trabzon da kadın doğum doktoru önerileri !!!

bende yıldızlı güwende bakiye hanım war ona gidiyorum tawsiye ederim ama galiba ben sorunlu gebelik geçirecem ..bende amniyotik bant die bişe warmış..ip gibi bişeler nedeni yokmuş nadir görülürmüş gebeliklerde bebeğe dolanabilirmiş bebek gelişmeyebilirmiş alınabilirmiş koluna bacağına boynuna dolanabilirmiş bişede olmaya bilirmiş inş olmaz sizde dua edin olur mu takip edecez dedi ama yinede başka bi doktora görünecem bakalım ... hayırlısı inş rabbim hayırlı kılar inş .. ayıpsız kusursuz kucağımızada alırız ...

Duymuştum bu tarz bir problemi olan hamile bir bayanı.Sorunsuz bir hamilelik ve doğum gerçekleştirdi.Dilerim sende bu sıkıntıdan sıyrılırsın.Hayırlı mutlu günler dilerim...

çok geçmiş olsun.. Rabbim şifa versin sağlıklı sıhhatli bir şekilde hayırlısı ile kucağına alırsın yavrunu inşallah.. strese girip kötü düşünme sakın. Rabbi'ne sığın canım.
Onu yaradan en güzelini bilir..

elimden geldiğince öle yapıyorum cnm yapacak başka hiç bişem yok ... hakkımızda hayırlısı inş..akılınıza gelirse sizdende bekliyorum dualarınızı..

Ben 13 gün sonra doğum yapıcam nebahat hanıma gidiyorum ve çok memnunum onun öncesinde yıldız güvende asiye hanıma gittim kendisi rahatsızlıgından dolayı rapor almıstı daha sonra özel karadenizde ufuk beye devam ettım fakat sezeryan yapmıyacağını bunun ımkansız oldugunu soledı bende nebahat hanımla devam etmeye karar verdım ve cok memnunum herkese tavsıye ederım baya ılgılı bı doktor

kucağınada alırsın sağlıcakla inş cnmm ..bende duydum nebahat hanımı iiyi diyee aslında doktor birazda şans işi.. tabiiki iyisine gitmeye çalışalım hakkımızda hayırlısı inş.

allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım. yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin ne güzel. inşallah bizde o günleri hayırlısı ile görebiliriz. yanlış anlamazsan neden sezeryan olmak istedin acaba? neden diğer dr istemedi yapmayı ? bana da nebahat hanım sezeryan yapabiliriz diyo fakat bende normal doğum istiyorum allah nasip ederse eğer.

arkadaşlar merhaba..
benim ikinci gebeliğim ve de ikizi gebeliğim..ilkinde olduğu gibi ikinci gebeliğimde de terchim ufuk beyden yana oldu..tecrübe sahibi ve çok doğru tanılar koyan bir doktordur..öneri isteyen arkadaşların ilgisine..

cnm hayırlı olsun gözün aydın inşallah.. karadenizdeydi dimi ufuk eğer 2. bi doktora gitmek istersem değerlendirebilir.. teşekkürler cnm werdiğin bilgi için ..

evet karadenizdeydi canım..Allah tamamına erdirir ve de sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini..bu arada 12 haftalıkken ben cinsiyetlerini öğrenmiştim..o açıdan da ufuk bey çok tecrübelidir..ne derse çıkar..

Kızlar bana dışarda özeli olan ve kendisi fakültede hoca olan en az doç veya prof kadın doğumcu lazım trabzonda..

çünkü preklemsi riskim var ve ünv. doktoru bakması gerekiyor, kendimi ilk gebeliğimde oradaki aistanlara bırakıp bebeğimi kaybetmiştim..

tavsiye edebileceiniz biri var mı?

bende trabzonda yaşıyorum ilk gebeliğimde de ikinci gebeliğimdede özel muaynehaneye gittim dr yücel koçak kızım 3 5 yaşında doktorun cihazı ayrıntılı çok ilgili ve her soruya cevap veriyor şimdi 7 aylık hamileyim çok memnunum güven veriyor insana tavsiye ederim doğumu karadeniz hastanesinde yapacağım..

Bakiye hanim İst özel camlica erdem hastanesinde çalışıyordu. İlk gebeliğimde normal dogumu çok istiyordum ama bebegim iri oldugu icin gittiğim her doktor ameliyat deyip kestirip atıyordu. Sagolsun bakiye hanım bana fırsat verdi ve 4.400 ağırlığındaki kızımı normal doğumla kucağıma aldım. Kendisinden çok memnun kaldım. Zaten o donem hastanede en çok hastası olan 2. Kadin doğumcuydu. Benim doğumumdan hemen sonra evlenip Trabzon'a yerleşti. Arkadaslardan biri güven hastanesinde olduğunu yazmış. Hastaneyi bilmem ama Bentavsiye ederim kendisini.

arkadaşlar merhaba..yakında trabzona taşınıcaz ve artık bebek düşünüyoruz. ancak benim hamileliğim zor ve sıkıntılı bir süreç olacak o yüzden en azından doçent bir kadın doğum doktoruna ihtiyacım olacak gebelik öncesi ve gebelik süreci boyunca. yardımcı olabilir misiniz?

slm kızlar epeydir kimse girip birşey yazmamış ama. ben de traabzonda iyi bir byn kadın doğumcu arıyorum. çok büyük bi riskim yok şimdilik o yüzden byn istiyorum. ilk doğum normal şimdi 2. yi de normal istiyorum. normal e yönlendiren dr lar arıyorum. bi de hastane hangisi doğumda iyidir? yatak,oda vs açısından.. bilginiz varsa paylaşırsaız sevinirim..

Yıldızlı Güven Hastanesinde dr Sevilay Ünal ı öneriyorum size..Çok alçak gönüllü ve güleryüzlü bir doktordur...Ben hastane şartlarındanda doktorumdanda çok memnun kalmıştım...

Yıldızlı Güven Hastanesinde dr Sevilay Ünal ı öneriyorum size..Çok alçak gönüllü ve güleryüzlü bir doktordur...Ben hastane şartlarındanda doktorumdanda çok memnun kalmıştım...
canım çok sağol hemen cvp yazmışsın.. sevilay hanım da listemde. sürekli sezaryen kabusu görüyorum. normal doğum yanlısı biri midir acaba? bi de açıkçası ilk defa trabzona bu pzr gideceğim. ev fatih devlet hast. ne çok yakın. yıldızlı güven e ulaşımda problemim olur mu? araba yok 1.5 yaşındaki oğlumla dolmuş otobüs yapacaz mecburen baba da izin alamazsa.. buna da cvp verirsen minnetar olurum canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…