Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- Konu Sahibi EU2
- #1.083
Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun!
- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
- Konu Sahibi EU2
- #1.084
- Konu Sahibi EU2
- #1.085
canlarım kandiliniz mübarek olsun... öpüyorum hepinizia.s.
- Konu Sahibi EU2
- #1.086
trabzonda bildiğiniz gvenilir iğneli epilasyon yapan yer var mı
- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
- Konu Sahibi EU2
- #1.087
canlarım kandiliniz mübarek olsun... öpüyorum hepinizia.s.
bizde seni öpüyoruz bebişli hatun ....zemuszemus
papatya-papatya canım ben yardımcı olamayacağım sana o konuda benim bilgim yok canım
- Konu Sahibi EU2
- #1.088
hemşolarım dikkat dikkat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
27 temmuz 16:00-19:00 arası nişanım var. molozda itfaiyenin yanında dumanoğlu restoran var. orda olcak. herkes davetlidir.
gerçi biraz erken haber verdim ama olsun dayanamadım. nişana yakın yine duyuracam.
27 temmuz 16:00-19:00 arası nişanım var. molozda itfaiyenin yanında dumanoğlu restoran var. orda olcak. herkes davetlidir.
gerçi biraz erken haber verdim ama olsun dayanamadım. nişana yakın yine duyuracam.
- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
- Konu Sahibi EU2
- #1.089
hele şükür burda bizimle bişeyini paylaştığını gördüm ya kızım ya neden böle yapıyon link versene buraya tesadüfen görmesek hiç görmeyeceğiz,ben olsam bilboardlara kadar ilan veririm nişanlandım , sözlendim felan diye...kaydirigubbakcemile3
gelmeye çalışacam canım elimden geleni yapacam gelmek için,erkek arkadaşımla geliriz belki biz barıştıkta yeni bir kıskançlık krizi çıkana kadar beraberiz ,beni zaten akıllısı bulmazki beni kaydirigubbakcemile3
- Konu Sahibi EU2
- #1.090
hele şükür burda bizimle bişeyini paylaştığını gördüm ya kızım ya neden böle yapıyon link versene buraya tesadüfen görmesek hiç görmeyeceğiz,ben olsam bilboardlara kadar ilan veririm nişanlandım , sözlendim felan diye...kaydirigubbakcemile3
gelmeye çalışacam canım elimden geleni yapacam gelmek için,erkek arkadaşımla geliriz belki biz barıştıkta yeni bir kıskançlık krizi çıkana kadar beraberiz ,beni zaten akıllısı bulmazki beni kaydirigubbakcemile3
tmm cnm zaten nişana yakın yine duyurcam. sizde kavga etmeyin bakayım. nişanımda dans edeceniizzz.
- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
- Konu Sahibi EU2
- #1.091
tmm cnm zaten nişana yakın yine duyurcam. sizde kavga etmeyin bakayım. nişanımda dans edeceniizzz.
canım ya bütün suç onun ayy gelemem ben öyle sıkıntıya nerdesin kimlesin ne giyindin erkek varmı olduğun yerde sana ne kadar yakın....bide yok burda şimdi izmirde 20 gün sonra gelecek zehir etti bana yazı pazar günü denize gitmek için izi verdi bide zırzır arıyor onun tel.larına bakmaktan denizden bişey anlamadımkimafoldumben
- Konu Sahibi EU2
- #1.092
canım ya bütün suç onun ayy gelemem ben öyle sıkıntıya nerdesin kimlesin ne giyindin erkek varmı olduğun yerde sana ne kadar yakın....bide yok burda şimdi izmirde 20 gün sonra gelecek zehir etti bana yazı pazar günü denize gitmek için izi verdi bide zırzır arıyor onun tel.larına bakmaktan denizden bişey anlamadımkimafoldumben
öylede çekilmez gerçekten baştan ağırlığını koyacaktın tatlım bu gibi konularda erkeklere yüz verdinmi astarını istiyolar.
- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
- Konu Sahibi EU2
- #1.093
öylede çekilmez gerçekten baştan ağırlığını koyacaktın tatlım bu gibi konularda erkeklere yüz verdinmi astarını istiyolar.
