canım hiç gitmedim özel karadeniz hastanesine bende 6ay önce oğum yaptım
tüm kontrollerimi doğum hastanesinde yaptırdım dışarıda doktorun özel yerine gittim tahlili falan hastanede yaptırdım doğumumuda doğum hastanesinde yaptım memnunda kaldım
vay yakaladım seni:jeyyar: yürü bakayım çabukkaydirigubbakcemile
Ben ben Sürmene Köprübaşı ama İstanbulda yaşıyorumbende trabzon sürmeneliyim.. nickimden anlaşıldığı üzere.. sesimi duyan biri yada birileri var mı haşimdi ... uyku tutmadı beni de
benim annem akçaabatlı babam arsinli orda yaşamıyoruz ama fırsat buldukça gidiyoruz
kız suprensesi sen çok güzel akçaabat köftesi de yaparsın şimdi ...cokacimcoook..aaa sabah sabah
nerden geldi aklıma ...
kız sus unuttunmu rejimdeyiz :1no2:kötü şeyleri (köfte gibi ) telaffuz etmeyelim ama aaadelikafadulden
canım ben samsunda oturuyorum babamın işi dolayısıyla ama annem akçaabatlı babam arsinli merkezdede evimiz var,sürekli gidiyoruz geçen hafta annemler ordaydı 2 hafta sonrada ben gidecem malum büyüklerimiz yakınlarımız felan orda hep;sen neresindensin
akçabatlı demek biz mersin köyündeniz canım sen,nerde okuyorsun
hmm mersin akçaabatın çıkışında nerdeyse, annemlerin köyüde girişinde. derecik köyü.
ben aöf işletme okuyorum. ama daha öncedende söğütlüde fatih eğitim (tmyo) tekstil okumuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?