Trabzon da bildiğiniz iyi bir hoca var mi ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi A a s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

A a s

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2022
103
41
28
Ablam için bir hoca arıyorum kızlar eşi durduk yere tatsizlik çıkarıyor ve bir hocaya gitmek istiyoruz sebebi ne olabilir en azından belki vesile olur diye düşünerek ;( 😢

Ablam için bir hoca arıyorum kızlar eşi durduk yere tatsizlik çıkarıyor ve bir hocaya gitmek istiyoruz sebebi ne olabilir en azından belki vesile olur diye düşünerek ;( 😢
Trabzona kadar yetisecegini dusundugum Mune Mune hoca var isterseniz, cok tesirlidir benim bircok yakinim cok fayda gordu kendisinden :KK53:

Forumda dini içerikli konular yasak. Hoca'dan beklentiniz dua okumasıysa; siz kendiniz de okuyabilirsiniz , dua için bir aracıya ihtiyaç yok.

Ablanız eşiyle konuşarak sorunu öğrenebilir ve çözmeyi deneyebilirler.

Psikiyatriye gidin hoca ne ya. Dolandırılmaya ne kadar heveslisiniz.

(Gerçek hocalara ayıp olmasın medyum diyim)

Ex kayınvalidem rahmetli olmasaydı, muska falan hallederdi o işleri , yetmezse büyük de yapardı.
Şaka maka, bir dolandıracaklar şimdi öyle kalacaksınız, kendiniz dua edemiyor musunuz?

Tanıdığım hocalar var Tabi trabzona gelmesede olur üfürüğü kuvvetlidir

İban yazayım mı 1000 tlcik :KK53: :KK70:

Adamın kendisine sakın sormayın ama sebebini hocaya sorun :KK53:

Biri bu bayana aradığı hoca yerine psikiyatri hocası önersin. Hem parası faydalı bir yere gitmiş olur hemde dolandırılmamış olur. Sizde nasiplenseniz fena olmaz sayın konu sahibi. Zira bu tür safsatalara inanıyorsunuz.

Back
X