darisi bizlere ..

ayy denizcim tebrik ederim nasıl sevindim anlatamam kader arkadaşım :))
endometriozisle ilgili yazılarını hep takip ediyordum.hatta çoğu kez yazışmıştık.
kendiliğinden olması da o kadar umut vericiki anlatamam.
sevincin daim olsun canım.dualarım seninle...

Denizciğim, çok tebrik ediyorum canım, ne güzel bir haber !!! Hepimize de moral verdin sağolasın :61: Sağlıklı, keyif dolu bir hamilelik diliyorum sana canım, neşeyle kucakla yavrunu, dualarımız seninle canım :61:

:emir_bebek::emir_bebek:
oley yaaa.............şu tüp bebek topiginden biri daha çıkınca sevincimi bi görseniz...............
kardeşim denizine hayırlısıyla saglıcakla kavuş inş................Rabbim onun kokusunu almayı nasip etsin......

filocum homeopatiden bahsetmiştim doğal tedavi yöntemi
sadece homeopati ilaçları kullandım 2 aydır o da..
biraz da bu tedavi yardımıyla kafamı rahatlattım psikolojik yardımı da çok tavsiye ederim

Son düzenleme:
değerim 570 arkadaşlar çok mutluyum..bugun 4 hafta bitti
inşallah böyle devam eder

Cok zorlu , cok yorucu bir hikaye ... Ama iste MUTLU SON ...

Rabbim hicbir araciya , hicbir vesileye gerek kalmadan sana mucizesini yollamis ...

Ne mutlu sana canim benim ... :70:

Bebegini 9 ay saglikli bir sekilde tasiyip , hayirla , saglikla kucagina almani diliyorum...

Artik korkularini bir kenara birak .. Bu mucizenin tadini cikarmaya bak ..

Ona varolmayi nasip eden Yüce güc , korumasini da üstlenmistir muhakkak..

Kendine ve bebegine cok iyi bakk ...

Darisi bizlere ..
aminnn.
silam çok zor zamanlar geçirdin
rabbim sana da mucizesini verecek sende buryaa hamileyim hatta doğurdum yazacaksın ev bende san inşlalah dileklerimi ileteceğim
hepimiz için zor bir süreç allah alnımızın akıyla çıkmamızı nasip etsin
ayy denizcim tebrik ederim nasıl sevindim anlatamam kader arkadaşım :))
endometriozisle ilgili yazılarını hep takip ediyordum.hatta çoğu kez yazışmıştık.
kendiliğinden olması da o kadar umut vericiki anlatamam.
sevincin daim olsun canım.dualarım seninle...
sağol canım ..benim dualarımda sizinle..
Denizciğim, çok tebrik ediyorum canım, ne güzel bir haber !!! Hepimize de moral verdin sağolasın :61: Sağlıklı, keyif dolu bir hamilelik diliyorum sana canım, neşeyle kucakla yavrunu, dualarımız seninle canım :61:

inşallah..moral olduysam ne mutlu bana..
rabbim sonuna kadar devam ettirsin inşallah
darısı isteyen herkesin başına

değerim 570 arkadaşlar çok mutluyum..bugun 4 hafta bitti
inşallah böyle devam eder

canım arkadaşım geçtigin sınavın sonu başarı olmuş hikayende resmen hüzünlendim ama şimdi bu güzerl haberler mutlu etti rabbim inşallah bebegini saglıkla dogurmanı ve saglıkla kucagına almanı nasip etsin sana hiçbirzamanda ayırmasın sizi.hiçbizaman umudumuzu kaybetmememiz gerektigini sende kanıtladın bize durmak yok yola devam bizde arkadaşım :):) bizede bol bol dua et canım tamam mı bütün dualarım seninle Rabbim yar ve yardımcın olsun

canım arkadaşım geçtigin sınavın sonu başarı olmuş hikayende resmen hüzünlendim ama şimdi bu güzerl haberler mutlu etti rabbim inşallah bebegini saglıkla dogurmanı ve saglıkla kucagına almanı nasip etsin sana hiçbirzamanda ayırmasın sizi.hiçbizaman umudumuzu kaybetmememiz gerektigini sende kanıtladın bize durmak yok yola devam bizde arkadaşım :):) bizede bol bol dua et canım tamam mı bütün dualarım seninle Rabbim yar ve yardımcın olsun

çok sağol arkadaşım...bütün dileklerin için herşey için çok teşekkür ederim
rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
dualarım olmayan isteyen herkes için
zorlu yollardan geçtim..hepimiz geçiyoruz
insan kendine anlatamıyor kabul edemiyor sabırsızlıkla bekliyor ama rabbim ne zaman izin verdiyse o zaman oluyor

oleyyyyyy ayy ne kadar sevindim bilemezsin kader arkadaşım hikayemiz aynı.çikolata kisti ameliyatı ,başarısız tüp bebek tedavisi ve sonunda kendiliğinden gelen mucize senii çok tebrik ederim canım allah seni ve bebeğini korusun canım bak ben 12 haftalık oldum bile çok amaaa çok güzel bii haber

tebrik ederim. arşivleri karıştırdığımda sık sık karşıma çıkan bir isimdiniz. rabbim tamamına erdirsin, isteyen herkesin kucağını doldursun.

Back