- 10 Kasım 2020
- 534
- 355
- 33
- 40
- Konu Sahibi pamuk _prenses
Kızlar doktorlarınız yaşımız 35 üstü olduğu için ekstra düşük riskimizin daha fazla olduğunu söyledi mi ? Korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcın olsun41 yaşındayım ben de. Gelecek ay başlayacağım. İnşallah pozitif olur
Arkadaşlar 3.gün embriyo su 2 adet transfer edildi. Bu gün 4.gün yaş 40 olunca bekleyiş çok stresli geçiyor. Benim durumumda olan var mı
Merhaba ben de 40 yaşındayım 6.transferimi oldum bugun 6.günüm
sonuçlarınızı lütfen bize yazar mısınız? İnşallah hepinizden pozitif haberler alırızHayırlı olsun canım Bende 40 yaşındayım 3. gün embriyosu 2 tane transfer edildi 02 temmuzda Heyecanla bekliyorum 13 temmuz test tarihim
Bugun kan testi yaptirdim malesef.negatif canimsonuçlarınızı lütfen bize yazar mısınız? İnşallah hepinizden pozitif haberler alırız
Amin inş yazarım tabi inş herkes POZİTİFİM diye büyük harflerle yazarızsonuçlarınızı lütfen bize yazar mısınız? İnşallah hepinizden pozitif haberler alırız
Üzülme bir dahaki denemen de Allah yüzünü güldürsünİlk çocuğun mu? Profilinde canım kızım yazıyor?Bugun kan testi yaptirdim malesef.negatif canim
Senin 12 gün dolmuşmuydu? Yoksa erken mi test yaptırdın canım? En son sen 6.günüm yazmamışmıydın?Bugun kan testi yaptirdim malesef.negatif canim
6.transferimdi canim 3 tane daha dondurulmuş embriyom var onlari da alıp bu ise bir son vereceğim...8 yasinda 1 kizim var 2.denememden olan şimdi bakıyorum da nasil bir mucize olmus ben nasil hamile kalmisim inanamiyorum..demek ki 1 çocuğum olmasi gerekmis hayirlisi bu demek ki...Daha da fazla zorlamamak gerek..Rabbim olmayanlara versin herkes bu duyguyu yasasinÜzülme bir dahaki denemen de Allah yüzünü güldürsünİlk çocuğun mu? Profilinde canım kızım yazıyor?
Dolmadi canim 8.gunum bugun..Ama olsa 8 gun çoktan cikar...Kizimda 6.gun sabahi 65 gibi bir degerle öğrenmiştim.. olsa çoktan cikar yani..Kismet degilmis zaten dedim ya tek belirtim bile yoktu insallah sizler guzel haberler alirsinizSenin 12 gün dolmuşmuydu? Yoksa erken mi test yaptırdın canım? En son sen 6.günüm yazmamışmıydın?
Olsun sen yine de 12. Gün yine bir test yaptır kızını doğum yaptığında kaç yaşındaydın? Şimdi yavaş ilerliyordur hemen pes etme daha günün de var çünkü, bize de uyardılar sakın gününden önce test yaptırmayın hem moraliniz bozulur hemde doğru sonuç almazsınız diye, hastalarımız hep acele ediyor moral bozulunca da sonrası iyi olmuyor dediler. hayırlısı inş bunca zaman sabrettik sayılı gün çabuk geçiyor zaten.6.transferimdi canim 3 tane daha dondurulmuş embriyom var onlari da alıp bu ise bir son vereceğim...8 yasinda 1 kizim var 2.denememden olan şimdi bakıyorum da nasil bir mucize olmus ben nasil hamile kalmisim inanamiyorum..demek ki 1 çocuğum olmasi gerekmis hayirlisi bu demek ki...Daha da fazla zorlamamak gerek..Rabbim olmayanlara versin herkes bu duyguyu yasasin
Dolmadi canim 8.gunum bugun..Ama olsa 8 gun çoktan cikar...Kizimda 6.gun sabahi 65 gibi bir degerle öğrenmiştim.. olsa çoktan cikar yani..Kismet degilmis zaten dedim ya tek belirtim bile yoktu insallah sizler guzel haberler alirsiniz
Bence sen yarın bir test daha yaptır, biraz erken test yaptırmışsın sanki. Allah kızına sağlıklı uzun ömür verdin, ama ona kardeş gele de bilir. Daha pozitif olmalıyız6.transferimdi canim 3 tane daha dondurulmuş embriyom var onlari da alıp bu ise bir son vereceğim...8 yasinda 1 kizim var 2.denememden olan şimdi bakıyorum da nasil bir mucize olmus ben nasil hamile kalmisim inanamiyorum..demek ki 1 çocuğum olmasi gerekmis hayirlisi bu demek ki...Daha da fazla zorlamamak gerek..Rabbim olmayanlara versin herkes bu duyguyu yasasin
Dolmadi canim 8.gunum bugun..Ama olsa 8 gun çoktan cikar...Kizimda 6.gun sabahi 65 gibi bir degerle öğrenmiştim.. olsa çoktan cikar yani..Kismet degilmis zaten dedim ya tek belirtim bile yoktu insallah sizler guzel haberler alirsiniz
Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsinValla bende 41 yaşındayım ve 7 temmuzda transfer olcam
İnş. Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin41 yaşındayım ben de. Gelecek ay başlayacağım. İnşallah pozitif olur
İnşallah pozitif tir sonuçMerhaba ben de 40 yaşındayım 6.transferimi oldum bugun 6.günüm
Sonuç İnş pozitiftirBen varım 40 yaşındayım.Az once test verdim
Korma canım benim kuzenler 45 yaşında doğum yaptı hemde normalKızlar doktorlarınız yaşımız 35 üstü olduğu için ekstra düşük riskimizin daha fazla olduğunu söyledi mi ? Korkuyorum
Bugun kan testi yaptirdim malesef.negatif canim