• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trabzon///61

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ramazan10021.jpg

slm güzel memleketimin güzel insanları yeniden slm
suprensesi çok sevindim buraya geleceğinize
ben uzun zaman giremedim foruma alsilikler bırakmadı malum bildiğiniz üzere hamileyim düşük
tehlikesi yaşadım ardından pc çöktü şimdide gribim hamilelikte aksilikler hep benden yana sonumuz hayırlı olue inşallah neyse canlarım imkan buldukça girmeye çalışacağım nete hepinizi forumu çok özlemişim bu arada herkese hayırlı ramazanlar... öpüyorum hepinizi görüşmek üzere hoşckalın

slm güzel memleketimin güzel insanları yeniden slm
suprensesi çok sevindim buraya geleceğinize
ben uzun zaman giremedim foruma alsilikler bırakmadı malum bildiğiniz üzere hamileyim düşük
tehlikesi yaşadım ardından pc çöktü şimdide gribim hamilelikte aksilikler hep benden yana sonumuz hayırlı olue inşallah neyse canlarım imkan buldukça girmeye çalışacağım nete hepinizi forumu çok özlemişim bu arada herkese hayırlı ramazanlar... öpüyorum hepinizi görüşmek üzere hoşckalın

canım biz nazara geldik zaten,bir buluştuk ondan sonra bir araya geleiyoruz malum tmmycimde taze nişanlı,benim iş yerimde acayip sorunlar var,deliboncuk neden girmiyor bilmiyorum arayıp ifadesini alacam,deniz de girmiyor bilmiyorum artıkın..allah bebekona hayırlı uzun ömürler versin

slm uzun zamandır girememiştim.artık trabzonlu olduk evi taşıdık yerleştik.trabzon insanlarının iyiliğini hiç unutamıycaz saolsunlar çok yardımcı oldular.suprensesi senin adına çok sevindim memleketine dönüyorsun yani:))tmyy'cim nişanın hayırlı olsun allah tamamına erdirsin bir ömür mutlu olursun inş.

canlarım merhaba...
kusura bakmayın bızım nette kopukluk bir gelenek oldu artık.bı ıkı gundur yoktu net.bı kaç gun öncede koydeydım dersler sınavlar felan nete düzgün gıremedım yanı.trazona yerleşen arkadasımız hosgeldın tekrar.

slm uzun zamandır girememiştim.artık trabzonlu olduk evi taşıdık yerleştik.trabzon insanlarının iyiliğini hiç unutamıycaz saolsunlar çok yardımcı oldular.suprensesi senin adına çok sevindim memleketine dönüyorsun yani:))tmyy'cim nişanın hayırlı olsun allah tamamına erdirsin bir ömür mutlu olursun inş.

nerde evde tuttunuz canım ya nasıl beğendinizmi ben merak etmiştim seni bir ara bakmıştım bulamamıştım seni kkda nikini şaşırmışım demek hatta konya sayfasında sordmuştum neyse hoşgeldin artık buluşma olursa katılırsın demi

deliboncukcum nerdesin yok yok sen unuttun bizi

günaydın kızlar hepinize hayırlı ramazanlar bir türlü karşılaşıp memleketimin güzel insanlarıyla sohbet etmek mümkün olmadı

nerde evde tuttunuz canım ya nasıl beğendinizmi ben merak etmiştim seni bir ara bakmıştım bulamamıştım seni kkda nikini şaşırmışım demek hatta konya sayfasında sordmuştum neyse hoşgeldin artık buluşma olursa katılırsın

aydınlıkevlerden tutuk evi canım.ev sıfır bina allah gönlümüze göre verdi.çok beğendik.saol merak ettiğin için:)))inş kısmet olur görüşürüz tabi neden olmasın.vereliniortak

trabzonda oturmasamda anne babba olflu olaraktan selam trabzon guzellerı:))

günaydın kızlar hepinize hayırlı ramazanlar bir türlü karşılaşıp memleketimin güzel insanlarıyla sohbet etmek mümkün olmadı

evet canım ya denk gelemiyoruz nedense neyse en azından slmını sevgilerini alıyoruz,taa samsuna kadar memleket havası alıyorum ben

trabzonda oturmasamda anne babba olflu olaraktan selam trabzon guzellerı:))

biri benden mi bahsettizemuszemus,hoşgeldin canıma.s.

günaydın güzel memleketimin güzel insanları şöyle karşılaşsakta çatır çatır sohbet etsek ama kısmet değil geliba ama yinede burda sizinle bir şekilde paylaşımda bulunmakta güzel inşallah bir gün tanışırız

nerde evde tuttunuz canım ya nasıl beğendinizmi ben merak etmiştim seni bir ara bakmıştım bulamamıştım seni kkda nikini şaşırmışım demek hatta konya sayfasında sordmuştum neyse hoşgeldin artık buluşma olursa katılırsın

aydınlıkevlerden tutuk evi canım.ev sıfır bina allah gönlümüze göre verdi.çok beğendik.saol merak ettiğin için:)))inş kısmet olur görüşürüz tabi neden olmasın.vereliniortak

yehhuuu çok sevindim yaaaaa.
hayırlı uğurlu olsun. nezaman geliyonuz. yardıma gelelim temizliğie.

hayırlı olsun canım. trabzonla ilgili herşeyi bize sorabilirsin. elimden geldiğince yardım ederim.
çok teşekkür ederim bu arada.

Back
X