- 13 Aralık 2012
- 1.031
- 460
- 83
- Konu Sahibi hayatumuttur
arkadaşlar ben hala karar weremedim hangi doktora gidiyim diye trabzon da kime güwenmeliyim? bana öneride bulunursanız sewinirim ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende trabzonda iyi bir kadin dogum uzmani arayisina girdim.simdilik ozel bir hastanede ilk tetkiklerimi yaptirdim ama ben beni en iyi sekilde takip edecek iyi bir doktora ihtiyacim var.
ilk gebeliğimde kırhan beye gittim düşük yapmıştım tabi doktorla alakası yok o hastaneyi psikolojim kaldırmıyo diye gitmek istemiyorum .:) hülya hanımçok güler yüzlü sorulara güzel cwp weriyo beni rahatlatıyo .. aslında karadenizde hasan tahsine gitmek istedim çok yoğundu onu da önerdiler ... aslında trabzon benim için zor oluyo eğer hamileliğim allah nasip eder dewam ederse yıldızlı güwenede gidebilirim .. akçaabatta oturuyorum çünkü.. ordaki doktorlarıda bilmiyorum ki bakalım ..kaç haftalıksın sen cnm..Bende kırhan bey diye bir doktor var,ımperyalde.Ben hastane olarak karadeniz istediğim için oradaki doktorları araştırıcam.Aslında büyük bir ihtimalle hülya hanımı düşünüyorum.Sence nasıl bir doktor,ilgilimi,çokmu yoğun,tatmin olabildinmi??Buarada karadenizde bir kaç doktoru daha öncedende tanıyorum,örneğin ilhan bey ve ufuk beyi.Ama sanki içime sinmedi.
ilk gebeliğimde kırhan beye gittim düşük yapmıştım tabi doktorla alakası yok o hastaneyi psikolojim kaldırmıyo diye gitmek istemiyorum .:) hülya hanımçok güler yüzlü sorulara güzel cwp weriyo beni rahatlatıyo .. aslında karadenizde hasan tahsine gitmek istedim çok yoğundu onu da önerdiler ... aslında trabzon benim için zor oluyo eğer hamileliğim allah nasip eder dewam ederse yıldızlı güwenede gidebilirim .. akçaabatta oturuyorum çünkü.. ordaki doktorlarıda bilmiyorum ki bakalım ..kaç haftalıksın sen cnm..
Ben şu an ankaradayım 7 haftalık hamileyim ama bende doğumumu trabzonda yapacağım...önerilerinizi paylaşırsanız memnun olurum.normal doğummu düşünüyosunuz arkadaşlar???? Ben normal epüdural düşünüyorum
cnm açıkcası bizde karar weremedik gibi o zamana kadar inş bizde bi öneride bulunabiliriz.ama özel karadenizdekilere iyi diyolar birazda şans.. sağlıkla kucağımıza alalım inş..Ben şu an ankaradayım 7 haftalık hamileyim ama bende doğumumu trabzonda yapacağım...önerilerinizi paylaşırsanız memnun olurum.normal doğummu düşünüyosunuz arkadaşlar???? Ben normal epüdural düşünüyorum
İlk gebeliğim benimde hüsranla sonlandı maalesef.Dilerim Rabbim bu sefer sonunu hayırlı eder.Ben 5 haftalık gibiyim.Bu cuma kalp atışı için gitmeyi planlıyorum karadeniz e.Sanıırm hülya hanım olacak.İnş memnun kalırım.Hasan bey ile hülya hanım arasında kararsız kaldım aslına bakarsan.Eşim illa hülya hanım diyo.Ama aklım hasan beyde de kalabilir.Karar veremedim.Doktor çokönemli.Beklentilerin karşılanması çok önemli...
nebahat hanım özel karadenizde. yeni geçti oraya bayan olduğu için ona gittim daha önce bi kere doğum hastanesinde miyomum olduğu için ona gitmiştim. diğer doktorları da bilmediğim için yine onu seçtim. hasan tahsini de duymuştum ama erkek diye birden çekindim gitmeye .. siz seçim yaptınızmı?
Ben de karadeniz hastanesi hülya hanıma gidiyorum.Aslına bakarsanız dışardan özel bir doktora gitmeyi istiyordum ama maalesef bu tam gün yasası nedeni ile muayenesi olan doktorlar hastanelerden bağımsız çalışıyorlar,hal böyle olunca özel hastanelere rağbet arttı.Tam manasıyla ilgililermi diye sorulucak olunursa,açıkcası çokta memnun değilim.Sanırım daha fazla ilgi ve zaman ayırımı bekliyorum.Hülya hanım şimdilik takip ediyor.Fenada değil çok şükür takip.
bende aslında nebahat hanımdan memnunum şu ana kadar bi aksilik yaşamadım. her soruma ilgi ile cevap veriyo. gerçi olması gereken de bu zaten. ama yine de farklı bi doktora gözükmek de istiyorum . fark varsa ayırt etmek için. seninle aynı haftalardayız galiba en son randevum benim 21 ocak tı. kalp atışını gördük ama makinada ses duyma imkanı yokmuş kalp atışını duyamadık. şimdi kafama o takılı senin kontrolünde böyle bişey oldumu? birde hangi ilaçları kullanıyorsun acaba ? ben folidoce ve levotiron tsh dan dolayı ..
Evet canım sanırım tahmini doğum tarihlerimiz aynı seninle.Dilerim Rabbim o günleride gösterir.Ben en son 26 ocakta gittim kontrole,çok azda olsa kalp sesini duydum çokşükür,aslında ekranda gözüküyor attığı,oyüzden doktorun ne diyorsa doğrudur.Ben folik asit kullanıyorum sadece şimdilik.Senin tsh larında bir sıkıntımı var.
evet canım tsh hormonum yüksek çıktı. daha önceden böyle bi sorunum yoktu. endokrin bölümüne bakıldım oda ilaç verdi. ayda bir kontrole gidicem bakalım. sanırım doğuma kadar sürekli kullanabilirim ilacı. fazla kilo ile hamile kaldığım için böyle oldu diye düşünüyorum ama biinmez tabi. birde bana bulantı için onzyd diye bi ilaç verdi doktor çok kötü olunca kullanıyorum.. bir daha ki randevumda 1 ay sonra dedi doktor. normal mi 1 ay sonra ya gel demesi acaba ?
Geçmiş olsun sana canım.Banada doktorum bir ay sonra gel dedi.Sanırım bu şekilde oluyor kontroller,aksi bir durum gelişmezse.