öylede işte güvenmiyor bana benimde hatalarım oldu baştan şimdi ağzımla kuş tutsam olmuyor,ayy bugğn trabzondan arkadaşım geldi trabzonda görev yapıyordu tayini mardine çıktı burdan geçerken uğradı yemek yedik işyerinden aldı beni gelirken bide yüzsüzlük yaptım mısır ekmeği istedim ondan kaydirigubbakcemile3burdaki fırınlarda güzel yapamıyorlar,gerçi kiloda yapıyor mısır ekmeği ama
- Konu Sahibi EU2
- #1.094
öylede işte güvenmiyor bana benimde hatalarım oldu baştan şimdi ağzımla kuş tutsam olmuyor,ayy bugğn trabzondan arkadaşım geldi trabzonda görev yapıyordu tayini mardine çıktı burdan geçerken uğradı yemek yedik işyerinden aldı beni gelirken bide yüzsüzlük yaptım mısır ekmeği istedim ondan kaydirigubbakcemile3burdaki fırınlarda güzel yapamıyorlar,gerçi kiloda yapıyor mısır ekmeği ama
abowwww mısır ekmeği kilomu yapıo.:1shok:
bende güya diyet yaparken yoğurda doğrardım mısır ekmeği yerdim onu açlığımı bastırsın diye:)))
kilo alıyomuşum haberim yok:)
ama yoğurtlada ne güzel yenir mısır ekmeği dimi.
- Konu Sahibi EU2
- #1.095
mısır ekmeği çektürdünüz canumu :gitme:
- Konu Sahibi EU2
- #1.096
mısır ekmeği çektürdünüz canumu :gitme:
oyyy datlum kıyamam. valla benimde çekti.
- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
- Konu Sahibi EU2
- #1.097
abowwww mısır ekmeği kilomu yapıo.:1shok:
bende güya diyet yaparken yoğurda doğrardım mısır ekmeği yerdim onu açlığımı bastırsın diye:)))
kilo alıyomuşum haberim yok:)
ama yoğurtlada ne güzel yenir mısır ekmeği dimi.
ayy kız delimisin bilmiyon mu ben bir ay mısır ekmeğini kestim göbek denen bişey kalmadı aaaa kaydirigubbakcemile3 normal ekmekten daha çok kalori var
aaayyy şimdi ne yiyom bilin bakalım dünde teyzemler geldi trabzondan hergün biri geliyor demi kaydirigubbakcemile3akçabat helvası olurya ondan getirmiş bana bide biz tırnaklı deriz sizdemi öyle diyonuz tmmycim lavaş olurya arasına sardım yiyom işyerinde miss gibi uyuz müdüre verdim yemedi kaydirigubbakcemile3zıkkımın kökünü yesin,eşşek ne anlar hoşafın tadından sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3suç bendeki veriyorum
- Konu Sahibi EU2
- #1.098
ayy kız delimisin bilmiyon mu ben bir ay mısır ekmeğini kestim göbek denen bişey kalmadı aaaa kaydirigubbakcemile3 normal ekmekten daha çok kalori var
aaayyy şimdi ne yiyom bilin bakalım dünde teyzemler geldi trabzondan hergün biri geliyor demi kaydirigubbakcemile3akçabat helvası olurya ondan getirmiş bana bide biz tırnaklı deriz sizdemi öyle diyonuz tmmycim lavaş olurya arasına sardım yiyom işyerinde miss gibi uyuz müdüre verdim yemedi kaydirigubbakcemile3zıkkımın kökünü yesin,eşşek ne anlar hoşafın tadından sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3suç bendeki veriyorum
evet bizde tırnaklı deriz.
amaaaan ona vereceğine kendin ye.
afiyet olsun ağzımın suyunu akıttın yine.
bigün mısır ekmeği bigün helva tırnaklı. ohhhhhh maşallahcokacimcoookcokacimcoook
- Konu Sahibi EU2
- #1.100
Bende gelsem mi su prensesim ne dersin kısmet çıkar belkim ne bilim . . .
kaydirigubbakcemile3:1ninca:kaydirigubbakcemile3