- 7 Ağustos 2008
- 292
- 0
- 38
- Konu Sahibi EU2
- #1.581
kızlar ben trabzona gelebilirim heran,işlerden bir haber çıkmadı bari geleyim yoksa delircem burda
gel gelll geldee buluşmaa düzenleyelimm vallaa sıkıldım bende burdaazemuszemuszemuszemus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben trabzona gelebilirim heran,işlerden bir haber çıkmadı bari geleyim yoksa delircem burda
gel gelll geldee buluşmaa düzenleyelimm vallaa sıkıldım bende burdaazemuszemuszemuszemus
gelecem işin olacağı yok bari oraya geleyim az hava değişimi yapayım son müracatlarımı yapayım kızlarıda organize edeyim gecen seneki buluşmayıda beraber yapmıştık ohhh gezelim şöyle
bekliyoruzz dört gözle vallaa gelde organizee ett bütün kıslar toplanalımm:):)opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ohoooo emzirmeye başlada bak nasıl vereceksin. zaten doğumda bebekle birlikte bayağı bi kiloda çıkıyo:) emzirincede veriliyo bildiğim kadarıyla. adına karar verdinizmi?
inşallah canım benim kurtulurum bu kilolardan heryerim çatladı zaten senağlama bari kiloları verebilsem moral olurdu en azından :hulya: cihan erdem olacak ismi canım benim darısı tüm isteyenlerin başına :Saruboceq:
eee kız ben doğurmadan gel haa göreyim sizi bebek olmadan bebek olunca dışarı çıkmam çok zor olur ben doğurmadan gel buluşalım olurmu??a.s.
gelmeye çalışacam canım şu işlerimi yoluna koyayım
tmyy canım sen nelerde biliyon ,ne yağıymış o öyle bakımm
Allah adıyla yaşatsın.
kız yağ mağ kullanmadınmı? bi nebzede olsa iyi geliyomuş. benim yengem hamile olduğunu öğrendiğinden doğuma kadar yağlar bişeler kullnadı çatlaksız doğurdu hiç çatlağı yok.
etrafımızda olunca ister istemez öğreniyorum canım.
aktardan almış yağ karışımı. badem yağıda sürüyodu bunun yanı sıra. bide bebe yağıda etkiliymiş. ama çatlak olmadan kullanınca bu yağları işe yarıyo şekerim. çatlak olduktan sonra biraz zor geçiyo hatta geçmiyo desem yeridir.
ben bile banyodan sonra bebeyağı kullanıyom ayol:)
mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum herkese ...
yeni yılda herşeyin istediğimiz gibi olması dileğiyle...
öpüyorum hepinizi...Şeniza.s.
bizde seni öpüyoruz şekerim nasılsın bebişimiz nasıl canısı üşütme sakın onu
kız doktora söylemiştim krem verdi çatlaklar için sonrada dediki çatlayacaksa vucudun ne sürersen sür çatlar bende çok kullanmadım kremi neticede çatladımda zaten .... artık çok geç ....:hulya:
vay vay vayyy hangi markanın canım kullanıyon benim gögüslerim çatladı nedense
canım çok kötü grip oldum ya üşüttüm kendimide bebeğimide bir kaç gün yattım şimdi daha iyiyim allaha şükür inşallah tekrar hasta olmadan doğururum bebeğimi:hulya:
çok geçmiş olsun tatlım. dikkat et gerçi havalarda tam hastalık havaları bir iyi bir kötü gidiyo.
doğum nezamandı senin.?