• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trabzon///61

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ufff yaaa nişanımın saati gerçekten çok zamansız ama bulamadık yer. sıkıştık. yok yurt dışından misafirleri gelecek hem onlarda olacak hem köye çıkılmadan önce olacak hem fındığa rastlamıycak ancak böyle bulabildik bizde. erkek tarafı engelledi bizi yoksa ben erken saatte ve hafta içi olmasını istemiyodum.

keşke hepiniz gelebilseniz yaa.
eftelyada aşeriyo sanırım mide bulantısı falan başlamış oda gelemicek tatlım benim yaaa. inşallah atlatır ilk 3 ay zormuş hamilelikte.

su prensesım ballim benım o naısl laf öyle.kımse sendne kıymetlı değil neden stres yapıyorsun.gıdene yol ver gıtsın ya ne takıyorsun kafana

ufff yaaa nişanımın saati gerçekten çok zamansız ama bulamadık yer. sıkıştık. yok yurt dışından misafirleri gelecek hem onlarda olacak hem köye çıkılmadan önce olacak hem fındığa rastlamıycak ancak böyle bulabildik bizde. erkek tarafı engelledi bizi yoksa ben erken saatte ve hafta içi olmasını istemiyodum.

keşke hepiniz gelebilseniz yaa.
eftelyada aşeriyo sanırım mide bulantısı falan başlamış oda gelemicek tatlım benim yaaa. inşallah atlatır ilk 3 ay zormuş hamilelikte.

canım buradan iyi dileklerimizi göndereceğiz artık senin için . . .
mutluluklar cicim benim Allah cc ağızınızın tadını hiç bozmasın . . . Amin .
evi nerede tuttunuz annatsana azıcık . . .
hazırlıklardan bahset hele . . .

kızlar ben geldim yuppiiiiii ne yapıyorsunuz he bu arada biz barıştık tmmycim benim izin olayım askıda şuan müdürlerin biri yurtdışına çıktı acil onun yerine bakıyorum o gelmiş olsa sorun yok gelecem ama gelmeden gelemem bitanem ya
bu arada dediğim gibi biz barıştıkkk annemler trabzona gelecekler 1 aylığına ben burda tekiiimmmmmmmmm :))

canım buradan iyi dileklerimizi göndereceğiz artık senin için . . .
mutluluklar cicim benim Allah cc ağızınızın tadını hiç bozmasın . . . Amin .
evi nerede tuttunuz annatsana azıcık . . .
hazırlıklardan bahset hele . . .

çok teşekkür ederim şekerim.
henüz ev tutulmadı düğün seneye. şuanda nerden tutariz bişmiyom ben anneme yakın olsun istiyom:asigim:
nişan hazırlıklarımız bitti. bekliyoz şuan pazartesi gününü. sankim heyecanlandım haaa. yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz abowww nişannnnnhihoyyyt

kızlar ben geldim yuppiiiiii ne yapıyorsunuz he bu arada biz barıştık tmmycim benim izin olayım askıda şuan müdürlerin biri yurtdışına çıktı acil onun yerine bakıyorum o gelmiş olsa sorun yok gelecem ama gelmeden gelemem bitanem ya
bu arada dediğim gibi biz barıştıkkk annemler trabzona gelecekler 1 aylığına ben burda tekiiimmmmmmmmm :))

çok sevindim cnm inşallah kavga etmezsiniz birdaha.
olsun tatlım sen yeterki işlerini yoluna koy, izin alamadıysan düğüne kaldı artık. düğünüme kesin beklerim ona göre:)

çok teşekkür ederim şekerim.
henüz ev tutulmadı düğün seneye. şuanda nerden tutariz bişmiyom ben anneme yakın olsun istiyom:asigim:
nişan hazırlıklarımız bitti. bekliyoz şuan pazartesi gününü. sankim heyecanlandım haaa. yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz abowww nişannnnnhihoyyyt

çok sevindim cnm inşallah kavga etmezsiniz birdaha.
olsun tatlım sen yeterki işlerini yoluna koy, izin alamadıysan düğüne kaldı artık. düğünüme kesin beklerim ona göre:)

canım nasıl üzgünüm bilemezsin bütün planımı yapmıştım ama inan elimde olan bişey değildi ben günübirlikte olsa gelecektim sadece müdür yurtdışına gidince izin almam zor bugün 4 ten akşam 10 a kadarda çalıştım zaten , kalbim seninle canım resimlerle yetirirm ne yapayım

timycim hayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah eminim çok güzel olmuşsundur senden haberlerini bekliyoruz canım

selam ballarim ne yapıyonuz bakim nasıl gıdıyor hayatınız.tmmy cim hayırlı uğurlu olsun nısanın.resımlerı beklıyoruzzz

selam ballarim ne yapıyonuz bakim nasıl gıdıyor hayatınız.tmmy cim hayırlı uğurlu olsun nısanın.resımlerı beklıyoruzzz

nerelerdesin fıstığım özledim seni çalışıyormusun hala sen gidecektin nişana neden gitmedin

nerdeymiş trabzonlu hemşerilerim kızlar annemler 1 aylığına geliyorlar ben burda yalnız yuppiiii :))yarından sonra özgürümmm

serlam kızlar .artık evımızde ınternet var sorunumuzu hallettık bend ebundan sonra aranızdayım sürekli olarak :D hadı bana hoşgeldın deyın :D

serlam kızlar .artık evımızde ınternet var sorunumuzu hallettık bend ebundan sonra aranızdayım sürekli olarak :D hadı bana hoşgeldın deyın :D

çok sevindim canım benim , çok özlemiştim ben seni kusura bakma arayamadım ama ben çok yoğunum sorunda var işyerinde genellikle bana yazanlara cvp verebiliyorumzemuszemusöpüyorum seni

selam canım nasılsın?neler yapıyorsun? nazar boncuklu hedıye hakkında karar verebıldın mı?

selam canım nasılsın?neler yapıyorsun? nazar boncuklu hedıye hakkında karar verebıldın mı?

canım inanılmaz yoğunum sakın kızma bana lütfen suprensesiyim ya havada sıcak olunca yoğun oluyorum anlayacan bilmiyorum canım karar veremedim ya

Back