Merhaba arkadaşlar ben yeni evliym hatta 4 aylıkta hamileyim. Evde çok bunalıyorum hatta bunalıma girdim diyebilirim. Aslen trabzonluyum ama ilçede büyüdüğüm için merkezde pek arkadaşım yok. Bikaç yakın arkadaşımda başka şehirde görev yapıyolar bu nedenle tamamen yalnız kaldım. Öyle işte
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Trabzonda çevre edinmek istiyorummm
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Ekim 2016
- 624
- 1.039
- 28
- 40
- 28 Aralık 2013
- 1.175
- 1.643
- 133
Önerileriniz için çook teşekkür ederim. Aslında hamile yogası hakkında araştırmalara başladım bulduğum kursa hemen yazılcam gerçekten hergün evde durmak çok kötü bişeymiş ya sizin içinde öyle mi ?
Evde nasıl bunalıyorsunuz yahu? :) Film izle, yabancı dizi izle, kitap oku, hobi yap, temizlik, yemek, kociş ohooo.
Dediğiniz gibi olsam keşke hiç sıkılmasam.. komşum olsa belki bir nebze daha iyi olur ama tvde bi yere kadar gerçekten bunalmaya başladım
- 28 Aralık 2013
- 1.175
- 1.643
- 133
sık dişini 5 ay sonra sıkılmaya vaktin kalmaz
hatta ne de güzel sıkılıyordum bile diyebilirsin:)
Ayy inşallah öyle derim hatta 5 ay sonra tekrar yazıcam
cunci normalde bende mühendisim ama evlilik hamilelik derken çalışmaya başlayamadım. Bence çalışıyor olmanın kıymetini bil evi özlemek daha güzel
Doktora sormuştum kesin gitmelisin dedi bende araştırma içerisine girdim işte inşallah bulurum da başlarım
- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.890
- 598
- 3 Nisan 2014
- 36.113
- 147.219
- 798
Ben senin yerinde olsam sanırım hergün çıkar Boztepe'de kitap okurum
:)
Sal kendini uzun sokağa , kemeraltına valla ben oralarda vakit nasıl geçiyor anlamıyorum.
Ben çarşı pazar gezmeyi severim ondan sıkıcı gelmiyor herhalde.
Komşu edinemedin mi onlarla takılsan?
oo ver elini boztepe ganita
- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.890
- 598
Tabii yahu.oo ver elini boztepe ganita
Hele o ganitanın 3/4 arası sakinliği yok mu hafif gölgelik
Ben senin yerinde olsam sanırım hergün çıkar Boztepe'de kitap okurum
:)
Sal kendini uzun sokağa , kemeraltına valla ben oralarda vakit nasıl geçiyor anlamıyorum.
Ben çarşı pazar gezmeyi severim ondan sıkıcı gelmiyor herhalde.
Komşu edinemedin mi onlarla takılsan?
Sitedekilerin hepsi çalışıyor o yüzden komşu edinemedim malesef ya. Çarşı pazar bende çok seviyorum Disipline Girmis BirKadin ama hamilelikten dolayı pek çıkamıyorum mide bulantım ve halsizliğim oluyor
Sanırım öncelikle benim yoga kursu bulup kendimi zinde hissetmeliyim..
Disipline Girmis BirKadin sanırım sen trabzonlusun var mı hamile yogası olan bi yer sn fitness hariç
- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.890
- 598
Ama ben Trabzon'da yaşamıyorum kiSitedekilerin hepsi çalışıyor o yüzden komşu edinemedim malesef ya. Çarşı pazar bende çok seviyorum Disipline Girmis BirKadin ama hamilelikten dolayı pek çıkamıyorum mide bulantım ve halsizliğim oluyor
Sanırım öncelikle benim yoga kursu bulup kendimi zinde hissetmeliyim..
Disipline Girmis BirKadin sanırım sen trabzonlusun var mı hamile yogası olan bi yer sn fitness hariç
Evet iyi fikir yoga hem arkadaş edinirsin.:)
Ama ben Trabzon'da yaşamıyorum ki
Evet iyi fikir yoga hem arkadaş edinirsin.:)
Öyle örnekler verdin ki trabzondasın sandım iyi biliyosum burayı Disipline Girmis BirKadin
- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.890
- 598
Memleketim elhamdülillahÖyle örnekler verdin ki trabzondasın sandım iyi biliyosum burayı Disipline Girmis BirKadin