Trabzon///61

gel gelll geldee buluşmaa düzenleyelimm vallaa sıkıldım bende burdaazemuszemuszemuszemus

gelecem işin olacağı yok bari oraya geleyim az hava değişimi yapayım:eek: son müracatlarımı yapayım kızlarıda organize edeyim gecen seneki buluşmayıda beraber yapmıştık ohhh gezelim şöyle

gelecem işin olacağı yok bari oraya geleyim az hava değişimi yapayım:eek: son müracatlarımı yapayım kızlarıda organize edeyim gecen seneki buluşmayıda beraber yapmıştık ohhh gezelim şöyle

bekliyoruzz dört gözle vallaa gelde organizee ett bütün kıslar toplanalımm:):)opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ohoooo emzirmeye başlada bak nasıl vereceksin. zaten doğumda bebekle birlikte bayağı bi kiloda çıkıyo:) emzirincede veriliyo bildiğim kadarıyla. adına karar verdinizmi?

inşallah canım benim kurtulurum bu kilolardan heryerim çatladı zaten senağlama bari kiloları verebilsem moral olurdu en azından :hulya: cihan erdem olacak ismi canım benim :emir_bebek:darısı tüm isteyenlerin başına :Saruboceq:

kızlar ben trabzona gelebilirim heran,işlerden bir haber çıkmadı bari geleyim yoksa delircem burda

eee kız ben doğurmadan gel haa göreyim sizi bebek olmadan :emir_bebek: bebek olunca dışarı çıkmam çok zor olur ben doğurmadan gel buluşalım olurmu??a.s.

inşallah canım benim kurtulurum bu kilolardan heryerim çatladı zaten senağlama bari kiloları verebilsem moral olurdu en azından :hulya: cihan erdem olacak ismi canım benim :emir_bebek:darısı tüm isteyenlerin başına :Saruboceq:

Allah adıyla yaşatsın.
kız yağ mağ kullanmadınmı? bi nebzede olsa iyi geliyomuş. benim yengem hamile olduğunu öğrendiğinden doğuma kadar yağlar bişeler kullnadı çatlaksız doğurdu hiç çatlağı yok.

eee kız ben doğurmadan gel haa göreyim sizi bebek olmadan :emir_bebek: bebek olunca dışarı çıkmam çok zor olur ben doğurmadan gel buluşalım olurmu??a.s.

gelmeye çalışacam canım şu işlerimi yoluna koyayım

tmyy canım sen nelerde biliyon ,ne yağıymış o öyle bakımm

gelmeye çalışacam canım şu işlerimi yoluna koyayım

tmyy canım sen nelerde biliyon ,ne yağıymış o öyle bakımm

etrafımızda olunca ister istemez öğreniyorum canım.
aktardan almış yağ karışımı. badem yağıda sürüyodu bunun yanı sıra. bide bebe yağıda etkiliymiş. ama çatlak olmadan kullanınca bu yağları işe yarıyo şekerim. çatlak olduktan sonra biraz zor geçiyo hatta geçmiyo desem yeridir.

ben bile banyodan sonra bebeyağı kullanıyom ayol:)

8540-003-01-1049.gif

mutlu yıllar hemşolarım.
yeni yıl hepimize uğurlu gelir inşallah.

Allah adıyla yaşatsın.
kız yağ mağ kullanmadınmı? bi nebzede olsa iyi geliyomuş. benim yengem hamile olduğunu öğrendiğinden doğuma kadar yağlar bişeler kullnadı çatlaksız doğurdu hiç çatlağı yok.

kız doktora söylemiştim krem verdi çatlaklar için sonrada dediki çatlayacaksa vucudun ne sürersen sür çatlar bende çok kullanmadım kremi neticede çatladımda zaten .... artık çok geç ....:hulya:

mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum herkese ...
yeni yılda herşeyin istediğimiz gibi olması dileğiyle...
öpüyorum hepinizi...Şeniza.s.

etrafımızda olunca ister istemez öğreniyorum canım.
aktardan almış yağ karışımı. badem yağıda sürüyodu bunun yanı sıra. bide bebe yağıda etkiliymiş. ama çatlak olmadan kullanınca bu yağları işe yarıyo şekerim. çatlak olduktan sonra biraz zor geçiyo hatta geçmiyo desem yeridir.

ben bile banyodan sonra bebeyağı kullanıyom ayol:)

vay vay vayyy hangi markanın canım kullanıyon benim gögüslerim çatladı nedense

mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum herkese ...
yeni yılda herşeyin istediğimiz gibi olması dileğiyle...
öpüyorum hepinizi...Şeniza.s.

bizde seni öpüyoruz şekerim nasılsın bebişimiz nasıl canısı üşütme sakın onu

bizde seni öpüyoruz şekerim nasılsın bebişimiz nasıl canısı üşütme sakın onu

canım çok kötü grip oldum ya üşüttüm kendimide bebeğimide :emir_bebek: bir kaç gün yattım şimdi daha iyiyim allaha şükür inşallah tekrar hasta olmadan doğururum bebeğimi:hulya:

kız doktora söylemiştim krem verdi çatlaklar için sonrada dediki çatlayacaksa vucudun ne sürersen sür çatlar bende çok kullanmadım kremi neticede çatladımda zaten .... artık çok geç ....:hulya:

doğru söylüyosun aslında çatlayacaksa çatlıyo cilt, krem falan dinlemiyo.

vay vay vayyy hangi markanın canım kullanıyon benim gögüslerim çatladı nedense

Johnson's Baby kullanıyorum canım ben.
kilo alıp verdikçe çatlarmış

canım çok kötü grip oldum ya üşüttüm kendimide bebeğimide :emir_bebek: bir kaç gün yattım şimdi daha iyiyim allaha şükür inşallah tekrar hasta olmadan doğururum bebeğimi:hulya:

çok geçmiş olsun tatlım. dikkat et gerçi havalarda tam hastalık havaları bir iyi bir kötü gidiyo.
doğum nezamandı senin.?

çok geçmiş olsun tatlım. dikkat et gerçi havalarda tam hastalık havaları bir iyi bir kötü gidiyo.
doğum nezamandı senin.?
[/QUOTE]

şubatta doğum canım 5 haftam kaldı allahın izniyle bir doğsada o da :emir_bebek: rahatlasa bende:roflol:

doğum nezamandı senin.?

şubatta doğum canım 5 haftam kaldı allahın izniyle bir doğsada o da :emir_bebek: rahatlasa bende:roflol:[/QUOTE]

ayyy çok az kalmış.
yerim onu ben.
Allah sağlıkla sıhhatle büyütsün inşallah.

X