çok fazla mesaj aldığım için burdan cevaplamak istiyorum arkadaslar tüm sorularınızı... Ameliyatımı doç.dr.Bilge Türk Bilen gerçekleştirdi. ameliyat malatya turgut özal tıp merkezinde gerşeklesti. bu hastahane inönü üniversitesine ait araştırma hastahanesi. ben de oraya istanbuldan gittim. hastahanede ameliyattan sonra 1 gün kaldım.. onun dısında otelde kaldım.yaklasık olarak 10 gün kadar. 15 gün sonra da kontrole gittim. ameliyat için 2 ay öncesinden felan randevu aldım. cünkü listeleri cok yoğun. burun seklime daha cok Bilge bey karar verdi. suanda burnumla ilgili hiçbir sorunum yok gayet memnunum. cevremdekiler de cok doğal olduğunu söylüyor.. su zamana kadar burnunuz estetik mi diye soran kimse olmadı.. hatta uzun zamandır görüşmediğim arkadaslarım da bi cok güzelleşmişsin diyorlar ama estetik olduğumu anlamıyorlar..Bilge bey kesinlikle cok doğal burunlar yapıyor.. ben de siteden hastalarını gördüm ve o sekilde gitmeye karar verdim.. yaklasık olarak 1500liram gitti kalma gitme gelme yemek felan ücretleri dahil. ameliyat için hiçbir ücret ödemedim doktora veya hastahaneye. sanırım cevaplandıracağım seyler bu kadar arkadaslar.. sorularınız olursa özel mesaj yerine burdan sorarsanız daha iyi olur böylelikle diğer merak edenler de faydalanmıs olur...
Merhaba canım.Anlamadım kimi arkadaşımız ücret ödemiş kimisi ödememiş? Bende hem içten hem dıştan sorun var ve ssklıyım