Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ablam için bir hoca arıyorum kızlar eşi durduk yere tatsizlik çıkarıyor ve bir hocaya gitmek istiyoruz sebebi ne olabilir en azından belki vesile olur diye düşünerek ;(
Ablam için bir hoca arıyorum kızlar eşi durduk yere tatsizlik çıkarıyor ve bir hocaya gitmek istiyoruz sebebi ne olabilir en azından belki vesile olur diye düşünerek ;(
Ex kayınvalidem rahmetli olmasaydı, muska falan hallederdi o işleri , yetmezse büyük de yapardı.
Şaka maka, bir dolandıracaklar şimdi öyle kalacaksınız, kendiniz dua edemiyor musunuz?
Biri bu bayana aradığı hoca yerine psikiyatri hocası önersin. Hem parası faydalı bir yere gitmiş olur hemde dolandırılmamış olur. Sizde nasiplenseniz fena olmaz sayın konu sahibi. Zira bu tür safsatalara inanıyorsunuz.