• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mucizem benimle;hem de umutların tükendiği anda:))

Canim inan cok sevindim allah insallah bebegini saglikli kucagina almani nasip eder. Bizler hep birbirimize duaciyiz zaten., bizlerin halinden ancak bizim gibi cocuk hasreti cekenler anlarr, demeki allahin mucizesi bitmiyor insallah allah bizede bu mucizeyi tatirir. Kenini sakin yorma kendine ve begine dikat et.

oleyyyyyy ayy ne kadar sevindim bilemezsin kader arkadaşım hikayemiz aynı.çikolata kisti ameliyatı ,başarısız tüp bebek tedavisi ve sonunda kendiliğinden gelen mucize senii çok tebrik ederim canım allah seni ve bebeğini korusun canım bak ben 12 haftalık oldum bile çok amaaa çok güzel bii haber
diana canım bilmez miyim
senin haberine ne kadar çok sevinmiştim
yazmıştım hatta..
allah kucağına almayaı naip etsin arkadaşım
rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
tebrik ederim. arşivleri karıştırdığımda sık sık karşıma çıkan bir isimdiniz. rabbim tamamına erdirsin, isteyen herkesin kucağını doldursun.
çok sağol arkadaşım
aminnn allah isteyen herkese versin

Canim inan cok sevindim allah insallah bebegini saglikli kucagina almani nasip eder. Bizler hep birbirimize duaciyiz zaten., bizlerin halinden ancak bizim gibi cocuk hasreti cekenler anlarr, demeki allahin mucizesi bitmiyor insallah allah bizede bu mucizeyi tatirir. Kenini sakin yorma kendine ve begine dikat et.

aminnn..bende herekse duacıyım rabbim isteyen herkese versin diye dilimden düşürmüyorum
benim mucizem kıymetli elimden gelen dikkati veriyorum
inşallah sonuna kadar devam eder

denizcim degerin cok güzel, bebeğini sağlıkla kucagına alacaksın inanıyorum kendini yorma dinlen biraz.. bayramda buralarda yokum bende bayram sonra 22 kasım itibariyle start veriyorum:) herkesin kurban bayramını en içten dileklerimle kutlarım....

sağol canım sana da iyi bayramlar
dinlen tatilin tadını çıkart bayram dönüşü habersiz bırakma
inşallah bomba gibi başlayacaksın tedaviye

denizcim çok çok güzel bir haber ve çok çok güzel bir sonuç maşallah diyeyim allah sağlıklı bir şekilde kucağına aldığın kokladığın günleride göstersin inşallah allahtan umut kesmemek lazım ne zaman müjdeli haber alacağımız belli olmuyor
tekrar tebrik ediyorum canım

eylül çok sağol rabbim herkese yaşatsın inşallah
evet hiç beklemediğimiz anda geliyorlar zaten
sağlıkla devam eder inşallah

ben artık kesin kararımı verdim.vakit saat dolunca ne tıp dinliyor,ne kalitesiz yumurta,ne kist ,ne de başka birşey.çok sevindim,duygulandım,eşime de okuttum, o da duygulandı.kardeşim olsan bu kadar mutlu olurdum.bize yeni tedavimiz öncesi büyük moral oldun.Allahım kucağına alacağın günleri de kutlamayı nasip etsin.kendine iyi bak canım

ben artık kesin kararımı verdim.vakit saat dolunca ne tıp dinliyor,ne kalitesiz yumurta,ne kist ,ne de başka birşey.çok sevindim,duygulandım,eşime de okuttum, o da duygulandı.kardeşim olsan bu kadar mutlu olurdum.bize yeni tedavimiz öncesi büyük moral oldun.Allahım kucağına alacağın günleri de kutlamayı nasip etsin.kendine iyi bak canım

canım benim çok sağol
biliyorsun neler yaşadığımı hep aklımdasın
bakıyorum etrafa yazdın mı diye
umut olduysam ne güzel dualarım seninle diğer arkadaşlarım gibi inşallah en kısa zamanda haberlerini alırım öpüyorum canım

Deniz ikizler mi geliyor yoksaaaaa:emir_bebek::emir_bebek:

canım ikiz anneleri topiğine yazmışsın ama ben burayı okuyacağını düşünüp yazayım.bende hamile kaldığmda kistim 4 cm di.zararı olmaz merak etme.tam tersi kist küçülür.

Son düzenleme:
firdos canım çok rahatlattın beni çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur
kurtulurum kistten ve en önemlisi bebişime zarar vermesin

çok güzel bir arife hayatım boyunca unutmayacağım bir bayram..değerim 1983
rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah

sağol deniz size de rabbim naip etsin inşallah
kese miz görüldü kalp atışımız da
inşallah sonuna kadar devam eder

canim Allah kucagina da almayi nasip etsin.
ben de cok tukenmistim bu yol da ama Allahim ucuncu denememde nasip etti inanamamistim sonuc kagidini elime aldigim zaman bu gercekmi diye yanimdakilere sormustum.sonra hersey yolundami kaygisi kalp atislari derken sagliklimi stresleri hic bitmiyor ki; derlerdi de inanmazdim ama hepsinde Rabbim kolaylik gosterd,
simdilik bu zaman a kadar ne hamilelik sorunu yasadim ne de bebegimle ilgili cok sukur sende guzel bir hamilelik gecirmen dilegiyle kendine iyi bak dur bi klasik laf soylemeden gecmiycem aman agir bisey kaldirma,tabi kaldirmayacagini biliyorum biz bunlari kolayca bulmadik ki,

canim Allah kucagina da almayi nasip etsin.
ben de cok tukenmistim bu yol da ama Allahim ucuncu denememde nasip etti inanamamistim sonuc kagidini elime aldigim zaman bu gercekmi diye yanimdakilere sormustum.sonra hersey yolundami kaygisi kalp atislari derken sagliklimi stresleri hic bitmiyor ki; derlerdi de inanmazdim ama hepsinde Rabbim kolaylik gosterd,
simdilik bu zaman a kadar ne hamilelik sorunu yasadim ne de bebegimle ilgili cok sukur sende guzel bir hamilelik gecirmen dilegiyle kendine iyi bak dur bi klasik laf soylemeden gecmiycem aman agir bisey kaldirma,tabi kaldirmayacagini biliyorum biz bunlari kolayca bulmadik ki,
:21::69:
teşekkür ederim
tavsiyelerin için çok sağol insan normal hayatında yaptıklarını dalgınlıkla yapmaya kalkışabiliyor o yüzden hatırlamam lazım
zorlukla sahip olduğumuz için biliyoruz ne hissettiğimize
rabbim herkesin evladını bağışlasın

özlem teyzesi yesin o denizi
canım benim sen bu mutluluğu çoktan hak ettin dualarımız kabul oldu...
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
benden sonra sen varsın ha 6. doğum :))))
nursim, sermest, maviş, sermest, ben ve sennnnnnnnnnnnnnn:nazar::nazar::nazar::nazar:

25. haftamıza girdik sağlıkla..
Yaşadığım mucizem annesine varlığını çoktan hissettirdi bile.
doğduğu gün gelecek mi sabırsızlıkla bekliyoruz
tabi sağlıkla zamanında gelsin oğlum..

25. haftamıza girdik sağlıkla..
Yaşadığım mucizem annesine varlığını çoktan hissettirdi bile.
doğduğu gün gelecek mi sabırsızlıkla bekliyoruz
tabi sağlıkla zamanında gelsin oğlum..

inş sağlıklı, hayırlı ve zamanında gelsin deniz oğlan...

Back