- Konu Sahibi hayatumuttur
kızlar kendim yazdım kendim cvp vereyim :)
yıldızlı güven evt ii bi hastane.. sevilay hanıma 25 gün önceden anca randevu alınabiliyo o yüzden bekleyemedim. nebahat hanıma gittim. çok kötü bi ilk karşılaşmaydı. direkt sezaryen dedi diyebilirim iki kere söylememe raağmen ilk doğumu normal değil sezaryen olarak yazdırdı hemşireye.. benim sezaryen fobim var napayım? üstelik tahlil falan istemeden direkt yolluyordu zorla ben isteyince yaptırdı. onun da sonucunu bile beklemeden laçları yazdım git al dedi.. belki tsh ımda sorun var yada enfeksiyonum.. insan bi bekler sonucu di mi ama? cinsiyet için sordum 13. haftada olmam gerekçesiyle.. biz ihtimal olarak söylüyoz sonra gidip dr bilemedi diyosunuz bi aydan önce söylemem dedi
hadi bu çekineceği birşey de niye beni itham ediyor ki.. tahlil de bol iltihap çıktı netten görebiliyorum ama herşey normal deyip kestirip attı..
kızlar bilmiyorum ama trabzon dr mantığı buysa ben hiç sevmedim. malatyada devlettekiler bile ilk gidişte sigara alkol kullanımı akraba evliliği geçirilen hastalık falan soruyorlar yani..
sonra dayanamayıp yıldızlı güvn e gittim tek müsait dr gülseren hanımdı. ona girdik yaşı ilerlemiş hayli tecrübeli bi dr.. güleryüzlü de.. sordu özel bi doya yapıp bana verdi için 2.trimesterle alakalı bilgilendirici yazılar koymuş. sevindim walla.. bu arada iki dr da söylemedi ama ben bal gb de gördüm usg de.. kızım geliyo kızım..![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
pipiyi 10 haftalıkken görüp tanıyan ben bunu da kız olarak gördüm umarım yanılmamışımdr :))
yıldızlı güven evt ii bi hastane.. sevilay hanıma 25 gün önceden anca randevu alınabiliyo o yüzden bekleyemedim. nebahat hanıma gittim. çok kötü bi ilk karşılaşmaydı. direkt sezaryen dedi diyebilirim iki kere söylememe raağmen ilk doğumu normal değil sezaryen olarak yazdırdı hemşireye.. benim sezaryen fobim var napayım? üstelik tahlil falan istemeden direkt yolluyordu zorla ben isteyince yaptırdı. onun da sonucunu bile beklemeden laçları yazdım git al dedi.. belki tsh ımda sorun var yada enfeksiyonum.. insan bi bekler sonucu di mi ama? cinsiyet için sordum 13. haftada olmam gerekçesiyle.. biz ihtimal olarak söylüyoz sonra gidip dr bilemedi diyosunuz bi aydan önce söylemem dedi
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
kızlar bilmiyorum ama trabzon dr mantığı buysa ben hiç sevmedim. malatyada devlettekiler bile ilk gidişte sigara alkol kullanımı akraba evliliği geçirilen hastalık falan soruyorlar yani..
sonra dayanamayıp yıldızlı güvn e gittim tek müsait dr gülseren hanımdı. ona girdik yaşı ilerlemiş hayli tecrübeli bi dr.. güleryüzlü de.. sordu özel bi doya yapıp bana verdi için 2.trimesterle alakalı bilgilendirici yazılar koymuş. sevindim walla.. bu arada iki dr da söylemedi ama ben bal gb de gördüm usg de.. kızım geliyo kızım..
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)