Transfer olurken progesteron kaçtı?

Kızlar selamm. 5 gündür prolutex iğne kullanıyorum sabah test verdim progesteron değerim 40 çıktı doktorum gayet iyi olduğunu söyledi yarın transferim var inşallah çok heyecanlıyım sizinde böyle yüksek çıkan var mı transfer öncesii??❤️

15ocakta transfer olmuştum 40tan fazla çıkmış değerim şimdi baktım da o şekilde yazıyor.o günden beri progestan fitil kullandım dünkü kontrolumde Dr artık bırakalım dedi 8haftalik hamileyim

Kızlar selamm. 5 gündür prolutex iğne kullanıyorum sabah test verdim progesteron değerim 40 çıktı doktorum gayet iyi olduğunu söyledi yarın transferim var inşallah çok heyecanlıyım sizinde böyle yüksek çıkan var mı transfer öncesii??❤️
Bende benimkine çok mu acaba diyordum 😂 maşallah değeriniz baya varmış. Hadi inşallah hayırlısıyla tutar transferin ❤️

Merhaba yumurtanız çatladıktan kaç gün sonra bu değeri öğrendiniz acaba? Biraz eski konu ama salı günü transferim progesteron için bir ilaç kullanmadım inşallah yükseltmiştir benim
Progestan yazmadi mi size? Bana da bildirim geldi yazayım dedim. Bana transferden 4 gun önce progestan fitil başlatıldı sabah iki akşam.iki şeklinde. Transferden bir gün önce progesteron hormonuna baktılar benim yeterli olduğu için iğne yazmadilar. Sana da öyle yaparlar belki bakarlar az gelirse iğne yazarlar

Progestan yazmadi mi size? Bana da bildirim geldi yazayım dedim. Bana transferden 4 gun önce progestan fitil başlatıldı sabah iki akşam.iki şeklinde. Transferden bir gün önce progesteron hormonuna baktılar benim yeterli olduğu için iğne yazmadilar. Sana da öyle yaparlar belki bakarlar az gelirse iğne yazarlar
Yok yazmadı doktor benim doğal siklüs olarak ilerledi süreç yumurta kendiliğinden çatladı çatladıktan sonra da progesteron bakıldı 1.6 çıktı doktor kendiliğinden yükselir dedi transfere kadar yani o değer 11 ekim de çıkmış sizce yükselme olmuş mudur doğal?

Yok yazmadı doktor benim doğal siklüs olarak ilerledi süreç yumurta kendiliğinden çatladı çatladıktan sonra da progesteron bakıldı 1.6 çıktı doktor kendiliğinden yükselir dedi transfere kadar yani o değer 11 ekim de çıkmış sizce yükselme olmuş mudur doğal?
Yükselme illa ki olmuştur ama yeterli mi çıkar mı bilemedim. Transfer öncesi bakmayacak mi değerinizi? Ne zaman çağırdı sizi transfer günü mu?

Az önce kan verdim çağırdılar bakmak içinn, yarın da transfer var, kan alan hemşire değer az olursa iğne vereceğiz takviye
Benimde doğal siklus oldu transfer günü gittiğimde bakıldı 10 un altında gelirse iğne başlayacaksın denilmişti 16 mi 17 mi ne gelmişti fitil olarak devam etmiştim

X