- 10 Temmuz 2023
- 116
- 49
- 18
- 25
Her şeyde bir hayır inanın oluyor en güzel zamanda Allahım hepimize sağlıklı evlatlar versin 2025 yılında inşallah anne olalımSizinle aralık grubunda da beraberdik değil mi? Benim de iptal olduğu için ocağa kaldı. Sizin ne sebeple iptal olmuştu eğer sebebi özel değilse? Benim lekelenmem oldu son kontrolde.
Başta çok yıkıldım ama birkaç gün sonra kendime geldim. Hatta iyi de olmuş, bazı testler sonucu insülin direncim olduğunu öğrendik tedaviye başladık. Gebelikte diyabet oluşmasına sebebiyet verebiliyormuş.
Canım bahçeci Ankara’da sgk karşılıyor bilgin olsun en son 6 ay önce sordum 60.000 Max diye aklımda kalmış ben İstanbul’da başladım hayırlısı olsun hepimiz içinKızlar bahçeci Ankara ücreti nedir? Ortalama bi fiyat söyler misinz?
Ben 3 senelik evliyim sebepsiz ingertilite benmki devlette 3 aşılamam var rapor çıkar die düşüyormCanım bahçeci Ankara’da sgk karşılıyor bilgin olsun en son 6 ay önce sordum 60.000 Max diye aklımda kalmış ben İstanbul’da başladım hayırlısı olsun hepimiz için
Valla rapor şartlarını tam bilmiyorum bende amh düşüktü rapor verdiler en kısa zamanda Allah evladınızı bağışlasın size deBen 3 senelik evliyim sebepsiz ingertilite benmki devlette 3 aşılamam var rapor çıkar die düşüyorm
Merhaba, bana doktorumun soyledigi her opu da bambaska kalite ve sayida yumurta cikabilecegi, keza sperm icin de aynisi gecerliymis. Ayrica laboratuvar kosullari da etken, sonucta suni dollenme gerceklestirilen. Boyle olunca sonuclarimiz cok farkli ve cok sayida parametreye bagli malesef. Umarim transferiniz olumlu gelir ve bunlara dertlenmenize gerek kalmaz hicMerhaba bi şey sormak istiyorum bende 2 ocakta transfer oldum ilk denemem.
Sebebsiz infertilite, yaş 26, amh 1.5. Opu da 13 yumurta toplanıp 8i döllendi sonra hemen 4e düştü ve 5.gün 3 tanesinde sadece birinin iyi kalite olduğu söylendi 5a. Ve dondurulacak hiç embriyom kalmadı dendi. Hep olumlu düşünmeye çalışıyorum ama sizce normal mi hiç kalmaması, eşimde herhangi bi sorun yok hatta çok iyi değerleri. Sizce tutar mı?
inşallah ..beklemek zormuş insan düşünmeden duramıyor allah hayırlı sonuçlar versin hepimizeMerhaba, bana doktorumun soyledigi her opu da bambaska kalite ve sayida yumurta cikabilecegi, keza sperm icin de aynisi gecerliymis. Ayrica laboratuvar kosullari da etken, sonucta suni dollenme gerceklestirilen. Boyle olunca sonuclarimiz cok farkli ve cok sayida parametreye bagli malesef. Umarim transferiniz olumlu gelir ve bunlara dertlenmenize gerek kalmaz hic
Surecin her asamasindaki en buyuk dert beklemek bence deinşallah ..beklemek zormuş insan düşünmeden duramıyor allah hayırlı sonuçlar versin hepimize
evet regliyken görüşmeye gidip tedaviye başladık aslında çok hızlı gelişti her şey ama 7 ay devlet hastanesinde sürecim vardı o yüzden ekstra bi şey gerekmedi bakalım gerisi takdiri ilahi :) inşallah tutarSurecin her asamasindaki en buyuk dert beklemek bence desanslisiniz taze transfer olmussunuz
Sonuç bellimi acaba?28 aralık olucam bende
OlmadıSonuç bellimi acaba?
Transfermi olmadı yoksa tutmadımı?Olmadı
Tutmadı canmTransfermi olmadı yoksa tutmadımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?