• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transferim 4.gün

Acaba o yaşta anne olunca daha çabuk yorulup daha fazla zorlanmadılar mı? Bilginiz var mı bu konuda? Çabuk yorulmak, yetişememek, pişman olmak gibi bir durumları oldu mu?
Kuzenlerimin 2 side 45.yaşta doğum yaptılar ve çokta enerjikler. Moralini bozma canım. Onlara bakınca bende kendim için umutlanıyorum. 3.çocukları üstelik ve doğal yolla hamile kalmışlar. Bunları düşünerek moralini bozma. 90 yaşında iken bana olan hz. İbrahim ve hz. Zekeriya nın hayatını düşününce insan bir nebze rahatlıyor, o yaşta bile insan baba olmayı istiyorsa emin oda bir lütüf, ve her zorlukla beraber bir kolaylık vardır

Kuzenlerimin 2 side 45.yaşta doğum yaptılar ve çokta enerjikler. Moralini bozma canım. Onlara bakınca bende kendim için umutlanıyorum. 3.çocukları üstelik ve doğal yolla hamile kalmışlar. Bunları düşünerek moralini bozma. 90 yaşında iken bana olan hz. İbrahim ve hz. Zekeriya nın hayatını düşününce insan bir nebze rahatlıyor, o yaşta bile insan baba olmayı istiyorsa emin oda bir lütüf, ve her zorlukla beraber bir kolaylık vardır
Canımsın... Çok teşekkürler moral için. :oops:

6. Günde hayatta belli olmaz 3.gün embriyosu. 5. Gün embriyosu bile zar zor bazılarında belli oluyor. Çok erken daha. En azında Bi 8. 9. Gün falan olsun, erken gebelik testi ile bak tekrar. 10. Günde bile anca çıkabilir

6.transferimdi canim 3 tane daha dondurulmuş embriyom var onlari da alıp bu ise bir son vereceğim...8 yasinda 1 kizim var 2.denememden olan şimdi bakıyorum da nasil bir mucize olmus ben nasil hamile kalmisim inanamiyorum..demek ki 1 çocuğum olmasi gerekmis hayirlisi bu demek ki...Daha da fazla zorlamamak gerek..Rabbim olmayanlara versin herkes bu duyguyu yasasin 🙏🙏🙏

Dolmadi canim 8.gunum bugun..Ama olsa 8 gun çoktan cikar...Kizimda 6.gun sabahi 65 gibi bir degerle öğrenmiştim.. olsa çoktan cikar yani..Kismet degilmis zaten dedim ya tek belirtim bile yoktu 🥺 insallah sizler guzel haberler alirsiniz🙏🙏🙏
sessizce takip ediyordum canım seni. hakkında hayırlısı olsun.benim de 3. denemem negatif oldu. 4.ye de gücüm var mı bilmiyorum

sessizce takip ediyordum canım seni. hakkında hayırlısı olsun.benim de 3. denemem negatif oldu. 4.ye de gücüm var mı bilmiyorum
Canim negatif malesef :(
6.transferimi oldum hic gücüm kalmadı maddi manevi benim de.. dondurulmuş embriyo var tek transfer hakkim kaldi onu da deneyip bırakıyorum gercekten bittim :(

Back