• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

blackandwhte

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2025
11
4
1
29
Kızlar merhaba. Ben tüp bebek tedavisi görüyorum bugün transferin 7. Günü 2 adet 3. Gün embriyosu transfer edildi. 6. Gün dayanamayıp kan verdim 0.200 çıktı sizce sonradan yükselir mi yoksa sonuç negatif mi? Cevaplarsanız çok sevinirim

Kızlar merhaba. Ben tüp bebek tedavisi görüyorum bugün transferin 7. Günü 2 adet 3. Gün embriyosu transfer edildi. 6. Gün dayanamayıp kan verdim 0.200 çıktı sizce sonradan yükselir mi yoksa sonuç negatif mi? Cevaplarsanız çok sevinirim
Yükselir canım. 3.gün embriyosu geç yükseliyor diye biliyorum

Ben de 14 martta transfer oldum. 5.gün embriyosu ben de bekliyorum işte umarım pozitifleri görürüz canım
Ben de 14 martta transfer oldum. 5.gün embriyosu ben de bekliyorum işte umarım pozitifleri görürüz canım 🙏🏻
Bende 13 martta transfer oldum aramızda 1 gün var. Bence sakın erkenden test yapıp kan falan verme ben çok pişman oldum karaları bağladım inşallah rabbim bunun ardına sevindirir. Sana da oh çok şükür oldu sevincini yaşatsın Allahım 🤲🏻

Bende 13 martta transfer oldum aramızda 1 gün var. Bence sakın erkenden test yapıp kan falan verme ben çok pişman oldum karaları bağladım inşallah rabbim bunun ardına sevindirir. Sana da oh çok şükür oldu sevincini yaşatsın Allahım 🤲🏻
Amin canım isteyen herkesi bu şekilde sevindirsin Rabbim 🤲🏻 beklemek çok zor ben zor dayanıyorum eşim benden de sabırsız test almış gelmiş bir sürü 🤣

Bende 7.8.gün test yaptım negatif çıktı bugün 9.günüm kan verdim varsa zaten azda olsa çıkar yoksa ilaçları bırakırım

Ben de bugün kan verdim idrar testlerinde çok hafif hayalet çizgi çıkıyor ama kuruma çizgisi sanırım umudum kalmadı sonuç bekliyoruz bakslım

Eklentiler

• IMG_20250319_170518.webp
    IMG_20250319_170518.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 31
İlk 10 dakika 15 dakika sonra çıkıyor gölge olarak belli belirsiz saatler sonra koyulaşma oluyor ama başka gebelik testi yaptım onda çıkmadı bu prodoctor

Back
X