- 8 Kasım 2011
- 588
- 8
- Konu Sahibi EU2
- #1.821
Boztepeden selamlar herkese
a.s. boztepeye bizden de selam olsun..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boztepeden selamlar herkese
eline sağlık biricik yenicumadan selamlar sana.
kizlaaarrr yardiminiza ihtiyacim var!!
annem tranzonlu aslen ama samsunda buyumus bizde samsunluyuz...benim sizden ricam trabzonda yapilan (uzayan peynirle) muhlamanin tarifi ...ben evde yapiyorum ama hiç tv dekiler gibi ustu yagli oyle uzayan ve istah açan goruntude olmuyor...ya uzuyor ama ustunde yagi olmuyor yada kati oluyor ...tam miktarlarini vererek biri bana guzel bir tarif verebilirmi? ozelime yazarsaniz sevinirim...ben fransada yasadigim için burda trabzon peyniri yok kasarla yapicam ama cok istiyorum ayni tat ve goruntude olsun...sanirim misir ununun miktarini yada suyu tutturamiyorum ben...noolluurrr kizlar tarifi versin biri...:26::26:
canım hevesini kırmak istemem ama işin sırrı peynirinde ,gonderelim sana olmamı....
merhaba arkadaşlarr
yeni sene de yani 2014'te trabzonda yaşamaya başlayacağım eşimle beraber..ayvalıklıyım bursada yaşıyorum..karadenizi gezdim çok güzel ama yaşamak nasıl olacak bilemiyorum..acaba zaman gelip çattığında ev tutmak filan gerektiğinde havalimanına yakın nezih bir muhit var mı?
yardımcı olabilir misiniz?