- 26 Ocak 2018
- 79
- 18
- 88
O da vitaminmiş tutunması için çok iyi diyorlaro ne için :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O da vitaminmiş tutunması için çok iyi diyorlaro ne için :)
Olur hiç merak etmeyin örnek teşkil etmesi adına anlattım ama her beden her tedavi farklıdır olacaktır ama olmazsa benimle bi iletişim kurunAyy maşallah çok mutlu oldum sizin adınıza evet haklısınız elbet olacak inşallah ya benimde sizin gibi rahat olur inşallah benimde 16 yumurta toplandı 2 tanesi 6. Günde dondurulabildi vitamin hiç yok bakalım bende deniycem olmazsa başka araştırmayı düşünüyorum bakalım
Ay çok teşekkür ederim tamamdır mutlaka yazacağımOlur hiç merak etmeyin örnek teşkil etmesi adına anlattım ama her beden her tedavi farklıdır olacaktır ama olmazsa benimle bi iletişim kurun
Yine de umarım olumlu olurda öyle yazarım size tekrarOlur hiç merak etmeyin örnek teşkil etmesi adına anlattım ama her beden her tedavi farklıdır olacaktır ama olmazsa benimle bi iletişim kurun
Canım embriyo kalitesini hiç kafana takma benim embriyom 3bb ve 2bb idi doktor fazla umut vermek istemem bu embriyonun tutunması zor muhtemelen yeniden denemek zorunda kalırız dedi ve o embriyolardan biri tuttu oğlum 1,5 yaşındaYine de umarım olumlu olurda öyle yazarım size tekrar
Ayy ne güzel haber Allah bağışlasın evet aslında bu iş biraz şans galiba tutacaksa her türlü oluyor ama bide çikolata kistim var o etkiler mi diye de düşünüyorum bakalım olacağı varsa olacak artık onu düşünüyorum olmayacaksada ne yaparsak yapalım olmayacak yani biraz sakin olmam lazımCanım embriyo kalitesini hiç kafana takma benim embriyom 3bb ve 2bb idi doktor fazla umut vermek istemem bu embriyonun tutunması zor muhtemelen yeniden denemek zorunda kalırız dedi ve o embriyolardan biri tuttu oğlum 1,5 yaşında
Size serum vs ekstra vitamin takviyesi yapılmışmışmıydı peki transferden sonraCanım embriyo kalitesini hiç kafana takma benim embriyom 3bb ve 2bb idi doktor fazla umut vermek istemem bu embriyonun tutunması zor muhtemelen yeniden denemek zorunda kalırız dedi ve o embriyolardan biri tuttu oğlum 1,5 yaşında
Evet 3 tane 3 er gün arayla serum taktırdım ve organ nakli ilacı kullandım. Gerçekten nasip çünkü benim ilk transferimde embriyom hem genetiği gitmişti hemde 5Aa kaliteydi doktor çok umutluydu ama o olmadı tutmaz denilen tuttuSize serum vs ekstra vitamin takviyesi yapılmışmışmıydı peki transferden sonra
İşte çok duyuyorum böyle cidden nasip bende isteyeceğim umarım yaparlar serum bans da şimdilik sadece estrofem kullanıyorum bakalımEvet 3 tane 3 er gün arayla serum taktırdım ve organ nakli ilacı kullandım. Gerçekten nasip çünkü benim ilk transferimde embriyom hem genetiği gitmişti hemde 5Aa kaliteydi doktor çok umutluydu ama o olmadı tutmaz denilen tuttu
naptın canım gittinmi bugun doktora gelmez dediğimiz pazartesi geldi :)İşte çok duyuyorum böyle cidden nasip bende isteyeceğim umarım yaparlar serum bans da şimdilik sadece estrofem kullanıyorum bakalım
Ayy canım benim sorma gittim çok şükür rahim kalınlığı 10mm bir olmuş her şey yolunda bir dünya ilaç verdi haftaya pazartesi kısmetse transfer olacak iki tanesini yapacak bakalım çok kötü influenza oldum dün serum falan aldım umarım geçer bir haftada da içim rahat olur intralipid serum yapmayacakmış ısrar ettim ama yok dedi sana yapmıycam dedi ama 7 tane ilaç verdi bide iğne bakalımnaptın canım gittinmi bugun doktora gelmez dediğimiz pazartesi geldi :)
Sen naptın regl oldun mu nedir durumlarnaptın canım gittinmi bugun doktora gelmez dediğimiz pazartesi geldi :)
ya dikkat et suan en hasta olmaman gereken dönemdesin . ya 2 trafsermi olacaksın senin bu kaçıncı denemen yada yaş kaç.Ayy canım benim sorma gittim çok şükür rahim kalınlığı 10mm bir olmuş her şey yolunda bir dünya ilaç verdi haftaya pazartesi kısmetse transfer olacak iki tanesini yapacak bakalım çok kötü influenza oldum dün serum falan aldım umarım geçer bir haftada da içim rahat olur intralipid serum yapmayacakmış ısrar ettim ama yok dedi sana yapmıycam dedi ama 7 tane ilaç verdi bide iğne bakalım
Valla çok kötü oldum hemde antibiyotik falan kullanıyorum umarım geçer kısa sürede benim ilk deneme yaş 33 canım ayy süper ya benim arkadaşımda öyle ilaç bi iğne kullandı o kadar bazen doğal süreçte yapıyorlar soruna be kan değerine falan göre galiba benim çok fazla ilaç verildi valla Buda ayrı zor senin sorun neydi canım benim çikolata kisti vardı bende de baskılama iğnesi yaptı estrofem başladı aynı gün hala kullanıyorum işte ekstra eklendi 8 olduya dikkat et suan en hasta olmaman gereken dönemdesin . ya 2 trafsermi olacaksın senin bu kaçıncı denemen yada yaş kaç.
