trabzon da kadın doğum doktoru önerileri !!!

kızlar kendim yazdım kendim cvp vereyim :)
yıldızlı güven evt ii bi hastane.. sevilay hanıma 25 gün önceden anca randevu alınabiliyo o yüzden bekleyemedim. nebahat hanıma gittim. çok kötü bi ilk karşılaşmaydı. direkt sezaryen dedi diyebilirim iki kere söylememe raağmen ilk doğumu normal değil sezaryen olarak yazdırdı hemşireye.. benim sezaryen fobim var napayım? üstelik tahlil falan istemeden direkt yolluyordu zorla ben isteyince yaptırdı. onun da sonucunu bile beklemeden laçları yazdım git al dedi.. belki tsh ımda sorun var yada enfeksiyonum.. insan bi bekler sonucu di mi ama? cinsiyet için sordum 13. haftada olmam gerekçesiyle.. biz ihtimal olarak söylüyoz sonra gidip dr bilemedi diyosunuz bi aydan önce söylemem dedi hadi bu çekineceği birşey de niye beni itham ediyor ki.. tahlil de bol iltihap çıktı netten görebiliyorum ama herşey normal deyip kestirip attı..
kızlar bilmiyorum ama trabzon dr mantığı buysa ben hiç sevmedim. malatyada devlettekiler bile ilk gidişte sigara alkol kullanımı akraba evliliği geçirilen hastalık falan soruyorlar yani..
sonra dayanamayıp yıldızlı güvn e gittim tek müsait dr gülseren hanımdı. ona girdik yaşı ilerlemiş hayli tecrübeli bi dr.. güleryüzlü de.. sordu özel bi doya yapıp bana verdi için 2.trimesterle alakalı bilgilendirici yazılar koymuş. sevindim walla.. bu arada iki dr da söylemedi ama ben bal gb de gördüm usg de.. kızım geliyo kızım.. pipiyi 10 haftalıkken görüp tanıyan ben bunu da kız olarak gördüm umarım yanılmamışımdr :))

slm herkeze acıkcası sızden bilgi alabilmek için üye oldum desem yeridir :) evet bayanlar trabzonda gerçekten iyi doktor diyebilecegınız kadın dogumcu varmı dogumuma 2 ay kaldı.ben ilk 2. ayımda kanama geçirdim korku panık hasan tahsın karadenıze gittik hemen hiç ultrasonla bakmadan alttan bakmam lazım dedi istemedim nebahat hanıma gittik sagolsun ultrasonla baktı düşük yok dedi ve ona devam ettık bir sure ama eşimin saglık problemi oldu memlekete gittik bir süreliğine ne aradı ne sordu naılsın bir hastaneye gorunuyomusun yada olmam gereken bir tahlil bilgilenmem gereken birşey varmı diye 2 ayıda geçti tabı donmemız birde memleketteki özelde doktor kullanman gereken vitamın hapını doktorun nasıl yazmaz sana dedi. nebahat hanımla yollar ayrıldı imperial dilek hanıma başladık o kadar yogun kı hastalarını hiç hatırlamıyo ve ulaşabileceğim bir tel numarası vermiyolar dogumada şansa hangı doktor varsa o akşam o gırecekmiş takıp yok bari doguma girseydı şaka gibi lütfen bana benimle ilgilenecek bilgili bize gerçekten yardımcı olabilecek bir doktor onerirseniz çok mutlu olurum...şimdiden teşekkürler.

merhabalar arkadaşlar. bende trabzonda ercan aydemire gittim kaşüstündeki kadın doğum daki... fakat kendisi çok ilgisiz ve saatlerce sıra bekliyorsunuz. ilk defa gitmiştim kalp atışlarını duyabilmek için fakat dinletmedi bana o yüzden bende özel hastane tercih edeceğim. özel karadenizde hasan tahsin bey'in iyi olduğunu duydum. nebahat hanım doğum iznne ayrılmışş sanırım 40 gün yokmuş eğer isimleri karıştırmadıysam. bu gittiğim doktor iki hafta sonra gel demişti bende iki hafta sonra hasan tahsin bey'e sıra bulabilirsem gidicem sıra bulmak zormuş.

Kızlar özet geceyim trabzonda güvenilir dr bulamadigimdan antepte doğum yaptım geldim. Dikisler problem.oldu karadeniz hastanesinde hülya hanıma gittim tecrübeli bi dr. Nebahat hanımdan gayet ilgili geldi. Doğumdan önce de uçak.raporu almak için gitmiştim hoşuma gitti. Sistemde kaydediyor her hastayı oradan kontrol ediyor. Denenebilir. Bir de masraflı bi operasyon geçireceğim için devlete gideyim dedim kanuni de gül hanım tavsiye ediliyor ona randevu aldım ama 20 günü buluyor randevu. 31de ona gideceğim yine anlatırım ınş. Ben yandım kimse yanmasın eşim.il.dışındaydı annem gelmem dedi kardeşim de yok mecbur kv yanına gittim orada kendime iyi bakamadim iltihap oldum maalesef. O yüzden söze yardımı borç biliyorum kendime :-(

siz malatyalımıınız jang bogo,?ben maatyalıyım trabonda yaşyorum ve tüm yorumları oudum iye kafam karıştı,karadeniz hast.de ufuk bey varmış,ona gitmek istiyorum ama ilk gebeliğim ve hiçbir tecrübem yok,bunn için de tahliler yada istedikleri şeyler konusunda karşılaştırma yapamayacağım için körü körüne doktora inanmakta istemiyorum,nasıl bir yol izliyceğim ben

