Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Istinyede bir hastane var. Ismini bilmiyorum ama sanirim istinyede bir hastane vardir. Benim iki kuzenimde her iki dogumlarini orada yaptilar ve memnunlar. Isyersen doktorun ve hastanenin isminisorabilirim.Bende Sarıyerde oturuyorum ve iyi bir hastane arıyorum kendime..Bu bölgeye yakın Şişli,Taksim,Levent civarlarında bildiğiniz temiz ve güvenilir hastane varmı acaba? Maslak Acıbadem maalesef çok pahalı.. Hastane çok var ama memnun kalan var mı ona göre tercih yapmak istiyorum. Şimdiden kontrollere başlayıp doğuma kadar da devam edebilceğim bir önerniz var mı?
Istinyede bir hastane var. Ismini bilmiyorum ama sanirim istinyede bir hastane vardir. Benim iki kuzenimde her iki dogumlarini orada yaptilar ve memnunlar. Isyersen doktorun ve hastanenin isminisorabilirim.
canım ücret konusunda ne düşünüyorsun bilmem ama madem bahçelievlerdesin hizmet hastanesini tavsiye ederim..Bahçelievler de oturuyorum 24 haftalık hamileyim hala düzenli bir doktorum yok, bende hastane ve doktor arıyorum yorumları okudum nisa hastanesinin kadrosu güzel gibi (normal doğum 775 tl) (sezeryan 1.475-tl) (isteğe bağlı sezeryan 3.000-tl) (prenses doğum 1.100-tl) fiyatlar güncel bugün sordum
önerilerinizi bekliyorum
ben de nisa ya gidiyorum. gayet memnunum.. her bekleyişimde kadınlarla muhabbet ediyorum genelde doktorlarımız farklı oluyor ve herkes kendi doktorundan memnun =)Bahçelievler de oturuyorum 24 haftalık hamileyim hala düzenli bir doktorum yok, bende hastane ve doktor arıyorum yorumları okudum nisa hastanesinin kadrosu güzel gibi (normal doğum 775 tl) (sezeryan 1.475-tl) (isteğe bağlı sezeryan 3.000-tl) (prenses doğum 1.100-tl) fiyatlar güncel bugün sordum
önerilerinizi bekliyorum
Benim eşimin kuzenş yaptı orda doktoru mürvet hanımmış. Çok memnun kalmış bana ısrarla tavsiye etti ama ben başka biyere gidiyorumdoğum yapan var mı nisada
ben safaya gidiyorumBenim eşimin kuzenş yaptı orda doktoru mürvet hanımmış. Çok memnun kalmış bana ısrarla tavsiye etti ama ben başka biyere gidiyorum
Senin sevmen çok önemli... İçine sinsin kendini teslim ediyosun sonuçta. Doktorun nasıl???ben safaya gidiyorum
eşim de ısrarcı
seviyor orayı
ben sevemedim
lafı kerpetenle alıyoruz ağzından maalesef doktorunSenin sevmen çok önemli... İçine sinsin kendini teslim ediyosun sonuçta. Doktorun nasıl???
Magnezyum verdimi? Doktorunla kimyanın tutması çok önemli bence. Suanki doktorumu bulana kadar kaç hastane kaç doktor gezdim:) ya doktorun tecrübesine güvenemedim yada tecrübesine güvendim iletişim kuramadım... Ama sende 4 aydır devam ediyomuşsun senin bünyeni felan tanımıştır artık... Şu saatten sonra doktor değiştirmekte çok mantıklı değil gibi sankilafı kerpetenle alıyoruz ağzından maalesef doktorun
4 aydır oraya gidiyorum şu bacak ağrılarına çözüm bulamadı...
ölüyorum yaaa
benim ilaçlar sadece kilo yapıyorMagnezyum verdimi? Doktorunla kimyanın tutması çok önemli bence. Suanki doktorumu bulana kadar kaç hastane kaç doktor gezdim:) ya doktorun tecrübesine güvenemedim yada tecrübesine güvendim iletişim kuramadım... Ama sende 4 aydır devam ediyomuşsun senin bünyeni felan tanımıştır artık... Şu saatten sonra doktor değiştirmekte çok mantıklı değil gibi sanki
Zor geçmiş bol bol dinlen bari....benim ilaçlar sadece kilo yapıyor
onun dışında hiç bi faydası yok
50 kilo hamile kaldım 65 oldum nerdeyse
kansızlık ve bacak ağrısı aşırı var.
kan seviyem 23 olduğu için baş dönmesi çok oluyordu...
hala baş dönmem var, hala bacak ağrısı devam ediyor. boş yere gelen 15 kilo...
üstelik ekme şeker ve tuz kullanmıyorum hiç
son aylarda bari yürüyüş yapmak istiyorumZor geçmiş bol bol dinlen bari....
32+4su gibi 34 kaç haftalıksın canım
onu bi de bana sor :))maşallah az kalmış
benim 25+2