Trabzon///61

[video=youtube;2qlMWuUS_S8]http://www.youtube.com/watch?v=2qlMWuUS_S8&ob=av2e[/video]

[video=youtube;Lra8TEhNPrE]http://www.youtube.com/watch?v=Lra8TEhNPrE[/video]En Büyük TÜRKİYE

$images1.jpg

güçlüyüz gururluyuz çünkü biz trabzonluyuz..En Büyük TÜRKİYE

[video=youtube;Kw8ArNzfOWw]http://www.youtube.com/watch?v=Kw8ArNzfOWw[/video]

kizlaaarrr yardiminiza ihtiyacim var!!

annem tranzonlu aslen ama samsunda buyumus bizde samsunluyuz...benim sizden ricam trabzonda yapilan (uzayan peynirle) muhlamanin tarifi ...ben evde yapiyorum ama hiç tv dekiler gibi ustu yagli oyle uzayan ve istah açan goruntude olmuyor...ya uzuyor ama ustunde yagi olmuyor yada kati oluyor ...tam miktarlarini vererek biri bana guzel bir tarif verebilirmi? ozelime yazarsaniz sevinirim...ben fransada yasadigim için burda trabzon peyniri yok kasarla yapicam ama cok istiyorum ayni tat ve goruntude olsun...sanirim misir ununun miktarini yada suyu tutturamiyorum ben...noolluurrr kizlar tarifi versin biri...:26::26:

kizlaaarrr yardiminiza ihtiyacim var!!

annem tranzonlu aslen ama samsunda buyumus bizde samsunluyuz...benim sizden ricam trabzonda yapilan (uzayan peynirle) muhlamanin tarifi ...ben evde yapiyorum ama hiç tv dekiler gibi ustu yagli oyle uzayan ve istah açan goruntude olmuyor...ya uzuyor ama ustunde yagi olmuyor yada kati oluyor ...tam miktarlarini vererek biri bana guzel bir tarif verebilirmi? ozelime yazarsaniz sevinirim...ben fransada yasadigim için burda trabzon peyniri yok kasarla yapicam ama cok istiyorum ayni tat ve goruntude olsun...sanirim misir ununun miktarini yada suyu tutturamiyorum ben...noolluurrr kizlar tarifi versin biri...:26::26:

canım hevesini kırmak istemem ama işin sırrı peynirinde ,gonderelim sana olmamı....:KK9::nazar:

merhaba hanımlar ben esimden dolayı yarı trabzonlu sayılırım 3sene yasadım yazların hep ordayım ama suan kayseride yasıyorum

öğrencilik ve belki de en güzel yıllarımı geçirdiğim aşık olunası şehir !
özledim seni...

Kızlar trabzonlular tanışsak kaynaşsak ya. Ben trabzonluyum ve ktüde okuyorum şu an :)

aaaa ben burayı neden fark etmedim yahuuu :KK1: bende Trabzonluyum ve Trabzon da yaşıyorummmm :KK42:

merhaba arkadaşlarr
yeni sene de yani 2014'te trabzonda yaşamaya başlayacağım eşimle beraber..ayvalıklıyım bursada yaşıyorum..karadenizi gezdim çok güzel ama yaşamak nasıl olacak bilemiyorum..acaba zaman gelip çattığında ev tutmak filan gerektiğinde havalimanına yakın nezih bir muhit var mı?
yardımcı olabilir misiniz?

merhaba arkadaşlarr
yeni sene de yani 2014'te trabzonda yaşamaya başlayacağım eşimle beraber..ayvalıklıyım bursada yaşıyorum..karadenizi gezdim çok güzel ama yaşamak nasıl olacak bilemiyorum..acaba zaman gelip çattığında ev tutmak filan gerektiğinde havalimanına yakın nezih bir muhit var mı?
yardımcı olabilir misiniz?

canım Trabzonumuzun her yeri nezihtir :) orada yaşamaya başlayınca anlayacaksın

Son düzenleme:
bende burayı yeni farkettim :KK16: keşke açıldıgı zaman olabilseydim buralarda :KK16: neyse hayırlısı bende trabzonluyum ama istanbulda yaşıyorum ahhhh memletimi çok özledim :KK1:

ben de trabzonluyum,
uzun zamandir gidemedim, insallah yakinda kismet olur :KK55:

X