-
- Konu Sahibi KilicBaligi
Dün ve bu gün yine total vibes egzersizlerimi yaptım, şaşılacak derecede hızlı kas geliştiriyor (potansiyelim sağlam) daha önce zayıflatma konusunda şüphelerim olduğunu ve ürünün zayıflatmayı sağlayabileceğine inanmadığımı yazmıştım ama ürünü benimle birlikte aynı sürede kullanan kardeşimde 800 gr eksilme oldu bu da demektir ki tahminimden daha fazla kalori yaktırıyor...
Stepper ise pek bana göre bir ürün çıkmadı çok çok sıkılıyorum ama buna rağmen eş zamanlı olarak çalışmaya devam edeceğim bakalım...
Slmyazdıklarınızı merakla okuyorum. Ben özellikle kas güçlendirmeyle ilgileniyorum. Acaba ne gibi bir öneriniz olur salon çok sıkıyo çalışırken de zor oluyor.
Total Vibes hacim arttırmak için uygun mudur? Bir de neden Power Plate tercih etmediniz, doğru ürünü alıp da başlamak için sabırsızlanıyorum.
İlginize teşekkür ederim:)
merhabalar kılıçbalığı acaba aleti nerden aldın bende bir süredir araştırıyorum ama tamam bu olur dediğim bir alet bulamadım ben hem sıkılaşmak hemde sırt ve bel ağrım için istiyorum
ilgine çok teşekkür ederim kılıçbalığı inşallah bulurum bende thop shop ta satılıyormuş ama artık yok kısmet bakalım 18 aylık oğlum var doğum kilom fazla yok ama sarkma var onları da gidermek istiyorum power plate araştırırken buldum total vibesi inşallah bulurum
Voit VB 2 Power Plate Masaj Aleti birde şimdi bunu buldum total vibesi araştırırken offf çok kararsız kaldım
Bu benimki gibi powerplate mantığı ile çalışıyor uygun...
yani total vibes gibi çalışıyor değilmi o zaman Voit VB 2 Power Plate Masaj Aleti ozaman bu ürünü alıyorum çünkü total vibesi bulamadım