Transfer Ocak ayı olacaklar

Aminn Çok sağolun çok tşk ederim çok güzel yazmışsıniz samimiyetinizi kalpten hissettim Allah hepimize en kısa zamanda sağlıkli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Aynı süreçlerden geçiyoruz canım birbirimiz çok iyi anlarız bu durumda amin canım hepimizin bebişleri sağlıkla sihhatle gelsinler inşaALLAH hayrlısıyla

Merhaba herkese, öncelikle herkesin sürecinin su gibi geçmesini ve güzel haberler almasını diliyorum Ekim 2023 te 2 adet dondurulmuş 5. Gün embriyosu transferi oldum her şey de yolunda gidiyordu ayrıntılı ultrasona kadar sonrası çok uzun çok karışık ve üzüntülü enerjinizi düşürmek istemem. Mayıs ayında gebelik sonlandırma ile ölü doğum yaptım kızımı. Genetik testlerimiz (kızımızınki hariç) temiz geldi. 4 ocakta kontrolüm var her şey yolunda giderse 8 ocakta dondurulmuş 3. Gün embriyolarımı transfer olacağım nasipse. Bazen varlığı da imtihan olabiliyor. Yeniden bu kararı verebilmek ve bu yola girebilmek benim için çok zor olsa da sizlerden de cesaret alıp buraya yazmak ve belki biraz içimi dökmek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…