- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- Konu Sahibi KilicBaligi
kılıçbalığı sana mesaj atamıyorum ben nasıl ulaşabilirim ki ama sana bi şey soracaktım
Arkadaş listem harici mesaj alımını kapattım tatlım, ekledim şimdi seni...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kılıçbalığı sana mesaj atamıyorum ben nasıl ulaşabilirim ki ama sana bi şey soracaktım
Rica ederim, haydi o zaman sende kullanmaya başla burada beraber paylaşım yapalım :)
merhaba ben istanbulda oturuyorum total vibes aletini nereden aldın ben bulamadım istanbul dışında isen de fark etmez aldığın bayi yada mağazanın telefonunu da versen belki bir yerlere ulaşabilirim biraz da acil acele almam lazım şimdiden teşekkürler.
i
canım ben bayiden almadım onu bir alışveriş sitesinden aldım sana özel mesaj atarım...
evet burayı bende buldum teşekkürler hani sıfır ambalajında garantili varsa diye senden de bilgisini istedim mesaj atmıştım fakat ilgilenen kişi hala mesajıma cevap vermedi bende sabırsızlanıyorum telefon falanda vermemiş.ayy ne zor böyle boş beklemek.
ben de total vibes ı hiç bir yerde bulamadım. sanırım voit inkinden daha ii bu alet. topshop ta kapatmış satışı. nerden bulucam yaaaaa...
Voit ile alakası yok tatlım, voitin tablası sallanıyor, bunlar sabit :) O kadar uzun süre araştırdım ki artık hangisi nedir biliyorum haha
Balık valla nerde ne arasam karşıma çıkıyorsun:) Total vibesı duymuştum birinden LPG yaptırdığım yerde, bir de baktım ki balık almış bile. Malesef topshop satışı durdurmuş açınca alabilirim artık. Hele sen de onay verdiysen gönül rahatlığıyla alabilirim demektir. Bu arada titreşimli kemerlerin selülitler için iyi geldiğini yazmışsın, senin kullandığın bir kemer var mı?
Canım ben topshoptan almadım ünlü bir satış sitesinden almıştım hemde çok ucuza, almamak eşşeklik olurdu herhalde haha linkini atarım özelden eğer hala satış varsa
Ben kemer kullanmadım tatlım çünkü allaha şükür selülitim yok anneme çektiğim için çok şanslıyım gerçi ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz ama Bir çok arkadaşım kullandı, markası çok önemli değil masaj yapabilen tüm kemerler iş görür veya kemer olarak düşünmezsen hepsiburadada en son wollex masaj aleti vardı, bu hem masaj yapıYor hem cildi toparlıyor hemde selülitleri oldukça azaltıyor ama biraz ağır bir arkadaş kendi ve titreşimi çok kuvvetli olduğu için insanı biraz zorluyor bundanda almıştım...Eğer bu kemerler ilgini çekiyorsa senin için araştırayım hemen...
Valla balık, sana ne denir bilemiyorum. Bu enerjiyi nerde buluyorsun, Allah seni nazarlardan saklasın. Özelden mesaj atamadığım için teşekkür ederim. Linki hemen inceliyorum. Şu masaj aletine bir bakıyım, kemerlerle ilgili kararsız kalırsam gene kapını çalarım...
Allah hepimizi nazardan saklasın canım, eğer total vibes düşünüyorsan başka bir şey almana gerek yok maşallah az zamanda çok büyük işler başarıyor çünkü[/
KILIÇ BALIĞI öncelikle HARİKASIN iki gündür senin açtığın konularda boğulmuş durumdayım bir yandanda kızıım anne kalk artık diyor ama ben halen sayfalr arasında kitlenmiş durumda gözler faltaşı halinde senin yazıları inceliyorum özellikle keratin ve saç bakımı konularındayım halen yarılamış bile değildimki birde bakdım burdayım tatlım hangi siteden aldın vibes aletini artı tek tek sormakdanasa keratine ve selective bakım maskesi ( şu anda adını unuttum kusuruma bakma ) olan kremi nerden alabilirim allah enerjine zeval vermesin öpüyorum çok çok ....
KILIÇ BALIĞI öncelikle HARİKASIN iki gündür senin açtığın konularda boğulmuş durumdayım bir yandanda kızıım anne kalk artık diyor ama ben halen sayfalr arasında kitlenmiş durumda gözler faltaşı halinde senin yazıları inceliyorum özellikle keratin ve saç bakımı konularındayım halen yarılamış bile değildimki birde bakdım burdayım tatlım hangi siteden aldın vibes aletini artı tek tek sormakdanasa keratine ve selective bakım maskesi ( şu anda adını unuttum kusuruma bakma ) olan kremi nerden alabilirim allah enerjine zeval vermesin öpüyorum çok çok ....
özel mesaj kotam henüz dolmadı bu arada ondan dolayı buradan yazmak zorunda kaldım prd....
Merhabalar kılıçbalığı total vibes'i aldığın siteyi banada mesaj olarak atabilir misin? teşekkürler.
Attım bile ama artık kimse sormasın lütfen meşhur alışveriş sitelerinden ikisindede var işte...GG de yoksa Sahibindende var...
Çok teşekkür ederim arkadaşım
kılıçbalığı seni büyük bir ilgiyle takip etmeye başladım,paylaşımların için teşekkürler:)