Trabzon///61

bu sefer gelirim canım,arkadaşımın düğünü var izini alır gelirim keşke gelseymişim işler karışıktı o dönemde işyerinde laf söylemesinler diye gelememiştim zaten 2 hafta sonrada işten çıkmıştım böyle olacağını bilsem gelmez miydim :gitme:

çok isterim vallahi. nişanda gözlerim aradı hepinizi.
ama düğünde görmek istiyorum bilesinizzz:eek:klava:

uyyy yerum seniiicokacimcoook

buluşma yaptık gördünmü resimlerimizi canım şöyle az öz ama süper bir buluşma oldu:1hug:sürekli görüştüğümüz arkadaşlar biraraya geldik ben seninde kulaklarını çınlattım buluşmada canımzemuszemus:asigim:

ah trabzon ah...
eşimin tayin sebebiyle trabzonda 4 sene kaldık.
çok alışmıştım oralara.çok özledim trabzonu ya.insanlarını...
inşallah bir gün nasip olur tekrar oralara gelmek.:)

ah trabzon ah...

işallah canım bu sefer gezmeye gelirsiniz olmazmı neresinde oturuyordunuz

buluşma yaptık gördünmü resimlerimizi canım şöyle az öz ama süper bir buluşma oldu:1hug:sürekli görüştüğümüz arkadaşlar biraraya geldik ben seninde kulaklarını çınlattım buluşmada canımzemuszemus:asigim:

gördüm şekerim hatta kıskandım bile:)
ah trabzon ah...

inşallah birgün yolun düşer canım.

akçaabatta oturuyoorduk.körfez köftenin karşısında:)

ooo sende en güzel yerde oturuyomuşun haaacokacimcoook

kız böyle dedikoduya can kurban:)))
ne güzel olmuş ama haaaa. elceğizlerine sağlık

huu huu kimse yokmu ne zaman gelsem kimse yok :hulya: nereyesunuz bacılar pek kalamıyorum pc başında malum karnım büyüdü bebişi sıkıştırmamayım diye seyrek takılıyorum nete...:hulya:

huu huu kimse yokmu ne zaman gelsem kimse yok :hulya: nereyesunuz bacılar pek kalamıyorum pc başında malum karnım büyüdü bebişi sıkıştırmamayım diye seyrek takılıyorum nete...:hulya:

oy yerim ben o bebişi.
sen nasılsın eftelya nasıl gidiyo hamilelik?

çok güzel ya bizi haberdar et şekerim hihoyyyt

valla çok takılamıyoz siteye.
sen napıyon alışabildinmi trabzona

alıştımm cnm alıştım trabzondaa bana alıştı:)))ne yapımm cnm okulaa gidip geliyorummm hafta sonlarıdaa forumaa takılıyozz forumdaa olmasaa ne yapacazz bilmiyorumm.senn trabzondamı okuyorsunn buralardamısınnalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bende bebekte iyiyiz çok şükür ama karnım çok büyüdü şiştim 1 ton oldum cokacimcoook inşallah verebilirim doğumdan sonra bu kiloları :hulya:

ohoooo emzirmeye başlada bak nasıl vereceksin. zaten doğumda bebekle birlikte bayağı bi kiloda çıkıyo:) emzirincede veriliyo bildiğim kadarıyla. adına karar verdinizmi?

kızlar ben trabzona gelebilirim heran,işlerden bir haber çıkmadı bari geleyim yoksa delircem burda

X