Total vibes ve stepper deneyimim...

Slm yazdıklarınızı merakla okuyorum. Ben özellikle kas güçlendirmeyle ilgileniyorum. Acaba ne gibi bir öneriniz olur salon çok sıkıyo çalışırken de zor oluyor.
Total Vibes hacim arttırmak için uygun mudur? Bir de neden Power Plate tercih etmediniz, doğru ürünü alıp da başlamak için sabırsızlanıyorum.
İlginize teşekkür ederim:)

Kas güçlendirmek ayrı bir şey, hacim arttırmak çok farklı bir şey, Total vibes veya power plate ile vucut hacmi arttıramazsınız, bu mantıkta çalışan aletler kasları uzatır, şişirmez ki zaten fitness mantığı budur...PowerPlate aletlerinin fiyatları 11.000 euro civarı isterseniz powerplate tercih edebilirsiniz...

ben sitede yeniyim. diğer arkadaşlarında olduğu gibi bnmde merak konum total vibesi nereden aldığın :) birde şu selective nedir merak ettim bilgilendirirsen çok sevinirim

merhabalar kılıçbalığı acaba aleti nerden aldın bende bir süredir araştırıyorum ama tamam bu olur dediğim bir alet bulamadım ben hem sıkılaşmak hemde sırt ve bel ağrım için istiyorum

merhabalar kılıçbalığı acaba aleti nerden aldın bende bir süredir araştırıyorum ama tamam bu olur dediğim bir alet bulamadım ben hem sıkılaşmak hemde sırt ve bel ağrım için istiyorum

Ünlü bir alışveriş sitesinden almıştım canım bulursan memnun kalırsın gibi geliyor ama şu an nereden alabileceğin konusunda hiç bir fikrim yok inan ki...

merhaba kılıçbalığı acaba sitenin adını alabilirmiyim birde araştırırken bunu buldum VIBRO 20000 acaba total vibes mi iyi bumu çok kararsız kaldım senin tecrübenden faydalanmak istiyorum

Aynı şey değil canım, bunun sadece plakaları sallanıyor luzumsuz yani... Sahibinden sitesinden aldım ama satışta yok nerden bulabileceğini bilemiyorum...

Son düzenleme:
ilgine çok teşekkür ederim kılıçbalığı inşallah bulurum bende thop shop ta satılıyormuş ama artık yok kısmet bakalım 18 aylık oğlum var doğum kilom fazla yok ama sarkma var onları da gidermek istiyorum power plate araştırırken buldum total vibesi inşallah bulurum

İnşallah canım, bende çok zor bulmuştum...

Voit VB 2 Power Plate Masaj Aleti birde şimdi bunu buldum total vibesi araştırırken offf çok kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…