- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
amannnnn kafam yaaa nerdeyse evet ya dikey olani tercih edilmesi gerek pardon canimsabit olmasi konusunda ikisini barindiran aletin daha iyi oldugu iddia ediliyor örnek YouTube - Galileo Training - eine Grundübung bu marka zaten anormal pahali daha ucuzlari bu kadar akici olamaz sanirim. o yüzden dikey tirresimli ve yüksek Hz ye sahip bisey bakiyorum.
Dikey canım, frekans 35-50 arası...yani daha evvel söyledim ben profesyonel sporcuyum ve spor salonlarından nefret ederim, benim için hareket önemli yoksa çok sıkılıyorum ve egzersiz yapıyorum gibi gelmiyor ama bu alette öyle olmadı...
canım çok güzel anlatıyosun hevesle okuyoruz senizayıflama kemerleri selülite iyi geliyor yazmışsın bi önceki sayfadaydı sanırım, titreşimli kemerlerden mi bahsediyorsun, bende var ama düzenli kullanmadıgımdan faydasnı göremedim sanırım:93:
İnşallah kazanırsın :)evet canim bunu besik gibi sallananlara örnek olarak vermistim, rahatsiz görünüyor zaten kullanimi sadece titresim cok daha ic aciciebay de gördüm powrx markasi fuarda tanitim amacli ürünlerini zaman zaman acik artirmaya cikarmislar gecen ay baya satilmis 200-300 eu arasi gitmis ve ürünün gercek fiyati 1000 euro üzeri. Iki tane var suan onlari takibe aldim :18:
süper bu eger diger acik artirmayi istedigim fiyata kazanamazsam bundan alirim ozaman. sana hissettiriyorsa beni yerle bir eder
süper bu eger diger acik artirmayi istedigim fiyata kazanamazsam bundan alirim ozaman. sana hissettiriyorsa beni yerle bir eder
Nedir durum açıkarttırmada? haydi al artık ama yaaa hatta görüntülü spor yapalım seninle msnde hahaha
:)) iyi fikir msn . uctu fiyat canim o yüzden biraktim onu devam bakiyorum kararsiz kaldim
Konustugumuz power maxx professional bugün elime ulasti. Ilk izlenimim sanki zayif geldi daha böyle calistiginda orta ayarlara dogru bastan asagi tiz bir titresim bekliyordum sanirim ondan kaynaklaniyor . 19 hiz ayari var 10. derecede hah iste dedim. Birkac egzersiz denedim süresiz kafama göre özellikle üzerinde bacak kirma hareketini.Bacak ve kalcada hissediyorum calismis oldugunu yanma hissi olustu .
simdilik öylesine deneyimim bunlar bakalim . Tavsiye edecegin hareket yada egzersiz süresi varmi canim ?
Zaten ben 9 ile başlamıştım, aşağısı sinek vızıltısı gibi, egzersz süresi olarak her hareketi bu hafta 1 dakika yap tatlım...Eğer ürün ile birlikte çalışma kitapçığı gelmediyse tarayıp sayfaya ekleyeyim istersen daha rahat edersin...Bu arada güle güle kullan 10 gün içinde aradaki farka inanamayacaksın...
Cok tesekkür ederim canim insallah farki farkederimCalisma kitapcigi degilde bir poster geldi 10 tane falan egzersiz gösteriyor. Eger sana zahmet olmazsa cok sevinirim canim
canim ya sagol ama baya ugrastiracak bir is ben posterden ve internetten bakayim biseyler. Bende 3 ay pilates yapmistim, onlardan hareketler ekledim demistin öyle yapayim bende. Yada sen hareketleri yaparken fotografini cektir buraya ekle :))))) nasil fikir ama :)))
süpersin tesekkürlerrr
yaptinmi acaba resimleri canim sana zahmetler :) sey birde 3D calisanlari varmis bunla rhakkinda bilgin varmi ?