Transfer Ocak ayı olacaklar

Her şeyde bir hayır inanın oluyor en güzel zamanda Allahım hepimize sağlıklı evlatlar versin 2025 yılında inşallah anne olalım

Canım bahçeci Ankara’da sgk karşılıyor bilgin olsun en son 6 ay önce sordum 60.000 Max diye aklımda kalmış ben İstanbul’da başladım hayırlısı olsun hepimiz için
Ben 3 senelik evliyim sebepsiz ingertilite benmki devlette 3 aşılamam var rapor çıkar die düşüyorm

Merhaba bi şey sormak istiyorum bende 2 ocakta transfer oldum ilk denemem.
Sebebsiz infertilite, yaş 26, amh 1.5. Opu da 13 yumurta toplanıp 8i döllendi sonra hemen 4e düştü ve 5.gün 3 tanesinde sadece birinin iyi kalite olduğu söylendi 5a. Ve dondurulacak hiç embriyom kalmadı dendi. Hep olumlu düşünmeye çalışıyorum ama sizce normal mi hiç kalmaması, eşimde herhangi bi sorun yok hatta çok iyi değerleri. Sizce tutar mı?

Merhaba, bana doktorumun soyledigi her opu da bambaska kalite ve sayida yumurta cikabilecegi, keza sperm icin de aynisi gecerliymis. Ayrica laboratuvar kosullari da etken, sonucta suni dollenme gerceklestirilen. Boyle olunca sonuclarimiz cok farkli ve cok sayida parametreye bagli malesef. Umarim transferiniz olumlu gelir ve bunlara dertlenmenize gerek kalmaz hic

inşallah ..beklemek zormuş insan düşünmeden duramıyor allah hayırlı sonuçlar versin hepimize

Surecin her asamasindaki en buyuk dert beklemek bence de sanslisiniz taze transfer olmussunuz
evet regliyken görüşmeye gidip tedaviye başladık aslında çok hızlı gelişti her şey ama 7 ay devlet hastanesinde sürecim vardı o yüzden ekstra bi şey gerekmedi bakalım gerisi takdiri ilahi :) inşallah tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…