benimde gelmez dediğim regli dün geldi :) bugun doktora gittim. yine bir dünya anlamadığım ve kafamı karıştıran şeyler oldu :) bugun reglimin 2. günü ben zannediyorumki bugun yarın ilaca başlayacağım yaklasık 10 -15 gün sonra transfer olacagım dıye düşünüyordum. günleri saya saya bi hal kaldım :) meğer öyle olmadı. bugun bana bi iğne verdi rahmi baskılamak için dedi ayın 23 üne kontrol verdi 23 ünde ilaca bağlayacağım yaklasık 15 gün sonrada transfer yani etti sana 35 gün ben şok
baskılama iğnesinin adı neydi . Aynı iğneyi olduysak ben neden ekstra 19 gün bekliyorum :) neden iğneyle aynı zamanda estrafomlere başlamıyorumda 19 gün sonra daha bende estrafome ve iğnelere falan balayacağım. senin bu serecini ben 19 gün sonra başlayacak. bende 32 yasındayım ilk denemem olacak bende sebepsiz infertilide hiçbir sorun cıkmadı ama gebelikte oluşmadı. 3 yıldır. bana 1 transfer yapacağım 2 için şartları sağlamıyorsun yasak dedi. yasakolmasına yasak ama heryer yapıyor cok duydum burdaValla çok kötü oldum hemde antibiyotik falan kullanıyorum umarım geçer kısa sürede benim ilk deneme yaş 33 canım ayy süper ya benim arkadaşımda öyle ilaç bi iğne kullandı o kadar bazen doğal süreçte yapıyorlar soruna be kan değerine falan göre galiba benim çok fazla ilaç verildi valla Buda ayrı zor senin sorun neydi canım benim çikolata kisti vardı bende de baskılama iğnesi yaptı estrofem başladı aynı gün hala kullanıyorum işte ekstra eklendi 8 oldu
Benim lucrin depot ama benimde reglin 21.günü transfer olacak aslında süreç normal gibi diyorum ya bide bazen ilaçsız yapıyorlar benim arkadaşım da ilaç kullanmadı hiç çarşamba transfer olacak onunda reglin 24.günü olacak yani ama bi dk 19.gün ilaca başlatıp kaçıncı günde transfer yapacak o kafamı karıştırdı şuan ya benim 8 yıllık evlilik ve iki düşük var ondan iki tane yapıyor belki senin bi sorun da olmadığı için olabilir mi arkadaşıma da bir tane yapılacak bu arada aynı süreciniz ve durumunuzbaskılama iğnesinin adı neydi . Aynı iğneyi olduysak ben neden ekstra 19 gün bekliyorum :) neden iğneyle aynı zamanda estrafomlere başlamıyorumda 19 gün sonra daha bende estrafome ve iğnelere falan balayacağım. senin bu serecini ben 19 gün sonra başlayacak. bende 32 yasındayım ilk denemem olacak bende sebepsiz infertilide hiçbir sorun cıkmadı ama gebelikte oluşmadı. 3 yıldır. bana 1 transfer yapacağım 2 için şartları sağlamıyorsun yasak dedi. yasakolmasına yasak ama heryer yapıyor cok duydum burda
vallahi kafam cok karısık milletinde kafasını karıştırmak istemiyorum hele dm den bi kaç bişey soracagım müsaitsen :)Benim lucrin depot ama benimde reglin 21.günü transfer olacak aslında süreç normal gibi diyorum ya bide bazen ilaçsız yapıyorlar benim arkadaşım da ilaç kullanmadı hiç çarşamba transfer olacak onunda reglin 24.günü olacak yani ama bi dk 19.gün ilaca başlatıp kaçıncı günde transfer yapacak o kafamı karıştırdı şuan ya benim 8 yıllık evlilik ve iki düşük var ondan iki tane yapıyor belki senin bi sorun da olmadığı için olabilir mi arkadaşıma da bir tane yapılacak bu arada aynı süreciniz ve durumunuz
35 gün çok değil mi ya bende anlamadım şuan canım bir daha mı regl olmanı bekliyor acababaskılama iğnesinin adı neydi . Aynı iğneyi olduysak ben neden ekstra 19 gün bekliyorum :) neden iğneyle aynı zamanda estrafomlere başlamıyorumda 19 gün sonra daha bende estrafome ve iğnelere falan balayacağım. senin bu serecini ben 19 gün sonra başlayacak. bende 32 yasındayım ilk denemem olacak bende sebepsiz infertilide hiçbir sorun cıkmadı ama gebelikte oluşmadı. 3 yıldır. bana 1 transfer yapacağım 2 için şartları sağlamıyorsun yasak dedi. yasakolmasına yasak ama heryer yapıyor cok duydum burda
Müsaitim tabi sor canımvallahi kafam cok karısık milletinde kafasını karıştırmak istemiyorum hele dm den bi kaç bişey soracagım müsaitsen :)
Canım senin 2 embriyo mu transfer olacak ben sana söyleyeyim ikizlere de hazır ol senMüsaitim tabi sor canım