• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trabzon///61

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günübirlik mi gelcen sen ?
kalıcaksan gezerdik yerimseniben yakınsın sen bana valilikteydin sende . . .
vaktin olursa kaçırırım seni bi yerlere . . .
timde gelir belkim . . .​

bilmiyorumki canım yaaa annemlerde orda olur heralde ama ctesiden gelirim sanırım hiç bilemiyorum yani gerçi erkek arkadaşımdan ayrıldık gene onsuz gelicem için sorun yok haberleşiriz ama tmyy geleceğini sanmıyorum kızın nişanı var aaa

bilmiyorumki canım yaaa annemlerde orda olur heralde ama ctesiden gelirim sanırım hiç bilemiyorum yani gerçi erkek arkadaşımdan ayrıldık gene onsuz gelicem için sorun yok haberleşiriz ama tmyy geleceğini sanmıyorum kızın nişanı var aaa
kıs ben nişan günü kaçalım demiyorum ki . . .
ayarlarız bi gün o günüsü kaçarız . . . kaydirigubbakcemile3

kıs nie ayrıldınız ? :çok üzgünüm:

gelmeye çalışacağım prensesim yaaaa o kadar yakın ki bana işimede evimede . . .
bi görmek tebrilk etmek isterim . . .

ayrıntıları geçer zaten tim saatiydi fln inşAllah akşam olur o zaman iş çıkışı olur çok kalırım . . .

akşamdan değil yaaa:1no2: son günlere kaldığımız için bulamadık. fındığada rastlamasın istedik. saat 4de başlıycak 7ye kadar. bide haftaiçi. 27 temmuz.offff offffff

akşamdan değil yaaa:1no2: son günlere kaldığımız için bulamadık. fındığada rastlamasın istedik. saat 4de başlıycak 7ye kadar. bide haftaiçi. 27 temmuz.offff offffff

hmm çalışıyorum ben o vakitlerde . . .
doğru demişsin hem hafta içi hem mesai saati . . . :çok üzgünüm:

aayyy suprensesi seni bırakıp giden birisi için ölmek istiyorum lafı ne ya.bir erkek aslaaa değmeeeeeeeezz üzülmeye değmeeeeeezzzz yaa.tecrübe konuşuyo.yerimseniben

Son düzenleme:

nooluyo prenses annatsana yardımcı olmaya çalışalım . . .

öle haber özetleri gibi tek cümle tek cümle . . .

sabuncum anlatmaya halim yok :(:gitme:ya sen gelecekmisin bu duırumda tmmy nin nişanına

uy şimdi gördüm bunu üzülme canım ya
hayırlısı olsun hakkın da :teselli:

tşk ederim canım benim sağol

Sabun =)

--------------------------------------------------------------------------------

Alıntı:
suprensesi kullanıcısından alıntı
sabuncum anlatmaya halim yok :(ya sen gelecekmisin bu duırumda tmmy nin nişanına

yok cicim ya ne saati ne zamanı bana uymuyor . . .
çok istedim lakin ama malesef uymadı . . .
çalışıyorum . . .

izin alamazmısın canım sen kaçta çıkıyorsun

Back