- Konu Sahibi hayatumuttur
-
Canım öncelikle hayırlı olsun. Bence gittiğin dr kim olursa olsun normal doğum yanlısı hatta ssvd yanlısı olsun bi de çok kalabalık olmasın. Evet malatyaliyim buraya taşındık evim özel karadeniz e çok yakın. Oraya devam edersen birgün bulusuruz da inş. Araştırmaya iyi diyorlar iki bayan ismi daha verdiler de unuttum gül hanimda iyi yanımda bi gebe muayene etti ilgili sorulara chp veriyor yavrum canım diye konuşuyor. Ben erkek dr hiç arastirmadim açıkçası o yüzden bilgim yok. Lakin 2.normal.doğumu yaptım yeterince gebelik bilgim var buyur gel bekleriz hemsosiz malatyalımıınız jang bogo,?ben maatyalıyım trabonda yaşyorum ve tüm yorumları oudum iye kafam karıştı,karadeniz hast.de ufuk bey varmış,ona gitmek istiyorum ama ilk gebeliğim ve hiçbir tecrübem yok,bunn için de tahliler yada istedikleri şeyler konusunda karşılaştırma yapamayacağım için körü körüne doktora inanmakta istemiyorum,nasıl bir yol izliyceğim ben
maalesef tatsız bir olay yeşadım.kanama geldi ve karadenize gittik ancak hafta sonu olduğu için hiçbir doktor bulamayınca farabiye gittik düşük önleyici ilaç verdi 2 gündür bişey yapmadan yatıyorum,biraz toparlanaym bende tanışmak görüşmek isterim,Erdoğdu da oturuyorum bende...inşallah hayırlı haberler alırım doktordan.Canım öncelikle hayırlı olsun. Bence gittiğin dr kim olursa olsun normal doğum yanlısı hatta ssvd yanlısı olsun bi de çok kalabalık olmasın. Evet malatyaliyim buraya taşındık evim özel karadeniz e çok yakın. Oraya devam edersen birgün bulusuruz da inş. Araştırmaya iyi diyorlar iki bayan ismi daha verdiler de unuttum gül hanimda iyi yanımda bi gebe muayene etti ilgili sorulara chp veriyor yavrum canım diye konuşuyor. Ben erkek dr hiç arastirmadim açıkçası o yüzden bilgim yok. Lakin 2.normal.doğumu yaptım yeterince gebelik bilgim var buyur gel bekleriz hemso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?