- 4 Şubat 2009
- 1.144
- 64
- 158
- Konu Sahibi EU2
-
slm hanımlar bende trabzonluyum ve oturuyorum.kk formunu takip ediyorum ama pek konluara yazmıyorum.bende aydınlıkevlerde oturuyorum
sevgili suprensesi aynen dediğin gibi oturuyorumkaydirigubbakcemile3
yüksek okul mezunuyum bu ara ehlıyet sınavına hazırlanıyorum başka yaptığım bişi yok kk formu takıp etmeye çalışıyorum
afyon karahısar suhut myo işletme mezunuyum canım.4 haftalıktı benım gıttığım kurs ıste 18 nısanda sınav var gecersem dıreksıyon derslerıne başlıcam inşallah.alıp cüzdana koyucam babamdan arabayı kacırabılırsem arabayla gelıcme buluşmaya
benimki 3 ay sürecek ben istedim canım böyle olmasını bilmiyorum bişey,o aradada pratik felan yaparım demi ama
şuhutta ne işin vardı kız nefret ederim afyonlulardan afyon isminde bile irkiliyorum kanım donuyor yüreğim canım acıyor
neden ballim ya benım orda cok ıyı arkadaşlarım vardıayrıca aılelerıde enı kızları gıbı benımsedı ama gel gör ki okuduğum yer için aynısını söyleyemıycem herkes bir değil tabı cok kötülerinide gördüm senın nasıl bı anın var afyon hakkında
canım neden ama diğer illerdeki topikleri görmüyormusun herkes nasıl birlik içinde felan bizim neyimiz eksik bizde varız dememiz gerekir
ee kızlar buluşma düzenliyormusunuz
düzenlicez tabiki canım ama bensiz olmaz lütfen yaaa en kısa sürede gelcem izin işimi ayarlayayım teyzemde taşınıyor söğütlüdeki tokileri bilirsiniz oraya taşınsın bende iznimi alaym gelcez süper olacakhihoyyyt
kızlar ben geldim nasılsınız bakalım hihoyyyt dicektimki baktım topikte kimse yok:a015: karşılaşamıyoruz daha.. bu arada başkaya canım hoşgeldin a.s.
cancazlarım hoşgeldınız
suprensesi canım senınle afyon maceranı konuşmak isterim ballim.
ben sürmene merkezde oturuyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?