- 4 Mart 2012
- 14.771
- 34.038
- Konu Sahibi IwishIcould
Canım iyi bir hocadan ders almalısın o zaman bu söylediklerine güleceksin .off işte trafik de cesaret de önemli tabi riske girmeden..ne zor işler acemi için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım iyi bir hocadan ders almalısın o zaman bu söylediklerine güleceksin .off işte trafik de cesaret de önemli tabi riske girmeden..ne zor işler acemi için
Canim ehliyetin vardir diye dusunuyorum.Araba sürmeyi en doğru şekilde teknikleriyle öğrenmek istiyorum, çünkü can bu tehlikeye atılacak bişey değil kaldı ki başkasına zarar vermenin vicdan azabı hele korkunç..Allah korusun..o nedenle profesyonel yardım almak istiyorum..hele İstanbul gibi bi metropolde işimi şansa bırakmak istemiyorum..
Bayıldım yorumunuza :))Canim ehliyetin vardir diye dusunuyorum.
Yapman gereken 1 ay falan sokak aralarinda, ilk gunler ozellikle sabah 6 civarinda (hem aydinlik hem bos olur) 20-30 km hizla surmek.
Inan bana basit 3-5 kuraldan cikmazsan kaza da yapmazsin. Diyelim ki yaptin o hizda en fazla surtersin hicbir sey olmaz.
Ama diyorlar bazen ben direk isten eve surmeye basladim, aldim uzun yola ciktim..falan. Bunlar cok tehlikeli.
Ben boyle boyle ogrendim ve kimsenin yardimina ihtiyac duymadim bile. 3 yil oldu ne heyecan kaldi ne stres.
Herkese ayni tavsiyeyi veriyorum. Kucuk kucuk baslamalisin. Yanina birini alirsan basliyor "biraz bassana devirden dusurdun arabayi, hadi hadi yesil yandi gitsene bilmem ne"
Sonra sasiriyorsun bildigini de unutuyorsun tabi ki.
Hayati 3-5 kurali da soyleyeyim:
Seridinden cikma. Aynalarina mutlaka BAK zaruri olmadikca seritten cikma.
Takip mesafeni uzun tut.
Saga dar, sola genis don.
Son olarak da yokusta kaldiramazsan bizim kendini ispatlamaya ve muhtac kadina yardim etmeye programli Turk beyefendileri hemen kaldiriyorlar
Unutma bunlar hayati kurallar.
Soyleyeceklerim bu kadar
Bayıldım yorumunuza :))
Kesinlikle yanınızda başkası olduğunda dediğiniz gibi oluyor
Yok gaza bas Yok fren yap çok yakın geçtin vs..
Kardeşten eşten tanıdıktan ders alınmamalı
Her iki tarafında ruh sağlığı için :)))))
Bende iyi bi hocadan ders almak istiyorum
Ona. Benzemez neler neler :))Benim de abim bir keresinde köşeyi dönerken araba gelip gelmedigini kontrol etmediğim için "karsidan araba geliyor olsaydı biz şuan ölüydük" demişti
Ay aynılarını bende kardeşimle yaşadımCanim senin gibiydim ben de.Araba kapinin onunde durur,ise otobusle dolmusla giderdim.Saolsunlar ehliyet kurslarinda pek bir sey ogretmiyolar.Bir gun esime dedim cikacam ben trafige ister calistir ister calistirma.Ciktik trafige ama ne kavgalar.Yok debriyaja basma hep,yok baski yok balata,Al 3'e,bas gaza....On kez saga cekip verdim arabayi aglayarak.Baktim olmuyor tek basina surmek gerekiyor.Ciktim yola ise gidiyorum ama nasil gitmek.Terden sırılsıklam oldum.Ama boyle boyle öğrendim. Tek basina cik.Once ara sokaklar sonra da caddelere.Baska turlu olmuyor
katılıyorum..gelişigüzel trafiğe çıkılmaz..20 saat ders aldiktan sonra ancak gitti benim heyecanim. Insanlara ya da kendinize kiymaktansa paraniza kiyin ders alin. Kendinize guvenmeden yola ogrenmek icin cikmayin.
3-4 aydir trafikteyim daha otobana cikmadim biraz daha kendime guvenmeden de cikmam.
orda tavsiye edebileceğiniz bir hoca varmı?İstanbul'da Anadolu yakası kuş dili sürücü kursunu arayın özel ders veriyorlar. 2 saatte çıkarsınız birşey yok korkacak.
Bu işin en önemli püf noktası kararsız davranmamak. Kendinizi de etraftaki sürücüleri de ancak kararsız davranarak tehlikeye atarsınız. Gerisi aynalar ve dikkat.
Adını hatırlamıyorum ama orta yaşlı biriydi 4 yıl oluyor ders alalı neredeyse.orda tavsiye edebileceğiniz bir hoca varmı?
güldürdünüz beni.. özelden bekliyorum mesajınızı..Maddiyatınız el veriyorsa iyi bir hoca tavsiye edebilirim özelden...Öğrencileri memnun,bana geri dönmediği için eldeki ve evdeki imkanlarla yani çıldırmış bir kocayla halletmek zorunda kaldım ben Aslında ben de istemezdim emeklemeden koşmayı ama oldu işte bir hafta sonra şehir dışına çıktım Ufak tefek şeyler oluyor korkmamak lazım tedirginlik bu işin baş düşmanı...
Mümkünse banada yazarmısınız özelden :)Maddiyatınız el veriyorsa iyi bir hoca tavsiye edebilirim özelden...Öğrencileri memnun,bana geri dönmediği için eldeki ve evdeki imkanlarla yani çıldırmış bir kocayla halletmek zorunda kaldım ben Aslında ben de istemezdim emeklemeden koşmayı ama oldu işte bir hafta sonra şehir dışına çıktım Ufak tefek şeyler oluyor korkmamak lazım tedirginlik bu işin baş düşmanı...