Trabzon///61

çok isterim vallahi. nişanda gözlerim aradı hepinizi.
ama düğünde görmek istiyorum bilesinizzzklava:

uyyy yerum seniiicokacimcoook

buluşma yaptık gördünmü resimlerimizi canım şöyle az öz ama süper bir buluşma oldu:1hug:sürekli görüştüğümüz arkadaşlar biraraya geldik ben seninde kulaklarını çınlattım buluşmada canımzemuszemus:asigim:

ah trabzon ah...
eşimin tayin sebebiyle trabzonda 4 sene kaldık.
çok alışmıştım oralara.çok özledim trabzonu ya.insanlarını...
inşallah bir gün nasip olur tekrar oralara gelmek.:)

ah trabzon ah...

işallah canım bu sefer gezmeye gelirsiniz olmazmı neresinde oturuyordunuz

gördüm şekerim hatta kıskandım bile:)
ah trabzon ah...

inşallah birgün yolun düşer canım.

akçaabatta oturuyoorduk.körfez köftenin karşısında:)

ooo sende en güzel yerde oturuyomuşun haaacokacimcoook

kız böyle dedikoduya can kurban:)))
ne güzel olmuş ama haaaa. elceğizlerine sağlık

huu huu kimse yokmu ne zaman gelsem kimse yok :hulya: nereyesunuz bacılar pek kalamıyorum pc başında malum karnım büyüdü bebişi sıkıştırmamayım diye seyrek takılıyorum nete...:hulya:

huu huu kimse yokmu ne zaman gelsem kimse yok :hulya: nereyesunuz bacılar pek kalamıyorum pc başında malum karnım büyüdü bebişi sıkıştırmamayım diye seyrek takılıyorum nete...:hulya:

oy yerim ben o bebişi.
sen nasılsın eftelya nasıl gidiyo hamilelik?

çok güzel ya bizi haberdar et şekerim hihoyyyt

valla çok takılamıyoz siteye.
sen napıyon alışabildinmi trabzona

alıştımm cnm alıştım trabzondaa bana alıştı:)))ne yapımm cnm okulaa gidip geliyorummm hafta sonlarıdaa forumaa takılıyozz forumdaa olmasaa ne yapacazz bilmiyorumm.senn trabzondamı okuyorsunn buralardamısınnalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bende bebekte iyiyiz çok şükür ama karnım çok büyüdü şiştim 1 ton oldum cokacimcoook inşallah verebilirim doğumdan sonra bu kiloları :hulya:

ohoooo emzirmeye başlada bak nasıl vereceksin. zaten doğumda bebekle birlikte bayağı bi kiloda çıkıyo:) emzirincede veriliyo bildiğim kadarıyla. adına karar verdinizmi?

kızlar ben trabzona gelebilirim heran,işlerden bir haber çıkmadı bari geleyim yoksa delircem burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…