kızlar merhaba
ben ayşegül beni unutmadınız umarım
uzun zamandır sıteye gelemedım farkındayım burayıda sızlerıde cok özledım
sonunda anladım olmuyor siz olmadan yenıden döndüm.
evet ee nasılsınız görüşmeyelıneler yapıyorsunuz? aramıza yenı arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler sefalar getirmişler..
kızlar merhaba
evet ee nasılsınız görüşmeyelıneler yapıyorsunuz? aramıza yenı arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler sefalar getirmişler..
kızlar merhaba
kızlar nerelerdesiiniz yawfff
selam yazmadan duramadım ben 8 yıl kaldım babamın mesleği dolayısıyla ilk ve orta okulu orada bitirdim. arkadaşım var ama yıllar geçti bir daha görüşemedim onlarla umarım hepsi iyi ve sağlıkla hayatlarına devam ediyorlardır.
trabzonu hala unutamadım. çok güzel bir şehir insanları çok sıcak ve cana yakındır .özelikle yemeklerini hayranımmmm
fırsatım olsa turla gezmek için yine orayı tercih ederim.
seni ksıkandım elişi yapıyorum:hulya: canım kaydirigubbakcemile3
kızlar ben geldım
ya eftelya bebeişimiz nasıl teyze olmaya cok var mı daha
kubra merhaba nasılsın?
tmyy canım benım ya ne yapıyon nerelerdesın?
suprensesı nerelerde
selam ben ıstanbulda yasıyorum nısanlım trabzonlu bu yaz geldım heryerı gezdım egercekten sahane bır yerdı... ozellıklede boztepeeeeee mukemmellllllllllllllllllllllllllll
selam ben ıstanbulda yasıyorum nısanlım trabzonlu bu yaz geldım heryerı gezdım egercekten sahane bır yerdı... ozellıklede boztepeeeeee mukemmellllllllllllllllllllllllllll
Kızlar Trabzon'dan Vakfıkebir ekmeği istiyorum aranızda yollayabilecek olan varsa lütfen mesaj atabilirmi parayı siz ekmeği yollamadan hemen yollarım yeterki yollayın hamile bir arkadaşa arıyorum :)
trabzonda önerebileceğiniz iyi kadın doğum dr varmı acaba.