- 26 Ekim 2021
- 2.179
- 1.064
- Konu Sahibi Misafirsekeri
Yok yapmadım bekliyorum test günümü. Sen yaptın mıinşallllaaah test yaptın mı evde ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yapmadım bekliyorum test günümü. Sen yaptın mıinşallllaaah test yaptın mı evde ?
Benim canım 40tan fazlaydiKızlar selamm. 5 gündür prolutex iğne kullanıyorum sabah test verdim progesteron değerim 40 çıktı doktorum gayet iyi olduğunu söyledi yarın transferim var inşallah çok heyecanlıyım sizinde böyle yüksek çıkan var mı transfer öncesii??
Tamam canım çok teşekkür ederim15ocakta transfer olmuştum 40tan fazla çıkmış değerim şimdi baktım da o şekilde yazıyor.o günden beri progestan fitil kullandım dünkü kontrolumde Dr artık bırakalım dedi 8haftalik hamileyim
Çok teşekkür ederim canımBenim canım 40tan fazlaydi
Bende benimkine çok mu acaba diyordum maşallah değeriniz baya varmış. Hadi inşallah hayırlısıyla tutar transferinKızlar selamm. 5 gündür prolutex iğne kullanıyorum sabah test verdim progesteron değerim 40 çıktı doktorum gayet iyi olduğunu söyledi yarın transferim var inşallah çok heyecanlıyım sizinde böyle yüksek çıkan var mı transfer öncesii??
teşekkür ederimm. Amiin inşallah canımBende benimkine çok mu acaba diyordum maşallah değeriniz baya varmış. Hadi inşallah hayırlısıyla tutar transferin
Merhaba yumurtanız çatladıktan kaç gün sonra bu değeri öğrendiniz acaba? Biraz eski konu ama salı günü transferim progesteron için bir ilaç kullanmadım inşallah yükseltmiştir benimBenim 9,55ti. Progesteron verdi bu yüzden. Bugün 7. Günüm
Progestan yazmadi mi size? Bana da bildirim geldi yazayım dedim. Bana transferden 4 gun önce progestan fitil başlatıldı sabah iki akşam.iki şeklinde. Transferden bir gün önce progesteron hormonuna baktılar benim yeterli olduğu için iğne yazmadilar. Sana da öyle yaparlar belki bakarlar az gelirse iğne yazarlarMerhaba yumurtanız çatladıktan kaç gün sonra bu değeri öğrendiniz acaba? Biraz eski konu ama salı günü transferim progesteron için bir ilaç kullanmadım inşallah yükseltmiştir benim
Yok yazmadı doktor benim doğal siklüs olarak ilerledi süreç yumurta kendiliğinden çatladı çatladıktan sonra da progesteron bakıldı 1.6 çıktı doktor kendiliğinden yükselir dedi transfere kadar yani o değer 11 ekim de çıkmış sizce yükselme olmuş mudur doğal?Progestan yazmadi mi size? Bana da bildirim geldi yazayım dedim. Bana transferden 4 gun önce progestan fitil başlatıldı sabah iki akşam.iki şeklinde. Transferden bir gün önce progesteron hormonuna baktılar benim yeterli olduğu için iğne yazmadilar. Sana da öyle yaparlar belki bakarlar az gelirse iğne yazarlar
Yükselme illa ki olmuştur ama yeterli mi çıkar mı bilemedim. Transfer öncesi bakmayacak mi değerinizi? Ne zaman çağırdı sizi transfer günü mu?Yok yazmadı doktor benim doğal siklüs olarak ilerledi süreç yumurta kendiliğinden çatladı çatladıktan sonra da progesteron bakıldı 1.6 çıktı doktor kendiliğinden yükselir dedi transfere kadar yani o değer 11 ekim de çıkmış sizce yükselme olmuş mudur doğal?
Az önce kan verdim çağırdılar bakmak içinn, yarın da transfer var, kan alan hemşire değer az olursa iğne vereceğiz takviyeYükselme illa ki olmuştur ama yeterli mi çıkar mı bilemedim. Transfer öncesi bakmayacak mi değerinizi? Ne zaman çağırdı sizi transfer günü mu?
Benimde doğal siklus oldu transfer günü gittiğimde bakıldı 10 un altında gelirse iğne başlayacaksın denilmişti 16 mi 17 mi ne gelmişti fitil olarak devam etmiştimAz önce kan verdim çağırdılar bakmak içinn, yarın da transfer var, kan alan hemşire değer az olursa iğne vereceğiz takviye
Benim de bugün bakıldı bakalım sonuç ne olacak, çatladıktan kaç gün sonra transfer oldunuz bu değer çıktı acabaBenimde doğal siklus oldu transfer günü gittiğimde bakıldı 10 un altında gelirse iğne başlayacaksın denilmişti 16 mi 17 mi ne gelmişti fitil olarak devam etmiştim
6 gün sonra transfer oldum 6.gün transfere gittiğimde çıktı işteBenim de bugün bakıldı bakalım sonuç ne olacak, çatladıktan kaç gün sonra transfer oldunuz bu değer çıktı acaba
Anladım canım benim de yârin çatladıktan sonra 5 gün n6 gün sonra transfer oldum 6.gün transfere gittiğimde çıktı işte
Sonucun kaç çıktı senin canımAnladım canım benim de yârin çatladıktan sonra 5 gün n
Umarım yeterli gelir ama yine de genelde progesteron takviyesi veriliyor. Tabi sizin doktorun çalışma stratejisi nasıl olur bilememAz önce kan verdim çağırdılar bakmak içinn, yarın da transfer var, kan alan hemşire değer az olursa iğne vereceğiz takviye
Yok canım çıkmadı, hastane dedi aramazsak bilki iyi sonuç ararsakta takviye dedi daha arayan olmadıSonucun kaç çıktı senin canım