Topuklu ayakkabı sorunu

polanegri

Nefis-e
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
1.278
8
slm kızlar.başlıktada belirttiğim gibi sorunum topuklu.çok seviyorum topuklu ayakkabıları.ama giyemiyorum düğüne felan giderken zorlada olsa giyiyorm ama ya ayağımı vuruyor ya tabanlarım ağrıyor yada ayaklarım burkuluyor.alışık değil ayaklarım topuklu giymeye hep spor ayakkabı giydim.ama ben topuklu ayakkabı giymek istiyorum görüyorum dar paçalı kotların altında falan içim gidiyor 3 cm likte olsa giyemiyorum offff.nasıl bi kolaylık bulabilrim şu ayaklarıma.evdede 4-5 tane sopuklu ayakkabılarım var gözüm kalıo alıyorum ama tabiki giyemiyorummmm

Canim kalin topuklarla basla ufak topuklu yada en basiti dolgu topuklar onlarda cozum ilk bole turlerle baslarsin sonra yukseltirsin bende ole basladim simdi cok rahat yuruyorum ama bu ara giyermiyorum bilegimi incitmisim

Canim kalin topuklarla basla ufak topuklu yada en basiti dolgu topuklar onlarda cozum ilk bole turlerle baslarsin sonra yukseltirsin bende ole basladim simdi cok rahat yuruyorum ama bu ara giyermiyorum bilegimi incitmisim

kalın topuk dolgu topukta sevmiyorum cnm ya.platform topuklular var onlar çok hoşuma gidiyo.acaba platform olduğu için daha bi esneklik sağlarmı acaba ayağıma.dedim ya 3 cm bile olsa giyemiyorm parmaklarm büzüşüo sanki bnm ayaklardamı var bi tuhaflık anlamadm gitti.

Ben hayatta platformsuz giyemiyorum uzun sureli :) cogunda platform var
Platformlu cok rahat bence dene :) gunluk sole bi iki saat giyinip gez alisirsin zamanla ben bille alistiysam sende illaki alisirsin cnm

Ben hayatta platformsuz giyemiyorum uzun sureli :) cogunda platform var
Platformlu cok rahat bence dene :) gunluk sole bi iki saat giyinip gez alisirsin zamanla ben bille alistiysam sende illaki alisirsin cnm

haklısın alıp denemek lazım.hani en azından topuk ve parmak mesafe arası daha kısa olur ayakları yormaz gibime geliyor.inş.onuda alıp dolabın bi köşesine fırlatmam umarım.alıyorum giyemeynce fırlatıorm nereye denk gelirse sinirimden.pufssssss

aynı sorun bendede var yaa bez ayakkabılara o kadar alışmışım ki bi türlü beceremiyrm topuklu giymeyi
tecrübeli ablalarımız tavsiyeler verse biraz ne güzel olcak:S

Bende oleydim baslarda ama inat yapinca oldu iste

aynı sorun bendede var yaa bez ayakkabılara o kadar alışmışım ki bi türlü beceremiyrm topuklu giymeyi
tecrübeli ablalarımız tavsiyeler verse biraz ne güzel olcak:S

Nette buldugum tavsiyeler :
Topuklu ayakkabı giymek her kadının harcı değil. Ayakların ağrıması bir yana, bir de yürüme meselesi var. Sık giyen kadınların işi kolay ama arada bir, özel yerlere bu ayakkabıları giymeye gelince iş, çuvallamamak elde değil. Ama endişelenmeyin, biraz yol göstermeyle siz de kolaylıkla yüksekten bakabilirsiniz

•1. Önce yüksek topuklu ayakkabılarla ayakta durmayı deneyin. Bir boy aynasının önünde bir süre durun, sonra yavaşça iki yana dönün. Böylece duruşunuzu ve profilinizi kontrol etmekle kalmayıp topuğun yüksekliğine de alışacaksınız.

•2. Topuklu ayakkabılarla birkaç adım atın. Eğer mümkünse sert bir yerde ya da ince bir halının üzerinde yürüyün. Kalın halıda dengenizi kaybedebilirsiniz.

•3. Yürürken dengenizi korumak için kollarınızı sallayın.

•4. Topuklu ayakkabılarla yürürken bacaklarınızı mümkün olduğunca birbirine yakın ve düz tutmaya çalışın. Her adımı atarken ayağınız mümkün olduğunca düz olsun. Yavaş adımlarla başlayın ve her adımınızın bilincinde olun. Kendinize güveniniz ve topuklu ayakkabıyla yürüme deneyiminiz arttıkça çok daha doğal yürüyeceksiniz.

