• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trabzon///61

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nerdesiniz ayol heyy trabzon ve trabzonlular bu ara yoğunum ama siz bırakmayın buraları

Slm kızlar Çok mu geÇ kaldım aranıza katılmakta bılmem ama
kk Öle dolaŞırken rastladım benıde aranıza alırsanız sevınırım

Slm kızlar Çok mu geÇ kaldım aranıza katılmakta bİlmem ama
kk Öle dolaŞırken rastladım benİde aranıza alırsanız sevİnİrİm

almazmıyım canım,büyük bir memnuniyetle hemde hoşgeldin bize memleket havası gönderirisin birazcık belki,neresindensin memleketimizinkaydirigubbakcemile5zemuszemusopuyorumnanaktan

trabzon merkez canım çalışıyorum ancak işteyken girme imkanım oluyo 3 aylık bir bebeğim var evdeyken birtek ona vakit ayırabiliyorum zamanım pek olmuyo akşamları

canım resımler cok az :S daha cok ıstıyoz değilmi kızlar

fotoların devamını buluşmada gösterecem:)
canım inanılmaz yoğunum sakın kızma bana lütfen suprensesiyim ya havada sıcak olunca yoğun oluyorum anlayacan bilmiyorum canım karar veremedim ya
işler yoğun anlaşılan, olsun iş olsunda bol bol paracıklar kazana.s.

Slm kızlar Çok mu geÇ kaldım aranıza katılmakta bİlmem ama
kk Öle dolaŞırken rastladım benİde aranıza alırsanız sevİnİrİm

hoşgeldin aramıza.
bebişin daha çok küçükmüş. Allah analı babalı büyütsün.:emir_bebek:

hoşbulduk arkadaşlar karşılaşamıyoruz sohbet için ben genelde hafta içi mesai sattlerinde daha çok girebiliyorum diğer vakitler bebişimleyim

bilmiyorumki kızlar nereye taşınırız nerde otururuz valiliğin orda anneannemle teyzemlerin evleri var kiracılar felanda var ama bilmiyorum nereye taşınırız ne yaparız,babam emekli olacakmış,kardeşiminde tayini çıkar gider babam köylerde organik tarım yapacakmış felan bende iyi kötü bir iş bulurum ayy ne güzel olur sizlere yakın demi

bilmiyorumki kızlar nereye taşınırız nerde otururuz valiliğin orda anneannemle teyzemlerin evleri var kiracılar felanda var ama bilmiyorum nereye taşınırız ne yaparız,babam emekli olacakmış,kardeşiminde tayini çıkar gider babam köylerde organik tarım yapacakmış felan bende iyi kötü bir iş bulurum ayy ne güzel olur sizlere yakın demi

organik tarım mı . . .
babanın emeklilik eylem planı nefis . . .
ilk müşterinizde benim bilesin . . .

güzel olur tabi prenses gelişmeleri bize bildir buradan . . . kaydirigubbakcemile5

hadi hayırlısı suprensesi
buraya gelirken haberimiz olsun:lepi:

prensesım selam.cok sevındım ya artık sık sık görüşürz.hadı hayırlı olsun

Back
X