- 26 Ocak 2018
- 79
- 18
- 88
Teşekkür ederim bende et tüketmiyorum sadece köfte beyaz ette yemiyorum o yüzden çok sevindim yazdıklarınıza bende dikkat ederim by şekilde beslenmeye . Ben embryolog ile konuştum 16 yumurtadan nasıl 2 tanesi döllendi sadece ben hiç böyle bi şey duymadım görmedim dedim kalitesiz çıktı dedi üçüncü gün donduracak mısınız dedim yok biz 3.gün dondurmuyoruz hiç bir embriyoyu dedi 5.gün blastokist olmadı gerek dedi ama benimkiler 6.günde tamamlamış doktor inanılmaz negatif tekrar toplayalım dedi hatta bunlar geriden geldi tutmaz dedi ama ben deneyelim istedim üzülmek yok diye konuştu bi tanesi tutsa çok şükür derim sakın ikiz olacak diye düşünme falan dedi doktorum o günden beri moralimi toplayamıyorum. Halbuki hayırlısı diye ilerliyordum böyle olunca çok keyfim kaçtıTransfer zamanı rahmi hazırlamak adına hergün bir bardak nar suyu içmiştim. Söylenene göre rahim kalınlığının istenilen ölçüde olmasina fayda saglıyormus bu durum. Transferden sonra icmiyorsunuz ama onu icmenin belli bir araligi vardi tam hatırlamadığım icin net bir sey yazamıyorum ama siz googledan bakabilirsiniz.
Bir de protein agırlıkli beslenmemi söylemisti doktorum. Bn et sevmedigim icin o donemde yesil mercimek corbasi, nohut, fasulye tarzı beslenmiştim. Bir de zorla da olsa (tadini hic sevmiyorum cunku) avakado tuketmistim bol bol. Transfer günü de tuvalet harici kalkmamıstım yerimden ne olur ne olmaz diye.
Bu arada doktorunuz neden 6.güne kadar beklemiş acaba? Normalde ellerinde az embriyo olunca 3.günde donduruyor coğu embriyolog. Bir de bn embriyo sınıflandırılmasından pek anlamam; hatta kendi embriyolarimin kalitesini bile sorgulamamistim fakat burda denk geldigim kadariyla emriyolariniz iyi bence. Doktorunuz da tutma ihtimali düşük demiş ama yok dememiş. Yani tutma ihtimali varsa sizi şimdiden olumsuza sartlaması hiç hoş değil.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.