Canım öncelikle hayırlı olsun. Bence gittiğin dr kim olursa olsun normal doğum yanlısı hatta ssvd yanlısı olsun bi de çok kalabalık olmasın. Evet malatyaliyim buraya taşındık evim özel karadeniz e çok yakın. Oraya devam edersen birgün bulusuruz da inş. Araştırmaya iyi diyorlar iki bayan ismi daha verdiler de unuttum gül hanimda iyi yanımda bi gebe muayene etti ilgili sorulara chp veriyor yavrum canım diye konuşuyor. Ben erkek dr hiç arastirmadim açıkçası o yüzden bilgim yok. Lakin 2.normal.doğumu yaptım yeterince gebelik bilgim var buyur gel bekleriz hemso

maalesef tatsız bir olay yeşadım.kanama geldi ve karadenize gittik ancak hafta sonu olduğu için hiçbir doktor bulamayınca farabiye gittik düşük önleyici ilaç verdi 2 gündür bişey yapmadan yatıyorum,biraz toparlanaym bende tanışmak görüşmek isterim,Erdoğdu da oturuyorum bende...inşallah hayırlı haberler alırım doktordan.

Geçmiş olsun canım. İnş birşey olmaz 9 ay kanama görüp doguranlar var. Ozellerde hep öyle muayenehane olmadığı sürece gelmiyor ki bazıları onda bile devlete git diyor. Dinlen evde vakit bol nasılsa

acile gittiğim gün farabide kan ve idrar örnekerim alındığı için orda bir dosya açtılar ve ilk muayenemi Farabi de yaptım ve çokta memnun kaldım,çok ilgileniolar ve her türlü olasılığı düşünüyolar,gerekli ekipmanda sonderece teknolojik,hamieliğin ilk aylarında bence Farabi çok yerinde bir karar olacak,son aylarda özele geçmeyi düşünüyorum,tavsiye ederim..

Merhaba arkadaşlar ben gümüşhanede ikamet ediyorum fakat doğumu trabzon da düşünüyorum malesef ben sizler kadar şanslı degilim çünkü burda birtane özel yok devletlerde malum acı ama gerçek bu.Özel karadeniz de
Op. Dr. Nebahat NUHOĞLU veya
Op. Dr. H. İlhan DEMİREL düşünüyorum bu doktorlardan herhangi birine giden oldu mu? FİKİR verirseniz sevinirim.

başka bir yerde süleyman beyin methini çok duydum. eğer erkek dr tercih edecekseniz ve muayenehanesine yetecek bütçeniz varsa düşünebilirsiniz. nebahat hanım la hülya hanım aynı hastanedeler. bana hülya hanım daha çok hitap etti. lakin şunu da belirteyim hülya hanım bana koyduğu müdahale teşhisini araştırmadaki gül hanım gerek görmedi ve yatış yatmadan atlattım o süreci. dilek hanımın methini duydum imperial de sevilay hanımın bir de aklımda kalanlar bunlar. umarım yardımcı olmuşumdur..

ben trabzonluyum ve üst komşum Dilek Erdoğan imperial hastahanesinde kadın doğum uzmanı kendisi zaten insan olarak da çok tatlıdır doktorluğunu da kesinlikle öneririm benim annemin doktoru kendisi şuanda.Yine aynı hastahanede Kırhan Gençosmanoğlu var o da çok iyidir ikisini de tavsiye ediyorum

gelen olursa diye bir de buraya yazayım dedim.
öncelikle bu bir sıkılmış anne ve çocuk yardım mesajıdır ona göre okuyunuz :)
3 yaş ve 9 aylık oğullarıma birer oyun grubu kurmayı düşünüyorum. Etkinlikler istenilen yerde yapılacaktır. Montessori hakkında bayağı okumuş ve uygulamışlığım mevcuttur söylemesi ayıp kendim öğretmenim bir de. Yer sıkıntı olursa bizim ev haftada iki gün kapılarını size zevkle açacaktır. Trabzon'da oturanlara önemle duyurulur.
Bu apartman hayatı içinde çocuklarını sırf çocuklarla oynasın diye kreşe gönderen annelerden olmak istemiyorum. etkinlik tamamiyle ücretsizdir zati ticari deği insani amaç gütmektedir. ilgilerinize teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…