•5. Yumuşak, eşit adımlar atın.

•6. Odada bir ileri bir geri yürümeye devam edin, farklı yönlere dönün ve durduğunuzda yalpalamamaya çalışın. Bunu rahatlıkla yapmaya başladığınızda aynı şekilde farklı yüzeylerde yürümeyi deneyin.

•7. Rahat yürümek için ise bol bol pratik yapmalısınız. Topuklu ayakkabılarla yürümek bambaşka bir deneyim ve ciddiye almazsanız ayaklarınız bir hayli ağrır, hatta yaralanabilirsiniz.

•8. Topuklu ayakkabılarla yürüme konusunda kendinize güveniniz artınca o özel günde giyeceğinizle aynı yükseklikte bir ayakkabıyla pratik yapmaya başlayın. Ama yüksekliği adım adım artırın. Bir anda beş santimetrelik bir topukludan 10 santimetrelik topuklu bir ayakkabıya geçmek de sizi biraz zorlayabilir, o yüzden pratiğe devam.

•9. Topuklu ayakkabılarla merdivenden inip çıkarken trabzanlara tutunun ya da trabzan kolunuzun ulaşabildiği uzaklıkta olsun. Merdivenden çıkarken, topuğunuz da, ayakkabının tabanı da basamağa sağlam bassın.

•10. Eğer topuklu ayakkabılarla dans edecekseniz bunu da önceden çalışın.

bide uzmantv'den goruntulu olarak baka billirsin

Ama en basiti alcak topukdan yuksek topuga gecmek yuksek topuguda platformlu giyinmenii tavsiye ederim

Evde biraz alıştırma yap canım çok giymek istiyosan,ilk küçük topukla alıştır,sonra orta ve yüksek topuk giy..sürekli evde onlarla gez.Ben alıştım we çok raahat yürüyorum.Ama bi tavsiye her zaman platform topuk giy bence çok rahat..(Gizli platformlar daha şık duruyo )

ben de topuksuz ayakkabı giyemiyorum...
en az 5 cm olcak mutlaka.
Ben topuklu ayakkabının bir bayanın duruşunu çok değiştirdiğine inanıyorum
eğer orantısız biryürüme yoksa daha dik durmayı sağlıyor
ve çökük göstermiyor.
Uzun boylu veya kısa boylu bütün bayanların az da olsa topuklu ayakkabıya
kendilerini alıştırmalarını tavsiye ederim.

örneğin evde bile hafif topuklu terlik giyerek alıştırma yapılabilir.
Zira ben lise yıllarımdan beri evde terliksiz dolaşmam.
şuan çok alıştığımdan topuksuz ayakkabı ile ayaklarım birbirine
dolanıyor sandki.adımı boşa atıyormusum gibi geliyor:90:

tşkler cnmmmmm verdiğin fikirler için gayet yararlı oldu bnm için
evet evet bende onlardan bahsediyorum gizli platform parlak siyah veya kırmızı ah ah.emrahn kçk kız kardeşi gibi hissediyorum kendimi.abi bana kırmızı topuklu ayakkabı alsana

Sana katiliyorum canim topuklu giyinince daha bi kadinsi hissediyor insan kendini ve aynen dik durmaya basliyorsun kendinde emin oluyorsun guven veriyor

Ahahahahaha =)) Allah iyiliğini alışırsın ya hem bayanları daha sexi gösteriyo

kirmizi dedinde bugun urun gitti gidiyorda kirmizi bi topuklu begendim super bisey ama turkiyede olsaydim kesin almistim

kirmizi dedinde bugun urun gitti gidiyorda kirmizi bi topuklu begendim super bisey ama turkiyede olsaydim kesin almistim

evet kesinlikle seksilik katıyor.arada düğünlerde giyorumda kendime ayrı bi guvenm oluo havam gelio ama 1 saat sonra yanımda göturduğum konversleri geçiriyorm ayağma orda bitio seksiliğim hahahah

evet kesinlikle seksilik katıyor.arada düğünlerde giyorumda kendime ayrı bi guvenm oluo havam gelio ama 1 saat sonra yanımda göturduğum konversleri geçiriyorm ayağma orda bitio seksiliğim hahahah

BU bende cok oynarsam oluyor canim yerimde duramiyorum bi ayrii cosuyorum gitti ayaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…