bende aynı senin gibiyim
özel günlerde giymek zorunda kaldığımda ayaklarım mahvoluyor
aynen yaaa sorma benimde öyle oluyor kafamçokkarıştı
boshayallersmile
bende giyemiyorum:sinifsinif:
babet tarzı çok hafif topuklu fiyiyorum düğünlerde falan:kedi:
ben düğünlerde artık topuklu ayakkabı giymiyorum yaa zehir oluyo bütün gecem :çok üzgünüm:
bende giyemiyorum ya.özenip özenip alıyorum.giyemiyorum hiç.gerçekten alışmak mümkünmü bizler için ?
bende çok özeniyorum ama giyemedikten sonra :çok üzgünüm:
dolgu topuktan başlayın önce hem daha rahat sanki hiç topuk yokmuş gibi birde alacağınız ayakkabı kaliteli olsun o zaman hiç vurmaz ayaklarınızı
teşekkür ediyorum mutlaka dikkate alıcam :)
evet ayakkabının kalitesi çok önemli...
Bir süre deneme amaçlı 5 dk dahi olsa giydikten sonra insan alışıyor..Benim en rahat ettiğim ayakkabı topuklu ayakkabı :9 hem boyum uzuyor hemde daha ciddi duruyor insan :)
deniyorum deniyorum olmuyo yaa yada ben sabırlı değilim hemen çıkarıyorum ayağım biraz acıyınca :1no2:
sanırım biraz rahatıma düşkünüm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Alışmanın tek yolu giymek. 10 yıldır çalışıyorum, öncesinde de az topuklu giywerdim zaten. Hamile kaalan kadar hep bir karış topuk üstünde durdum. Ama arada bir süre yurtdışındayken hep kot pantalon giydim, o dönemde sürekli spor ayakkabı giydiğim için dönüşte tekrar alışmam bir ayı buldu neredeyse. Çünkü ayak şekil alıyor ayakkabıya göre.
Giye giye alışacaksınız yani.
evet yaa giye gye alışıcam artık napalım ...
Boyum kısa ve erkek arkadaşım da uzun boylu olduğu için üç yıl önce filan giymeye başladım topuklu ayakkabı. ılk başlarda çok zor geliyordu,özellikle işe gidip gelirken. Yanımda yedek ayakkabı taşıyordum bende. Hatta işyerinde masamın kenarında yedek düz ayakkabılarım dururdu ne olur ne olmaz diye kaydirigubbakcemile3 Üç senedir Hotiç ve Nine West ağırlıklı olmak üzere birçok topuklu ayakkabı tecrübem oldu. Topuklu ayakkabı alırken ayakkabının ön kısmının da yüksek olmasına dikkat edin. Aksi takdirde eğer ayakkabının altı ince ise parmaklarınız ve kemikleriniz çok ağrır yürümekte zorluk çekersiniz. Nine West şık ayakkabılar üretiyor fakat topuklu ayakkabıda rahatlık derseniz kesinlikle hotiç derim ben. Yeni başlayan arkadaşlara da tavsiye ederim. Çok yüksek topuklarla başlamayın,ayakkabınızın altı çok ince olmasın platform gibi olsun. Mümkünse dolgu topukla başlayın. Onun üzerinde durmaya alıştığınız zaman normal topuğa geçersiniz. Yaz da geliyor bir sürü dolgu topuklu ayakkabılar vitrinlerde şu anda. Bir de tüm ayakkabılarda olduğu gibi topuklu ayakkabıda da bilinen markaları tercih edin. Fiyatların ucuzluğuna ve ayakkabının şıklığına aldanmayın çünkü ortopedik hasarlar kolay kolay düzeltilemiyor Allah korusun ayağınızın şeklini bozarsınız. Bir süre yanınızda yedek düz bir ayakkabı taşıyın bazen dayanılmaz olabiliyor çünkü alışana kadar. Ben üç senedir tüm ayakkabılarımı topuklu alıyorum ve artık düz ayakkabıyla topukluyla yürüdüğüm kadar rahat yürüyemiyorum sanırım herşey alışmakla ilgili. Biraz uzun oldu ama yardımcı olmuşumdur umarım.
tabiki yardımcı oldun ayrıca teşekkür ederim zaman ayırıp yazdığın için a.s.
resmen beni anlatmışsın canım
avukat adayıyım klasik giyiniyorum ve topuklu giymek gerekiyor haliyle altına...etrafımdaki bayanlar çatır çatır giyiyolar topukluları acayip kıskanıyorum onları
bugün inat edip giydim topuklu bi ayakkabı ama öldüm resmen eve nasıl gitçem diye kara kara düşünüyorum
ahh ahh ne hayallerim var ne beğendiğim ayakkabılar var ama giyemeyeceğimi bildiğim için yanaşamıyorum bile
evet mutlaka bi yerde mecbur kalıyosun topuklu giymeye yaa hep üz olmuyo ki :çok üzgünüm:
keşke olsada hep düz rahat ayakkabılar giysek :dance:
dolgu topuk ve deri oldumu rahat edersin zorlanmasin 6 cm e kadar ayaklar daha rahatdir bu arada..yavas yavas yüksekligini artirirsin ilk önce 3cm 4 cm öle gider..topuk yükseldikce adimlarin kücülür fark etmisindir ve yürürken bacaklarin paralel yürümeye calis ve dizlerini bükme..bende 10 cm yüksek topuklu aykkabilar var evde deneme yapiyorum, bakalim..
ben topuklu ayakkabıyla yürüken korkuyorumda biraz yaaa benneyaptımki
yürürken sanki düşüp ayak bileğimi kıracakmışım gibi geliyo tedirgin oluyorum birazz:çok üzgünüm:
ayyakların taraklımı yaramı oluyor sorun ne su gıyemedıklerını cekde bı yuklede bakalım
yok yara olmuyor ama acıyor yaa..
tabiki çekip göneririm fırsat bulursam.
yok ayağım taraklı değil ben 36 numara giyiyorum yerine göre 37 numara. kalıbına göre değişiyo ...