tozlu giyim

20 liraya çok güzel bişey gördüm ama korkuyorum hayal kırıklığı olur diye :KK70:

Bu arada elbise almadım burda hırka fln aldım onların kalitesi çok güzeldi. tabi elbiseye bişey diyemiycem

HİÇ TAVSİYE ETMEM ÇOK KALİTESİZ ÜRÜNLERİ, ALDIĞIN ÜRÜNDEN MEMNUN KALMAZ GÖNDERİRSEN KARGO ÜCRETİNİ KESİYORLAR. ONLİNE ALIŞVERİŞTE DÜŞÜNEBİLECEĞİM EN SON SİTE BİLE OLAMAZ.

Kesinlikle. Ürün kalitesine birşey diyemem ama ürünün kargo ücreti iade etsek bile bize kalıyor bence çok saçma. Sonuçta denemeden alıyoruz evde deneyip beğenmediğim ürünün kargo ücretini neden ödeyeyim ki? Ben de pek tavsiye etmem tozlu.com u.

6 adek kazak triko aldım, Ürünlerin fiyatları oldukça uygun evet ancak çok kaliteli ürünler beklemeyin, Orta halli.. Ancak bazen kaliteli markalarda aldığım kazakların bile ağzı burnu kayıp tüyleniyor.. üstelik üç katı fiyatına.. ben fiyatına göre memnun kaldım ürünlerden. Aldığım kazakların ikisi biraz saldı kendini daha tüylenme fln olmadı .. kargo hızlı müşteri hizmetleri de iyi bu yüzden deneyebilirsiniz. Yüksek beklentiniz olmamak kaydıyla

Merhaba kızlaar :)
Tozlu giyimden alışveriş yapan varmı memnun musunuz
Kargo ücreti ne kadar bilen var mı? Bir de gösterilen ürünle gelen aynı mı yani orda gördüğümz gibi mi

tozlu giyim ilk açıldığından beri alışveriş yaparım
genelde memnun kaldım aldıklarımdan
bazı ürünlerde %100 pamuk yazdığı halde polyester olabiliyor
eğer iri yada uzun boyluysan standart bedenlerde küçük gelebiliyor
100 lira altı alışverişlerde kargo 4.95 olarak biliyorum
indirimli ürünleri çok düşeş oluyor

Merhaba kızlaar :)
Tozlu giyimden alışveriş yapan varmı memnun musunuz
Kargo ücreti ne kadar bilen var mı? Bir de gösterilen ürünle gelen aynı mı yani orda gördüğümz gibi mi
yaptım ehh fena değil malları

ben 2 kez tozludan alışveriş yaptım. birinde 50 liralık diğerinde 70 liralık ürün aldım ve toplamda 15 parça falan. tayt, kazak, tişört, hırka ve şort çeşitlerinden aldım. tam olarak söyleyebilirim ki resimdekinden biraz daha ince geliyor kumaşları. fotoğraf çekerken nasıl bir ayarlama yapıyorlar bilmiyorum, mankenin içi görünmüyor diye siz de görünmez sanıyorsunuz ama ürün bir geliyor sanki tül. iç çamaşırınız belli ediyorlar. bu anlamda kışlık kıyafetleri iyi çünkü içiniz görünmesin diye atlet giyince mis gibi sıcacık oluyor. ama şort, tişört ve tayt için yapılacak bir şey yok. kaliteli olmasa da çok çeşit kıyafetim olsun diyorsanız alın. ben mesela evde güzel giyinmeyi seviyorum ve tozludan aldıklarımın çoğunu evde giyiyorum. bakınca evde her şey yolunda görünüyor ama sokağa çıkınca içiniz gözüküyor. bir de tavsiyem giydiğinizde terleyeceğinizi düşündüğünüz kıyafetleri alırken polyester olmamasına dikkat edin. polyester hiç ter kokmayan insanı bile pastırma yemiş gibi kokutuyor.

X