- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
- Konu Sahibi EU2
- #1.181
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm güzel memleketimin güzel insanları yeniden slm
suprensesi çok sevindim buraya geleceğinize
ben uzun zaman giremedim foruma alsilikler bırakmadı malum bildiğiniz üzere hamileyim düşük
tehlikesi yaşadım ardından pc çöktü şimdide gribim hamilelikte aksilikler hep benden yana sonumuz hayırlı olue inşallah neyse canlarım imkan buldukça girmeye çalışacağım nete hepinizi forumu çok özlemişim bu arada herkese hayırlı ramazanlar... öpüyorum hepinizi görüşmek üzere hoşckalın
slm uzun zamandır girememiştim.artık trabzonlu olduk evi taşıdık yerleştik.trabzon insanlarının iyiliğini hiç unutamıycaz saolsunlar çok yardımcı oldular.suprensesi senin adına çok sevindim memleketine dönüyorsun yani:))tmyy'cim nişanın hayırlı olsun allah tamamına erdirsin bir ömür mutlu olursun inş.
nerde evde tuttunuz canım ya nasıl beğendinizmi ben merak etmiştim seni bir ara bakmıştım bulamamıştım seni kkda nikini şaşırmışım demek hatta konya sayfasında sordmuştum neyse hoşgeldin artık buluşma olursa katılırsın
aydınlıkevlerden tutuk evi canım.ev sıfır bina allah gönlümüze göre verdi.çok beğendik.saol merak ettiğin için:)))inş kısmet olur görüşürüz tabi neden olmasın.vereliniortak
günaydın kızlar hepinize hayırlı ramazanlar bir türlü karşılaşıp memleketimin güzel insanlarıyla sohbet etmek mümkün olmadı
trabzonda oturmasamda anne babba olflu olaraktan selam trabzon guzellerı:))
h.b cnm sen hala mavı rujdamısn modası gecmedımı hemşom))
beni daha seksi gösterdiğini söylüyorlarda..zemuszemus
ramazan bıle yaramamıs sana hala aynı kıs:))
oyuna gırımıyosun yıne kapısak orda hemşi:)
nerde evde tuttunuz canım ya nasıl beğendinizmi ben merak etmiştim seni bir ara bakmıştım bulamamıştım seni kkda nikini şaşırmışım demek hatta konya sayfasında sordmuştum neyse hoşgeldin artık buluşma olursa katılırsın
aydınlıkevlerden tutuk evi canım.ev sıfır bina allah gönlümüze göre verdi.çok beğendik.saol merak ettiğin için:)))inş kısmet olur görüşürüz tabi neden olmasın.vereliniortak
yehhuuu çok sevindim yaaaaa.
hayırlı uğurlu olsun. nezaman geliyonuz. yardıma gelelim temizliğie.
slm uzun zamandır girememiştim.artık trabzonlu olduk evi taşıdık yerleştik.trabzon insanlarının iyiliğini hiç unutamıycaz saolsunlar çok yardımcı oldular.suprensesi senin adına çok sevindim memleketine dönüyorsun yani:))tmyy'cim nişanın hayırlı olsun allah tamamına erdirsin bir ömür mutlu olursun inş.
hayırlı olsun canım. trabzonla ilgili herşeyi bize sorabilirsin. elimden geldiğince yardım ederim.
çok teşekkür ederim bu arada.
yehhuuu çok sevindim yaaaaa.
hayırlı uğurlu olsun. nezaman geliyonuz. yardıma gelelim temizliğie.
hayırlı olsun canım. trabzonla ilgili herşeyi bize sorabilirsin. elimden geldiğince yardım ederim.
çok teşekkür ederim bu arada.
canım sen yanlış anladın taşınan ben değilim terazi70