Tövbe Estağfirullah! Ne Oluyor Bana :)

ilk görüşte aşka inanırım ben de öyle aşık oldum :) hadi hayırlısı

Okurken gözlerim kanadı
Okurken şoka girdim

Kızlaaaarrrrrr

Dün çok süper bir gün geçirdik. Haftasonu okulda işim vardı 11-1 arası okulda olacaktım 1.30 gibi buluşuruz demiştik. 11'de okula gelmiş yolda sıçan gibi ıslanmış yazık süpriz yapacağım diye. Kaç saat bekledi bir de. Sonra çıktık, önce biraz yürüdük, bir kaç tarihi yere girdik çıktık sonra bir yerlerde oturduk filan. Tüm gün gezdik konuştuk. Harika bir gündü

En son eve bıraktı beni. Arkasından upuzuuuunnnn bir mesaj atarak sabahtan akşama yaptığımız herşey için tek tek tek teşekkür etti.

Arkadaş gibi takılıyorum ben aslında mümkün olduğunca işi romantizme çevirmemeye çalışıyorum ama arada bakışlarını yakalıyorum hemen konuyu değiştiriyorum filan. O da bulduğu her fırsatta ufaktan niyetini belli ediyor aslında. Ayy çok heyecanlı Aşık gibi değilim aslında ama böyle acayip bir huzur var içimde sanki böyle aslında onu bekliyormuşum da geldi bir rahat buldum gibi. Kalbim güm güm atmıyor ne bileyim heyecandan elim ayağıma dolaşmıyor ama onu görünce ya da düşününce salak salak gülüyorum böyle, keyfim yerine geliyor.

Dün akşam ilk tanıştığımız anla ilgili konuştuk. Ben pek bişey söylemedim sadece hani çok tanıdık gibiydi yüzün filan dedim. O beni ilk gördüğü anda bir anda çok şaşırdığını sanki yıllardır aslında tanışıyormuşuz da orada denk gelmişiz gibi hissettiğini söyledi. Hatta beni ilk gördüğünde ben imza atıyormuşum listeye. İmzamı atıp sınıfa geçmiştim, bu benim arkamdan bir anda fırlamış yerinden kim olduğumu bile bilmiyormuş. Orada sıraları filan devirmiş o heyecanla Benim onun sınıfında olduğumu görünce bir tuhaf olmuş filan. Baya bişeyler anlattı..

Yaa ne oluyor ya

Aayyy

Bu da Kadınlar Kulübü'nde yaptığım en aşk dolu yorumdur

Hikâye güzel ilerliyor; umarım mutlulukla sonuçlanır

Maşallah maşallah mutlu ol hep güzel şeyler anlat imrendim bende. İki küçük çocukla bırak romantizmi havalar kapalı diye dışarı bile çıkamıyoruz

Aşık değilim, kalbim çarpmıyor falan yazmışsın. =(
Tüh diyorum o zaman. Sen de onun kadar heyecanlı ol isterdim. O zaman güzel bir aşk hikayesi başlayabilirdi.
Kalp çarpıntısı olmayınca olmuyor.
Defalarca yaşadım.
Belli ki onun ilgisinden vs. etkilenme halindesin şu an. =/
Sonradan sevme durumun olur belki ama zor gibi. En azından öylesine vakit geçir bakalım şimdilik.

yok öyle beni yanında tutabilecek bir ilgisi yok şu an ama kendimi onunla çok rahat hissediyorum. gördüğüm ilk andan beri. bence onun da kalbi deli gibi atmıyor, hoşlandığını düşünüyorum :)

harika maşallah.inşallah güzel bir ilişkiniz olur aşkınız heyecanız hiç bitmez.özlemişiz böyle güzellikleri hep dert hep tasa okuya okuya.çok hoşuma gitti çok güzel

nasip gelince ,insanın dili bağlanırmış,hayır diyemezmiş :) kısmet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…