Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlaaar bana bir haller oldu :)
Bugün açıköğretim sınavlarında salon başkanı olarak görev yaptım. Benimle birlikte iki tane de gözetmen vardı. Gözetmenlerden biri sabah hemen benden sonra sınıfa geldi. Çocuğu görünce bir anda sanki yıllardır tanıyormuşum gibi oldum. Öyle yakışıklı filan biri değil ama inanılmz farklı birşey hissettim bir anda.
Sabah oturumu bittikten sonra ben, o ve diğer göztmen okulun çıkış kapısına doğru gittik. Diğer hoca bize veda edip yürüdü. O da isterseniz diğer sınava kadar oturalım çay kahve içeriz dedi. Eve gidecektim aslında hayır diyemedim. Bir yere oturduk bir muhabbete başladık inanın 4 saat hiç durmadan güldük eğlendk muhabbet ettik. Hatta bir de üstüne sınava geç kaldık şapşallık yapıp. Sınav sırasında sürekli yanımda durdu birşeyler konuştuk, bana çok yardımcı oldu. Sürekli etrafımda döndü durdu.
Sınav çıkışında ben namaza gidecektim brlikte gittik evi yakın olmasına rağmen benimle geldi biraz daha vakit geçirdik. Muhabbet ederken ortak alanla ilgili bir konu olmuştu. Ayrılırken telefon numaramı istedi. Kısacık mesajlaştık ardından öyle kaldı.
Çocuktan ayrıldığımdan beri içim bir tuhaf böyle anlatamıyorum. Elim sürekli telefonda arar mı yazar mı filan diye. Bir değişik şeyler oluyor.. İlk defa... Ya siz ilk görüşte aşka inanır mısınız? Bu öyle birşey mi? Hani öyle ilgi çekici filan biri değil ama bir anda anlayamadım ne olduğunu.
Kızlar evlilik filan deyip beni gaza getirmeyin durun yahu
Yalnız bugün birşeyler ypalım müsait olduğunda içerikli bir mesajlaşma oldu
Eee ne oldu, bir şey yapacak mısınız? Ne dedi ne dedi
Sinema dedik ama hic de guzel bir film yok. Havada kaldi. Önerilere açığım aslinda bana atti cunku topu birsey yapma konusunda :)
Yanlış okumadıysam namaz kılıyormuşsun Allah kabuletsin kardeşim ama sana yalvarıyorum. Konuşma o kişiyle. Neden diceksin. Namaz kılan bir kardeşimsin. Ahiretini yakmanı istemem. Dinimizce haramdır sevgili. Ve sende şeytana uyup haram işleme. El ele tutuşucaksın gayri meşru ilerisi olmayan bir muhabbete giriceksiniz. Ve gayri meşru muhabbetin ahirette merhametsiz azabı var. Ailenin uygun bulduğu ve seninde onayladgn bir evlilik yapacagin gune kadar beklemeni ve dünyevi zevkler icin hic bir erkekle sevgili olmamani oneririm. Ahiretimizi dusunelim. İslam cercevesindeki evlilikte. Ailen senin istedgin kisilikte birini bulur ve yaninizda bir akrabanizla o kisiyle 3 gun bulusupherseyi knusma helaldir. Buda biz muslumanlara yakisandir. Digeri haramdir. Faniye duyulan aşk ta hem aci verir hemde seytandandir. Aşk sonsuza Allaha verildiginde hakiki sahibini bulmus olur ve hic aci cektirmez. Arsızlıga cesaret, zinaya aşk dediler. İşte bir neslin ahlakini boyle yediler. Necip Fazıl
Sinema dedik ama hic de guzel bir film yok. Havada kaldi. Önerilere açığım aslinda bana atti cunku topu birsey yapma konusunda :)
AayyyKızlaaaarrrrrr
Dün çok süper bir gün geçirdik. Haftasonu okulda işim vardı 11-1 arası okulda olacaktım 1.30 gibi buluşuruz demiştik. 11'de okula gelmiş yolda sıçan gibi ıslanmış yazık süpriz yapacağım diye. Kaç saat bekledi bir de. Sonra çıktık, önce biraz yürüdük, bir kaç tarihi yere girdik çıktık sonra bir yerlerde oturduk filan. Tüm gün gezdik konuştuk. Harika bir gündü
En son eve bıraktı beni. Arkasından upuzuuuunnnn bir mesaj atarak sabahtan akşama yaptığımız herşey için tek tek tek teşekkür etti.
Arkadaş gibi takılıyorum ben aslında mümkün olduğunca işi romantizme çevirmemeye çalışıyorum ama arada bakışlarını yakalıyorum hemen konuyu değiştiriyorum filan. O da bulduğu her fırsatta ufaktan niyetini belli ediyor aslında. Ayy çok heyecanlı Aşık gibi değilim aslında ama böyle acayip bir huzur var içimde sanki böyle aslında onu bekliyormuşum da geldi bir rahat buldum gibi. Kalbim güm güm atmıyor ne bileyim heyecandan elim ayağıma dolaşmıyor ama onu görünce ya da düşününce salak salak gülüyorum böyle, keyfim yerine geliyor.
Dün akşam ilk tanıştığımız anla ilgili konuştuk. Ben pek bişey söylemedim sadece hani çok tanıdık gibiydi yüzün filan dedim. O beni ilk gördüğü anda bir anda çok şaşırdığını sanki yıllardır aslında tanışıyormuşuz da orada denk gelmişiz gibi hissettiğini söyledi. Hatta beni ilk gördüğünde ben imza atıyormuşum listeye. İmzamı atıp sınıfa geçmiştim, bu benim arkamdan bir anda fırlamış yerinden kim olduğumu bile bilmiyormuş. Orada sıraları filan devirmiş o heyecanla Benim onun sınıfında olduğumu görünce bir tuhaf olmuş filan. Baya bişeyler anlattı..
Yaa ne oluyor ya
Aşık değilim, kalbim çarpmıyor falan yazmışsın. =(
Tüh diyorum o zaman. Sen de onun kadar heyecanlı ol isterdim. O zaman güzel bir aşk hikayesi başlayabilirdi.
Kalp çarpıntısı olmayınca olmuyor.
Defalarca yaşadım.
Belli ki onun ilgisinden vs. etkilenme halindesin şu an. =/
Sonradan sevme durumun olur belki ama zor gibi. En azından öylesine vakit geçir bakalım şimdilik.