• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transferim 4.gün

Kızlar doktorlarınız yaşımız 35 üstü olduğu için ekstra düşük riskimizin daha fazla olduğunu söyledi mi ? Korkuyorum

Arkadaşlar 3.gün embriyo su 2 adet transfer edildi. Bu gün 4.gün yaş 40 olunca bekleyiş çok stresli geçiyor. Benim durumumda olan var mı

Merhaba ben de 40 yaşındayım 6.transferimi oldum bugun 6.günüm

Hayırlı olsun canım🤲🙏 Bende 40 yaşındayım 3. gün embriyosu🧿🤲🙏 2 tane transfer edildi 02 temmuzda :p Heyecanla bekliyorum 13 temmuz test tarihim :p
sonuçlarınızı lütfen bize yazar mısınız? İnşallah hepinizden pozitif haberler alırız🌸

Üzülme bir dahaki denemen de Allah yüzünü güldürsün🌸İlk çocuğun mu? Profilinde canım kızım yazıyor?
6.transferimdi canim 3 tane daha dondurulmuş embriyom var onlari da alıp bu ise bir son vereceğim...8 yasinda 1 kizim var 2.denememden olan şimdi bakıyorum da nasil bir mucize olmus ben nasil hamile kalmisim inanamiyorum..demek ki 1 çocuğum olmasi gerekmis hayirlisi bu demek ki...Daha da fazla zorlamamak gerek..Rabbim olmayanlara versin herkes bu duyguyu yasasin 🙏🙏🙏
Senin 12 gün dolmuşmuydu? Yoksa erken mi test yaptırdın canım? En son sen 6.günüm yazmamışmıydın?
Dolmadi canim 8.gunum bugun..Ama olsa 8 gun çoktan cikar...Kizimda 6.gun sabahi 65 gibi bir degerle öğrenmiştim.. olsa çoktan cikar yani..Kismet degilmis zaten dedim ya tek belirtim bile yoktu 🥺 insallah sizler guzel haberler alirsiniz🙏🙏🙏

6.transferimdi canim 3 tane daha dondurulmuş embriyom var onlari da alıp bu ise bir son vereceğim...8 yasinda 1 kizim var 2.denememden olan şimdi bakıyorum da nasil bir mucize olmus ben nasil hamile kalmisim inanamiyorum..demek ki 1 çocuğum olmasi gerekmis hayirlisi bu demek ki...Daha da fazla zorlamamak gerek..Rabbim olmayanlara versin herkes bu duyguyu yasasin 🙏🙏🙏

Dolmadi canim 8.gunum bugun..Ama olsa 8 gun çoktan cikar...Kizimda 6.gun sabahi 65 gibi bir degerle öğrenmiştim.. olsa çoktan cikar yani..Kismet degilmis zaten dedim ya tek belirtim bile yoktu 🥺 insallah sizler guzel haberler alirsiniz🙏🙏🙏
Olsun sen yine de 12. Gün yine bir test yaptır kızını doğum yaptığında kaç yaşındaydın? Şimdi yavaş ilerliyordur hemen pes etme daha günün de var çünkü, bize de uyardılar sakın gününden önce test yaptırmayın hem moraliniz bozulur hemde doğru sonuç almazsınız diye, hastalarımız hep acele ediyor moral bozulunca da sonrası iyi olmuyor dediler. hayırlısı inş bunca zaman sabrettik sayılı gün çabuk geçiyor zaten.

Bence sen yarın bir test daha yaptır, biraz erken test yaptırmışsın sanki. Allah kızına sağlıklı uzun ömür verdin, ama ona kardeş gele de bilir. Daha pozitif olmalıyız🌸

Back